• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

Kızım bitli adamı heveslendirme bakayım.Zaten çamlıca yada gidemedim bugün ama bir sorun olmazsa yarın ınşaallah eşimle gidip biraz gezeceğiz,kar topu oynayacağım yaaa.Sizin oralarda eşimin bir arkadaşınınailesi oturuyor ısmet amcalar

kızlar uyumamıssınız hadın kartopu oynamaya:)

Berkesel ciğim sende uyumamışsın yada benim gibi bebiş uyudu vakit geçiriyorsun haa.Hadi kız oynayalım anasını satayım.Valla dışarısı ne güzel hele burası

cnm oglum uyumadı daha ya :( valla düşünüyorum dısarı cıkmaya hemde suan ama yanımda kimse yoktur valla cıkalım hemde birazcık kayarız:)

Olur ya ne güzel olur hemde..Kaymayalı çoookk uzun zaman oldu.Ben sana arkadaşlık ederdim ama malum mesafeler.Ben kızı banyo yaptım erkenden kafayı vurdu.Umarım seninki de uyur

iyi geceler arkadaşlar
bende çengelköylüyüm
masa da bir kişilik daha yer var mı?

cnm çocukluk günlerımıze dönebılsek keşke ne guzel olur oglum bugun o fırtınaya ragmen cıktı dısarı hevesını kırmak ıstemedım

mrtozlm hoşgeldin canım olmaz mı?Sen gel yeterki.
Ne güzel yaaa bende yarın minik cadıyı biraz karlara bastırayım diyorum.Zavallım daha kar hiç görmedi gibi birşey.Camdan bakınca pek anlamıyor sadece saf saf etrafı inceliyor

benim kapımın önü müsait o yüzden şansılıyım biraz galıba senınkıde bıraz büyüyünce gör bak içeri alamıcaksın anne nolursun karlar ericek diyo nolursun oynayayım diyo kayudan öğrenmiş:)

:roflol:
Ya yerim ben onu yaaaaa.Ama çocuk doğru söylüyor erirse vicdan azbı duymazmısın haaa.Ya bu arada sen bana hiç yabancı gelmedin.Hangi doktorda doğum yaptın.Sanki seni bir yerde gördüm.

cnm erdem hastanesınde dogum yaptım ben. belkı aynı memleketlıdırız haha:) nerelısın cnm sen

Back