Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olsun bacım benim enseden hafif yan toplanan topuz çok hoşuma gidiyor sana da yakışır belki fikir olur.O zaman elbisende biraz dar olur ohhh "bayan siz kimlerdensiniz?" :))))
cnm elbısemı ayarlım sana fotosunu korum burdan fıkır alısverısınde bulunuruz kımse yok yakınımda sorcakta hatta begendıgım modellerın uzerımde resmını cekınım en guzelı hangısıyse beraber kara verırız:) evet cnm yakın senın bildiğin yerdır muhakkak cunku bızede yakın
Ok bacım olur valla.Zevkli bacısındır gibime geliyor.Ben zamanında açıkken çok aman aman giyinmezdim.Daha doğrusu hep bakışlardan rahatsız olurdum ama zevkliyimdir yaniiiii.Şimdi açık olsam gecelere düğünlere giderken farklı olurum.Şimdi etek ceket yetiyor bana.Bizimde eşimiz teyze kızı evlenecek ne alsam bilmiyorum takım mı elbise miÇünkü haziranda da benim kuzen evleniyor bir daha masraf yapamam.
evet cnm ıkısını bir arada cıkarırısın her dugune kıyafet alsaydım evın yolunu zor buluruz valla cnm:)
cnm ya ben seni tutmım uykun vardırdır erken kalkarsın sen elıf ıcın ben uyuyorum öglene kadar sorun deıl benım ıcın :) ne yap et kocanı ıkna etmeye calıs senden guzel haberler beklıyorum cnm
Tamam canım valla bizde 10.30-11.00 gibi kalkıyoruz ancak.Kendine iyi bak yarın yani bugün yine konuşalım tamam mı?Öğlen vaktin olursa gel.Gerçi cuma annem gelecek işleri bitireyim yoksa bana kızar :))) çok değil canım ütü falan var.Kendine iyi bak tatlım kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
slm hanımlar ümraniye elmalıkent de oturuyorum... 23 yaşındayım 1 kızım var.. 12 mayıs çarşamba günü saat 14:00 de ümraniye simitçi de (evshop un karşısıdaki) 3. kat da bulunucağım hem tanışalım hemde iş konuşalım.. öptüm hepinizi kendinize iyi bakın..
aberk napıyosun cnm görusemıyoruz. gece ertelendı ayın 26 sına bende sıkıldım artık bunaldım kafayı yemek uzreyım nerdeyse hıcbırsey yolunda gitmiyor. denk gelip konuşalım cnm ya kendıne ıı bak öptüm elifimi ve seni hoşçakal
Berkesel canım nerelerdesin hiç görünmüyorsun.Bakıyorum yoksun bende yazmıyorum.Sesin soluğun çıkmayınca birşey mi oldu?küstümü falan demeye başlamıştım.Olsun canım hayırlısı olsun takma kafana herşey yoluna girer sen üzülme yeter ki.Bende sizi çok özledim.Biz bu aralar sokaklardayız valla tavsiye ederim strest atmaya iyi geliyor