valla bu topici keşfetmemiş olsaydım yakında babam ve oglum filmindeki ufaklık dedelerinin telsizinden bagırıo ya "arkadaş arıyorum, arkafdaş arıyorum " diye bende eve bir telsiz kurup frekans arıcaktım:roflol:
kız berkesel neye oynın kız ben gelıorum dıyemı :)) ne gıysem dıye kararsız kaldım ya esımde sankı podyumamı cıkıcan dıor
:)) etek pantolon dolanıorum hahhaha
ha buarad umranıye ıkea da neresınde toplanıoruz takıp edemıorum fazla ama bır bırımızı aramayalım nerde kalabalık varsa orayada comerım ben ya lol
kız berkesel neye oynın kız ben gelıorum dıyemı :)) ne gıysem dıye kararsız kaldım ya esımde sankı podyumamı cıkıcan dıor
:)) etek pantolon dolanıorum hahhaha
ha buarad umranıye ıkea da neresınde toplanıoruz takıp edemıorum fazla ama bır bırımızı aramayalım nerde kalabalık varsa orayada comerım ben ya lol
kızlar ben buluşmaya gelemicem büyük ihtimal. gelemezsem yakınlarda bir maxi buluşması yaparmıyız ya? bitli kız yaparsak oraya da gelirmisin kızzz? orada bari tanışakkaydirigubbakcemile5
buluşmaya gelemedim diye gene yanlızlıga mahkum kalmayayım olurmu şekerler?
takılalım valla gerçekten çok sevindim yakınlarda birilerinin olduguna. inan varya zaman gelio nefes alamadıgımı hissediyorum. konuşacak tek bir arkadaş yok ya valla o kadar sıkılıyorumki kapıya bakıyorum eşim gelsinde 2 kelime konuşayım diye. ben çkaleliyim aslen. lise ünv. hep balıkesirdeydim ve evlenip istanbula geldim ee dolayısıyla tüm arkadaşlarım baska şehirlerde kaldı. hep çevremde çok arkadaşım vardı ama birden bire çok yanlız kaldım. eşime saldırıyorum bana arkadaş bul arkadaşlarının eşleriyle falan tanıştır diye . gerçekten yanlızlık çok zor. 24 saat bana yapışık kızımla ugrasıyorum ve bunalıyorum. çok uzun oldu kusura bakma canım ya valla gerçekten mutluyum sizi buldugum için. hele birde birbirimize bu kadar yakın olmamız daha da güzela.s.
ben rasathane yolunda tufandayım mesa evlerine çok yakınım
berkesel senin tanıdıgın varmı diğer arkadaşların içinden?
ay çok güldüm kendim yazdım kendim güldüm yarabiiiiimmm:roflol:
kızlar ben buluşmaya gelemicem büyük ihtimal. gelemezsem yakınlarda bir maxi buluşması yaparmıyız ya? bitli kız yaparsak oraya da gelirmisin kızzz? orada bari tanışakkaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar
bende ümraniye çarşıda oturuyorum 3 yılık evli ve çocuksuzum
tanıştığıma memnun oldum :)
merhaba arkadaşlar
bende ümraniye çarşıda oturuyorum 3 yılık evli ve çocuksuzum
tanıştığıma memnun oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?