• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mrb arkadaslar

umut21a

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
16
0
6
34
İstanbul
Bende 2,5 senelik evliyim . Kelimelerin bittigi yerdeyim. umudumu kaybetmedim fakat tukendim enson buraya kayit olmaya karar verdim

Bende umutsuz kaldığım bır anda buraya uye oldum .Allah dermansız hastalık vermesın zaten Allah cekemeyecegımız hayatı yasatmaz bıze sadece bızım sabrımız dener acaba isyan edecekmi ? Sanırım sizin sorununuz bebek ? doğru doktor, doğru ınsanlar , doğru hastane vss bu uzayıp gider ben bunları hepsını bı anda bulabilmek ıcın çok para harcadım diyebılırım Acıbademden tutunda aklınıza ne gelıyorsa hepsinine gittiö gerçi benım durumum başka birşeydi, hayat tesadüflerle cevrılıdır ve aslında tesadüf dıye bırseyde yoktur kısmet sadece.? Fakat sizin sorununuz nedir ? tam olarak ?

Bende 2,5 senelik evliyim . Kelimelerin bittigi yerdeyim. umudumu kaybetmedim fakat tukendim enson buraya kayit olmaya karar verdim

Mrb could. yazmasi zor yasamasi anlatilamaz. benim sorunum bebek degil.henuz sylemesi ayip o asamalara gelememek.bu nusmus dan kurtulmk istiyorum.kotu gitmiyor fakat sonuca varamadim.adini bile yzmk istmyrm.bu kadar zor olmadigini biliyorum yinede atlatamiyorum.coktukendim ama dedimya cozumu old dusunuyorum.umarim burasi herkese. vebana faydali olur.tskler

Mrb could. yazmasi zor yasamasi anlatilamaz. benim sorunum bebek degil.henuz sylemesi ayip o asamalara gelememek.bu nusmus dan kurtulmk istiyorum.kotu gitmiyor fakat sonuca varamadim.adini bile yzmk istmyrm.bu kadar zor olmadigini biliyorum yinede atlatamiyorum.coktukendim ama dedimya cozumu old dusunuyorum.umarim burasi herkese. vebana faydali olur.tskler

Canım problemin vajinusmus anladığım kadarıyla.geçmiş olsun,evet çok zor..ben de 1 yıllık evliyim.ilk 2.5 ay çok çaresiz kaldım,her gece ağladım.eşime ''olmuyo,istersen ayrıl benden''bile dedim.ama şunu söylemek isterim ''eş'' çok önemli faktör.allah razı olsun benim eşim çok anlayışlıydı,sabırlıydı..ben psikolojik tedavi aldım.ilaçsız,terapi yöntemiyle.şunu çok iyi algıla: sorun sadece beyninde.acıyan yer beynin..istersen özelden konuşabilirizz,çözümleri konusunda..

Aysegul tsk ederim. bunu esimde soyluyo beynin cokdolu diye.inanin ki. bir okadar da yenecegimede inaniyorum. ama henuz ynmdim. esim anlaysli saolsun.neden boyle blemyrm. ozelden nasl konusulur henuz yeni kayitoldm

Aysegul tsk ederim. bunu esimde soyluyo beynin cokdolu diye.inanin ki. bir okadar da yenecegimede inaniyorum. ama henuz ynmdim. esim anlaysli saolsun.neden boyle blemyrm. ozelden nasl konusulur henuz yeni kayitoldm

Cnm gönderdiğin msj sayısı 50yi aşınca ancak özelden msj yollayabiliyomuşsun.ben de yeni öğrendim.tazeyim senin gibi yani ;) İllaki yeneceksin,umudunu tüketme.Hayatını normal seyrinde devam ettir.günlük yaşantına sakın yansıtma.ben o hatayı yaptım.balayımı bile mahfettim.tadını çıkaramadım.parmak egzersizleri yardımcı oluyo bak.ben ilk başta kendim denedim daha sonra eşim..evet mide bulandırıcı geliyo insana ama alışıyoo :) sonra kayganlaştırıcı kullandım,çünkü kafamı oraya verdiğim için oldumu olacakmı diye,konsantre kalmıyodu ve kupkuru kalıyodum.bu yönde kayganlaştırıcı faydalı..çok açık biçimde ifade ediyorum affola..sormak istediklerini her daim cevaplayabilirim.çünkü neler hissettiğini çok iyi anlıyorum..

parmk egz. iki parmk nasil yapiliyr. dr yapmlsn dedi ama bunda basarili dglm anestola izin vermedi basta. sadece Zeytinyagl ile egz. ileri asamada zor oluyor.zaten yazmsida soylemeside yasamasidaa zor. tavsiyleriniz beklerim arkdaslr.hayatimin hic tadi kalmadi.ruyadayim sanki. 3 gunde yenen arkadasslar nasil basardiniz :(

parmk egz. iki parmk nasil yapiliyr. dr yapmlsn dedi ama bunda basarili dglm anestola izin vermedi basta. sadece Zeytinyagl ile egz. ileri asamada zor oluyor.zaten yazmsida soylemeside yasamasidaa zor. tavsiyleriniz beklerim arkdaslr.hayatimin hic tadi kalmadi.ruyadayim sanki. 3 gunde yenen arkadasslar nasil basardiniz :(

