• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

valla bu topici keşfetmemiş olsaydım yakında babam ve oglum filmindeki ufaklık dedelerinin telsizinden bagırıo ya "arkadaş arıyorum, arkafdaş arıyorum " diye bende eve bir telsiz kurup frekans arıcaktım:roflol:

sen bagırma canım burda çengelköyden baya arkadaşlarız beraber takılırız burda :)))

kız berkesel neye oynın kız ben gelıorum dıyemı :)) ne gıysem dıye kararsız kaldım ya esımde sankı podyumamı cıkıcan dıor
:)) etek pantolon dolanıorum hahhaha

yok cnm ya yazdıkların hoşuma gitti ondan gülüyorum. hahahaha alemsın cnm ya görücüye çıkmıcan kızzz:) ne gıysen yakısır emınım cnm sana içime öle doğdu bir an :)

ha buarad umranıye ıkea da neresınde toplanıoruz takıp edemıorum fazla ama bır bırımızı aramayalım nerde kalabalık varsa orayada comerım ben ya lol

evet p.tesı gunu orası bos olur zaten her önumuze gelene soruyomusuz artık kk danmısınız dıye:)): genelde tellerımız var haberleşiriz

kızlar ben buluşmaya gelemicem büyük ihtimal. gelemezsem yakınlarda bir maxi buluşması yaparmıyız ya? bitli kız yaparsak oraya da gelirmisin kızzz? orada bari tanışakkaydirigubbakcemile5

yapalım cnm hemde en yakın zamanda

buluşmaya gelemedim diye gene yanlızlıga mahkum kalmayayım olurmu şekerler?

kalmazsın cnm senı yalnız bırakmıcaz en yakın zamanda ıns. maxı buluşması yaparız siz bebişlerı ıyılestırın bıran öncede gerısı kolay..

takılalım valla gerçekten çok sevindim yakınlarda birilerinin olduguna. inan varya zaman gelio nefes alamadıgımı hissediyorum. konuşacak tek bir arkadaş yok ya valla o kadar sıkılıyorumki kapıya bakıyorum eşim gelsinde 2 kelime konuşayım diye. ben çkaleliyim aslen. lise ünv. hep balıkesirdeydim ve evlenip istanbula geldim ee dolayısıyla tüm arkadaşlarım baska şehirlerde kaldı. hep çevremde çok arkadaşım vardı ama birden bire çok yanlız kaldım. eşime saldırıyorum bana arkadaş bul arkadaşlarının eşleriyle falan tanıştır diye . gerçekten yanlızlık çok zor. 24 saat bana yapışık kızımla ugrasıyorum ve bunalıyorum. çok uzun oldu kusura bakma canım ya valla gerçekten mutluyum sizi buldugum için. hele birde birbirimize bu kadar yakın olmamız daha da güzela.s.

takılalım valla gerçekten çok sevindim yakınlarda birilerinin olduguna. inan varya zaman gelio nefes alamadıgımı hissediyorum. konuşacak tek bir arkadaş yok ya valla o kadar sıkılıyorumki kapıya bakıyorum eşim gelsinde 2 kelime konuşayım diye. ben çkaleliyim aslen. lise ünv. hep balıkesirdeydim ve evlenip istanbula geldim ee dolayısıyla tüm arkadaşlarım baska şehirlerde kaldı. hep çevremde çok arkadaşım vardı ama birden bire çok yanlız kaldım. eşime saldırıyorum bana arkadaş bul arkadaşlarının eşleriyle falan tanıştır diye . gerçekten yanlızlık çok zor. 24 saat bana yapışık kızımla ugrasıyorum ve bunalıyorum. çok uzun oldu kusura bakma canım ya valla gerçekten mutluyum sizi buldugum için. hele birde birbirimize bu kadar yakın olmamız daha da güzela.s.

canım aynı kaderi paylaşıyoruz iki yıldır ist dayım.zonguldak eregliden geldim .bende aynı şeykeri yaşadım .hala da yaşıyorum ama bir tane arkadaşım var çok şükür şeymacım .oda bana yakın deil .yakın olsa bıkardı benden herhalde..

bilmiyorum ama yakınız canım. bide berkesel yakın bize nato yolundaymış. kaç çocugun var canım 1 tane sanırım demi? kaç yaşında?

bende ailemı bırakıp geldım giresun sebınkarahısardan thanderc aynı kaderı paylasıyoruz cnm sankı benı anlattmısıın yaaa:)

berkesel senin tanıdıgın varmı diğer arkadaşların içinden?

biz senle tanışalım kardeşim kısa zamanda. ben ptesi gelemicem ama bakalım kısa zamanda bi buluşma daha yapalım bari. bakarsın pek bi çevre yapar aktifleşiriz senle ikimiz. kızzzz yaz gelsin fındıkzadeye pazara bilem giderizzzkaydirigubbakcemile3 çengelköy çınaraltına kahvaltılara ve hatta fethipaşa korusuna bile çıkarız:) ah ah keşke arkadaşım olsada şuraya gitsem şunu yapsam diye içimizde kalan ukdeleri bir bir kırarız:roflol:

ay çok güldüm kendim yazdım kendim güldüm yarabiiiiimmm:roflol:

cnm yaparız tabıkıde ne guzel olur valla super bence olmazsa maxıde hemen ayarlayalım bı buluşalım herseyımız aynı gibi nerdeyse kader ortagımızmıyız neyız:)

kızlar ben buluşmaya gelemicem büyük ihtimal. gelemezsem yakınlarda bir maxi buluşması yaparmıyız ya? bitli kız yaparsak oraya da gelirmisin kızzz? orada bari tanışakkaydirigubbakcemile5

yok canım ıkı adımlık yere gelemem :) gelrıım canım cengelkoyde olursam ınsallah benım evım kurtkoyde normlade orda oturuorum burdada kaynanm var ona gelıoruz aylık kalıp gerı gıdık :) ev bakıorum bende sen ataıkıdemı oturuyorsun canım yoksa mesa evlerındemı gecen geldım mesa evlerının oaraya a 101 acıldıya ordakı sıtede arakdasımız var sık sık gelrız ona senıde acaba dedım o sıtedemı oturuyor bu kız kesın pazardada karsılasmısızdırda haberımız yok :) pazarda dugune gıdecek gıbı makyaj yapan bı kokos gorursen o benımdır bıtlııı dıye bagır :))

merhaba arkadaşlar
bende ümraniye çarşıda oturuyorum 3 yılık evli ve çocuksuzum
tanıştığıma memnun oldum :)

Back