• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

cnm buralardayım pek giremıyorum ya kayınvalıdem burda :( nete herseye hasret kaldım be

hava sankı ısınmaya başladı hadın ayarlayalım maxi buluşmasını yapalım kızlar evlere kapanıp kaldın zaten iyce çok yakında olsa swevınırım evden bir kaç saat olsada kaçmış olurum:)

:D oh be sonunda birileri yazdı :)

Kızlar ya çok yakınız siz kandilliyi bilyosunuzdur rasathanee işte ben ordayım :))

cnm genelde hepimiz birbirimıze yakınız bende nato yolundayım:... :emir_bebek:

Berkesel ciğim valla bende seni merak etmedim desem yalan olur haa.Demek yaşıyorsun haakaydirigubbakcemile5.Ne diyeyim Allah kolaylık versin sana(malum kayınvaliden yanında)

Berkesel ciğim valla bende seni merak etmedim desem yalan olur haa.Demek yaşıyorsun haakaydirigubbakcemile5.Ne diyeyim Allah kolaylık versin sana(malum kayınvaliden yanında)

ay cnm saolasın ama hıc kolaylık olmuyo valla hele benım kayınvalıdeyle offffffff offffffffffff dertlendım gene .kımsenın basına vermesın böle kaynana valla

Kızım benimki seninkini döveral sanaalsanasmile
Yavrumm ya kıyamam sana.Tınlama bacım tınlama.Ne zaman gidiyor bari şafak belli mi?

Kız bitli kayınvalidenin evini mesken mi tuttun?Evine gitsene bacım.Bu arada çarşı pazardan da geri kalmıyorsun haa farketmedim sanma

bacım tınlamamak elde değıl valla daha burdalar en az 1 hafta :(

Kız bitli kayınvalidenin evini mesken mi tuttun?Evine gitsene bacım.Bu arada çarşı pazardan da geri kalmıyorsun haa farketmedim sanma

He kız mesken tutum yarın iş gorusmem var ınsalah anlasırımda ıse gırerım kız gozde gırcegım ıs senın orda rasathanede:)

bitliiiiiiiiiii banada iş bul kız bende arıyorum inş. olur ama iş görüşmen

Vayyyy bacım hayırlı olsun.ıstediğin bir iş ise olur ınşaallah

Gözde selam bacım hoşgeldin

Back