• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mrb arkadaslar

umutcum merhaba, sıkıntını cok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyi ben de yaşadım hem de uzun süreler. ama çok şükür şimdi her şey yolunda. egzersizlere başlamışsın bu bitirmişsin demektir Allah ın izniyle. iki parmak yapamıyorum demişsin iki yapamıyorsan aparata geç istersen. inceden kalına doğru kalınlaşan aparatlar. en son 10 cm de eşinle deneme yapmalısın. on santim gözünde büyümesin ilk başta benim öyle oldu ama inanki başarmayı istedikten sonra zaman zaman ertelense de inat ettikçe başaracaksın.

aparatı mumla yapanlar da var ama istersen kulak çöpünü peçetelere ya da havlu kağıtlara sarıp da kalınlaştırabilirsin. üstüne mutkla stretch film sar sıkıca ve prezervatife geçir. egzersiz yapmadan önce mutlaka jel kullan bu daha kolay ilerlemesini sağlayacak.

aslında bu konuyla ilgili jinekoloji bölümünün ilk konularında açılmış bir topic var ben de dahil bir çok arkadaşımzı orda yendik benden öncekiler ve sonrakiler... istersen oraya gir orda herkes bir birine yardımcı olmak için çırpınır. ısrarla sor mutlaka cevap alırsın. ben çok sık giremiyorum ama sormak istediğin bir şey olursa girdikçe yardımcı olmayaa çalışırım.

unutma burda en önemli şey inanmak ve bitirmek için karar vermek... gerisi çorap sökügü gibi gelir. sevgiler

Tsk hopefor.zor zmnlr geciriyrm. bazen egz yapablyrm. iki parmk zor ama. asilsorunumilk baslng geliyo soylmesi ayip. atltmam gereken orasi cok kasilmam oluyo .esimegore depresan alinca biraz daha rahat egz olabliyo. bu egzsizleri yapmadan olmazMi

Tsk hopefor.zor zmnlr geciriyrm. bazen egz yapablyrm. iki parmk zor ama. asilsorunumilk baslng geliyo soylmesi ayip. atltmam gereken orasi cok kasilmam oluyo .esimegore depresan alinca biraz daha rahat egz olabliyo. bu egzsizleri yapmadan olmazMi

canım egzersiz yapmadan olsaydı şimdiye kadar olurdu sanki dimi. depresanlarla yaparsan bu kez bağımlı hale gelrsin ve onsuz yapamaz duruma gelirsin. bence senin tek yardımcın kayganlaştırıcı jeller olmalı. zaten o ilk başlangıcı atlatabilirsen gerisi daha kolay olur sen bile şaşırırsın. bunun için de rahat olman kendini bırakman gerekir egzersiz sırasında. nefes alıp verirken yapmanı tavsiye ederim, nefesini alırken gevşemiş oluyorsun o anda aparatı ya da parmağı içine al verirken bekle. bunu içeri iyice girene kadar yap.
parmağını içine aldıktan sonra hemen çıkarma beklet içzinde biraz ki alışsın vajinan.
bir de tv izlerken ya da müzik dinlerken yap egzersizleri çünkü o zaman kafan meşgul oluyor tamamen olmayacak gibi düşünmüyorsun.

Back