Bende 2,5 senelik evliyim . Kelimelerin bittigi yerdeyim. umudumu kaybetmedim fakat tukendim enson buraya kayit olmaya karar verdim
Mrb could. yazmasi zor yasamasi anlatilamaz. benim sorunum bebek degil.henuz sylemesi ayip o asamalara gelememek.bu nusmus dan kurtulmk istiyorum.kotu gitmiyor fakat sonuca varamadim.adini bile yzmk istmyrm.bu kadar zor olmadigini biliyorum yinede atlatamiyorum.coktukendim ama dedimya cozumu old dusunuyorum.umarim burasi herkese. vebana faydali olur.tskler
Aysegul tsk ederim. bunu esimde soyluyo beynin cokdolu diye.inanin ki. bir okadar da yenecegimede inaniyorum. ama henuz ynmdim. esim anlaysli saolsun.neden boyle blemyrm. ozelden nasl konusulur henuz yeni kayitoldm
parmk egz. iki parmk nasil yapiliyr. dr yapmlsn dedi ama bunda basarili dglm anestola izin vermedi basta. sadece Zeytinyagl ile egz. ileri asamada zor oluyor.zaten yazmsida soylemeside yasamasidaa zor. tavsiyleriniz beklerim arkdaslr.hayatimin hic tadi kalmadi.ruyadayim sanki. 3 gunde yenen arkadasslar nasil basardiniz
Tsk ederim. aysegul, trk parmk oluyo. ayri ayri.fakat iki prmk gitmiyo. uc parmk nasl gitti??? dr da anestola izin vermedi. ama olmuyo. dar gibi anlatamiyrum.yavasca deniuorum.tikanyrum. eger bu ikisi olursa sence sona yaklastim mi. biz henuz egz deyiz. deneme yasak
Evet canim2͵5 senelik birkabus gibi. bizimromantizim. ilgi alaka vs. problemimiz yok. Ben bu sikintiyi saymsk neseli biriyimdir. tek derdimiz neticrye varamamak . umarim benim durumudaki tum herkes biran evvel bundan kurtulur. sana egz ile sru sormustum cvplyblrmsn ozellikle 2 prmktn sonra sona geliniyor mu tksler yardimlarin icinn
Canim. esime izin veremyrm.egz de. Cok bunLtan birdurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?