mraniye_skdar_engelky

Merhaba kızlarrrr:)Bende Ümraniyeye taşınıcam kısmetse..Haftaya ıstanbul'a gelip ev bakıcam kocişimle:) Heyecan yaptım iyi mi:))

Son düzenleme:
Berkesel canım giriyorum bakıyorum yoksun hatta profiline falan bakıyorum ama yoksun başka bir yere de yazasım yok bende zaman öldürüyorum.Bende seni çok özledim canım

Naber tatlım.Bende tam çıkıyordum dedim bir bakayım iyiki de bakmışım

ıyi diyelim iyi olsun be gülüm.Hastalıklarla uğraşıyoruz.Malum Elif'in hastalık zamanları onunla beraber bende hasta oluyorum.Oyyyyy ne zaman bitecek bu hastalıklar yaaa.Sen neler yapıyorsun Berkem nasıl havalar ısınıyor artık dışarıdan içeri geelmez bunlar

Senin şimdi telaşın vardır.Hazırlıklar nasıl gidiyor.Hayırlı uğurlu olsun bu arada Allah utandırmasın emeğinin karşılığını da bol bol versin ınşallah

cnm bu havalara aman dıkkat bizde öleydık atlattık gibi şükür.evet cnm ya valla zor alıyorum ıcerı ama kısıtlıyorum fazla kalmasını istemıyorum dısarıda. azcık daha ısınsın havalar öle cıkarcam

Nasıl evi köyü toparladın mı?Ay evin içinde eşyalar varken boya yapmak inşaat yapmak gibi geliyor bana byada ben abartıyorum

saol cnm yaaaa cok yogunuz valla evın ısını bıtırdım nıhayet halıları yıkamaya vercem geceye yakın işte az kaldı ortada dha bısı yok valla allah yardımıcımız olsun. cnm ya fatma canakkaleye gıtmeden göuselım dıyodu bende evde toplanalım dedım bı gun fatma bıze gelcek sende gelsene cnm ya

Ya Elif'in alerjisi var zaten e çiçek açma zamanı bende çıkartmıyorum akşam üzeri babaannesi biraz dolaştırıyor birde kül bulutu çıktı başımıza ondan da korkuyorum açıkcası

cnm cok zor ya ılk defa yasadım ama agzımdan burnumdan geldı valla esımden hayır yoktu hersey bana kaldı ama sukur bıttı işte cnm yaaa

Hahhh tam benlik anam heriften izin yokki bir gün bir yerde tesadüf gibi yapacağım galiba

Back