• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

bir tarih ayarlanmıs ama kıme uygun kime uygun deil konusulmamıs bıle.topıgı benım acmıs olmama ragmen benım bıle haberım yok nedense..
bari ekleyın benıde

haklısın canım ama herkes bir gün belli olsun dedi fikirler ortaya konuldu .sende bayadır gözükmedin.ama seni dün ben anındım ne yalan söleyeyim hatta şeymayla konuştuk berkesel ortalıkta yok kaıdna ayıp olcak onun topigi diye.gönüller bir olsun canım benim kaydirigubbakcemile5

Ben cuma günü çalışıorum ama bilmiyorumkismile

benım ıcın sorun deil yani ben sorun etmem. buralardaydım ama yazmadım nedense..
siz farklı bır topıc acın sorun deil. benım acma amacım sadece yakınlarımda bırılerının var olup olmadıgını bılmektı.

hanımlarrr heneyse sen ben konusu olmasın ne olucakkı farklı bi topıc nıye açılsın canım evettt haydı berkesel bır liste yap bakalım 1.bennn

17 ocak meydanda ümraniye real ıkea varya oradakı bı yerde..

hanımlarrr heneyse sen ben konusu olmasın ne olucakkı farklı bi topıc nıye açılsın canım evettt haydı berkesel bır liste yap bakalım 1.bennn

seymacım sen ben konusu yok zaten:)

bunu sana verıyorum hadı lısteyı sen yap
ben varım...:)

bir tarih ayarlanmıs ama kıme uygun kime uygun deil konusulmamıs bıle.topıgı benım acmıs olmama ragmen benım bıle haberım yok nedense..
bari ekleyın benıde

iyide canım eğer topic açtıysan kontrol et sık sık da bizde hevesi kursağında kalmış gibi olmayalım değilmi ama. Ayrıca 6 yıllık üyeyim, daha önce kimse sen açtın ben açtım diye birşey demedi. bende kendi adıma bir teklifte bulundum, uyar uymaz konuşulur ve karar verilir dedim, sadece bir adı olsun diye....Neden bu kadar tepki gösterdin hiç anlamadım açıkcası. benneyaptımki

Tabii canım yani ne farkederki?
ben dedim yeni topic açılsın diye çünkü burası çok dağılmış, başta yazmak lazımki, insanlar olayı takip edebilsin diye...Konuyu kim açtıysa şu şu zaman şurada diye yeni açsın. seni benimi var, önemli olan biraraya gelip, tanışmak, arkadaş edinmek.
Ben yine herzamanki gibi tezcanlılığımın kurbanı oldum..
Valla kk klasiği yani, çooook topic oldu böyle dağılıp giden, sonuçsuz kalan.
Demekki insanlar akıllıymış ki; karışmamışlar..

neyse arkadaşlar sen ben kavramını bırakalım meydan da buluşalım.bensiz olmaz tabiiopuyorumnanaktan

iyide canım eğer topic açtıysan kontrol et sık sık da bizde hevesi kursağında kalmış gibi olmayalım değilmi ama. Ayrıca 6 yıllık üyeyim, daha önce kimse sen açtın ben açtım diye birşey demedi. bende kendi adıma bir teklifte bulundum, uyar uymaz konuşulur ve karar verilir dedim, sadece bir adı olsun diye....Neden bu kadar tepki gösterdin hiç anlamadım açıkcası. benneyaptımki

ya iyide cnm ben sorun etmedım ki etmemde böle şeyleri.yine dıyorum buluşma amaçlı deıldı açma amacım sadece meraktan dıyeyım bu kadar kısı olcagınıda tahmin etmiyordum cok da sevındım ama. buluşma yapalım dedıler bende olur dedım..
beni farklı anlamayın kızmadımda.

Son düzenleme:
arkadsaşlar bende çengelköy rasathane yolundayım. 10 aylık bir kızım var ve hiç arkadaşım yok tanışalım kaynaşalım nolurrrrr

arkadsaşlar bende çengelköy rasathane yolundayım. 10 aylık bir kızım var ve hiç arkadaşım yok tanışalım kaynaşalım nolurrrrr

inş. cnm kaynasırız.... yalnız değiliz .....offffffffffffffff sıkıldım bende yalnızlık kadar kötü birşey yoktur.....

çengelköylü ne kadar arkadaşlar var maaşallah ALLAH artırsın opuyorumnanaktan

kızlar bende ümraniye Yeşil vadi konaklarında oturuorum.meydanda benim karşımda kalıyor .
Sizin toplandığınızı bile izleyebilirim yani zemuszemus

Back