• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

Bence götür artık geç bile kalmışsınız.Üsküdar kiler in orada çocuk tiyatrosu var.Çok da güzel oyunlar oluyormuş diye duymuştum.Elif 2,5 yaşına falan gelsin ben çok istiyorum.

evet gec kaldım biliyorum :) havalar azcık iileşsınde götürürüm artık

Çok mutlu oluyorlar yaa.Bir akrabamız geçen sene oğulları daha 2,5-3 yaşlarında falandı götürmüşler velet çok beğenmiş gülüp durmuş.Hayal güçlerini de etkiler herhalde

tabıkı etkıler tvden bıle görduklerıylr berke neler neler hayal edıyo suanda sarkı söluyo babası aradı sımdı uyumadımı dedı yok dedım babasına sarkı söledı:) kuslu böcekli çiçekli bişiler uyduruyo kendı capında :)

ınanmıyorum yaa adamın zaten kafası akşama kadar şişmiştir şarkı sözünden falan bir de oğlu şarkı patlatıyor ha.:))) ya komik çocuk kız senin bu koç

:)))))))) yanında arkadasıda var telı hoporlere verdıler guluyolar berke onlarıda kopardı keyfı yerınde olunca atıyor işte benım oglum böle bişiler:)

Valla babasından bulaşmış yetenekli maşallah.Ne sevimli insanlarsınız kız böyle maşallah maşallah

cnm senın güzelliğin görmek istedıgın şekıldeyız ondan heralde:9 cnm ben kalkayım artık ben oturuyorum dıye berkede oturuyor senın fıstık erlen kalkar senıde uyandırır senı de uykundan etmeyelım cnm

Valla bende tam kaçıyorum diyordum ağzımdan aldın.ıyi geceler canım tatlı uykular size öpüldünüz kocaman

ii geceler cnm kendinize iyi bakın berkeyle birlikte bizde öptuk sizleri aeo...

merhaba arkadaşlar hoşbulduk ya ben nerden nereye girildiğini daha tam çözemedim nereye ne yazdıgımı bulamıyorum :):) görüşmek üzere hepinizi öptüm mucuxxx:)

aberk cnm nasılsın bizim net yoktu giremedim baya zamandır:) özledım bacım denk gelipte konuşalım ya kocaman öptümm

slm, geliyorum bakıyorum ne kimsecikler var ne muhabbet, eski komşular gibi değiliz sanırım, nerede o eski komşular diyorum bazen :))

slm, geliyorum bakıyorum ne kimsecikler var ne muhabbet, eski komşular gibi değiliz sanırım, nerede o eski komşular diyorum bazen :))

kimse birbiriyle denk gelmiyor ondan olsa gerek.. eski komsuluklar hıcbır yerde kaldımıkı yaaa ben göremıyorum cevremde hiç neyazıkki

herkesin işi başından aşkın sanırım kımse ugramıo buralara:(:(

sen nasılsın cnm sende hıc ugramıyorsun buralara. bız aberkle genelde gecelerı denk gelıp ıkı lafın belını kırıyoruz bızden başka konusan yok zaten bu topıkte:)

ışte geldim burdayım ben bu işte ustayım.Ama yine kimseler yok yaaaa

sen nasılsın cnm sende hıc ugramıyorsun buralara. bız aberkle genelde gecelerı denk gelıp ıkı lafın belını kırıyoruz bızden başka konusan yok zaten bu topıkte:)

valla canım bu sıralar o kadar yogunum kı zaman buldugumda giriorum bakıorum kmsecikler yok çıkıorum...açıköğretımdeyım aybaşı sınavlar var onlara hazırlanıorum bı yandan da hazırandakı resım sergımıze hazırlanıorum sıkışmıs durumdayım yanı...siz nasılsız berkecık nasıl??

Back