Canım önce tek parmağını yavaş yavaş ilerlet,sonuna kadar.bunu başarabildiğinde işaret ve orta parmağını yanyana getirip aynı şekilde yavaşça ilerlet.bana doktorum yapmıştı.hatta gülmüştü bak 3 parmağımı birden ilerlettim,farkettin mi demişti.çok mutlu olmuştum,o zmn başarabileceğime inanmıştım.anestol pom.anestezik bi ilaçtır,uyuşturucu niteliğinde yani..onu kullanmanı tavsiye etmem.hissetmen lazım.her seferinde onu kullanamazsın.ben kayganlaştırıcı jel almıştım eczaneden.ama o da bende korku yaratmaya başlamıştı.eşim eline o jeli sıktığında başlıyodum kendimi kasmaya.eyvah işte zamanı geldi,bu sefer olmalı vss..bisürü tripe giriyodum.psikoloğum onu hemen çöpe atıyosun dedi.tükürükle bile olabiliyomuşş ;)

Bir de sana tavsiyem ilişki esnasında kafandan günlük yaşantıyla alakalı ne varsa sil at..sadece eşine odaklan.konsantrasyon çok önemli..ben atlatalı 10 ay oldu daha hala konsantre olamadığım zamanlar acı hissediyorum.

Tsk ederim. aysegul, trk parmk oluyo. ayri ayri.fakat iki prmk gitmiyo. uc parmk nasl gitti??? dr da anestola izin vermedi. ama olmuyo. dar gibi anlatamiyrum.yavasca deniuorum.tikanyrum. eger bu ikisi olursa sence sona yaklastim mi. biz henuz egz deyiz. deneme yasak

Tsk ederim. aysegul, trk parmk oluyo. ayri ayri.fakat iki prmk gitmiyo. uc parmk nasl gitti??? dr da anestola izin vermedi. ama olmuyo. dar gibi anlatamiyrum.yavasca deniuorum.tikanyrum. eger bu ikisi olursa sence sona yaklastim mi. biz henuz egz deyiz. deneme yasak

evet cnm deneme yapmayın zaten bi süre.psikoloğum bana ödev veriyodu,bu hafta flört edin,gezin dolaşın,yemek yiyin,sinemaya gidin,elele tutuşun,öpün birbirinizi ama ileri gitmeyin.daha sonraki hafta öpün,temas edin,iç çamaşırı çıkartmak yasak olmak üzere lay lay lay..tam yazamıyorum :) yani en başa döndürmüştü bizi.bu gece olur mu,olacak mı stresinden uzaklaştırmak için rahat olmamı sağlamıştı.kendim ne zaman ileriye gitmek istediğimi söyledim,ozmn hazırsın dedi.ama tabii bunlardan sonra da hemen olmadı.romantik filmler izlememizi önermişti.ve şu da çok önemli eşin de senin için hazırlansın sen de onun için hazırlan mesela.şık giyin,saçını makyajını yap.kendini iyi hisset.önce sen kendini beğen.ben çok paspaldım.hiçbişi yapmak istemiyodum.doğal olarak kendimden de tiksiniyodum.bunlar da önemli yani.ben sana güveniyorum,kısa zamanda olacaakkkk :)) ayy ben de heycanlıyım senin adına :)

bu arada sen 2.5 senelik evliyim demiştin dimii.yani 2.5 yıldır olmuyoduu??

Evet canim2͵5 senelik birkabus gibi. bizimromantizim. ilgi alaka vs. problemimiz yok. Ben bu sikintiyi saymsk neseli biriyimdir. tek derdimiz neticrye varamamak . umarim benim durumudaki tum herkes biran evvel bundan kurtulur. sana egz ile sru sormustum cvplyblrmsn ozellikle 2 prmktn sonra sona geliniyor mu tksler yardimlarin icinn

Evet canim2͵5 senelik birkabus gibi. bizimromantizim. ilgi alaka vs. problemimiz yok. Ben bu sikintiyi saymsk neseli biriyimdir. tek derdimiz neticrye varamamak . umarim benim durumudaki tum herkes biran evvel bundan kurtulur. sana egz ile sru sormustum cvplyblrmsn ozellikle 2 prmktn sonra sona geliniyor mu tksler yardimlarin icinn

Evt parmak egzersizleri işe yarıyor.2 parmakta da başarılıysan sona yaklaşıyosun demektir:) hatta benim eşim o parmak egzersizini yaparken kandırdı beni ve öylelikle sona ulaştık.şok olmuştum.çünkü bişey olmayacağına,sadece parmak egzersizi olduğuna inandırmıştım kendimi,rahattım.birden oluverince anlamadım bişi.

Canim͵ elbetteki kolay degl fakat ara vermzsem duzenli old zaman kotu deg.benim icin kolay olmsada yapabliyorum.esime ilk dokundguda olmycak gibi. geliyo. oda bunaliyo. nekadar anlayslida olsa. insan biyerde dedimya kelimelerin bittigi yerde oluyosun.basta o bana moral olurken boyle anlards hem kendime hadi gayret diyorum hemde ona moral vermeye calisiyorum. ceveede cocuk niye olmuyo diyince .... vs insan derdini soyleyebiyo nede demanini. zor aama umarim atlatiriz. eskisi gibi degilim. daha cok inanip dr uda dinlemeye caliaiyorum. burayi hazirlyynlara ozel durumlarini paylasip detstek olnlarada tsk ler. aysegul ben sona geldim mi billemiyorum. kendim egz iyi gibiyim kolay olmasa da.esime gelince kasilma olmasa. belki son gelmisizdir. senin tecr.gore ne durumdayim yanlis anlama halden yasayan bilir .saoll. okuup cvp yaz beklyrm

Arkadaslr vajnsms atlatanlar tavsiyelerinizi beklyrm. egz de esime gelince bunaltici bir stres geliyor. onunda egz de devami icin nasil atlatablrm tskler

Back