• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

görüyor cnm sen sakın canını sıkma.inş. sen daha guzel yerlerde oturursun.hakıslıgada ınsan tahammul edemıyor işte. ama sunu asla unutma cnm elbet bir gun bir yerlerden cıkıyor bu o yuzden sen rahat ol bosver allah yukarda herseyı göruyor

Öyle valla saldık anasını satayım.Hafta sonu sarıgazi de idim biraz değişiklik yapalım,hep eve kapandık dedik annemler,teyzemler,büyük teyzemde toplandık.Valla bunalıyorum artık yaaa.Kız azıcık büyüse de gezmelere çıksak.Gerçi benim eve kapanmam için muhakkak bir bahanem olur ya neyse...

Bugün kızın yeni oda takımı geldi.Bu seferde taşırken 4 kapağa birden zarar verildi bir daha değişime gitti.Ya benim bu kızda nasıl bir şans vardır artık yuh bu kadar da olmaz diyorum yaaa.

cnm yine sen cıkıyorsun benım yerımde olsan naparsın şimdi bişi desem ınanmazsın en son kızlarla maxıdekı bulusmada cıktıgım ondan sonra hıcbı yere cıkmadım bır tek ev sahıbının yüzünü gördum :) bosver bahanelerı takma sen kımseyı ınan degmıyo ya hep kendımıze edıyoruz başkasına deil

ya nasıl getırıyolar edıyolar ya bıraz dıkkat etseler ya :( neyse ınş. bu sefer tam ve duzgun olarak gelırde fıstıgım guzel guzel vakıt gecırır odasında

Berke yi kaç yaşında yatağına alıştırdın,yada seninle ne kadar yattı?Bana bir fikir verebilir misin?

Doğrudur valla,hele ki kışın öyle ha deyince istediğimizde çıkamıyoruz.Valla bein de eşim getirip,götürdü yoksa nerdeeee

cnm ben sana suna sölım berke hala yatagına alısmadı desem ne dersın korkuyorum diyo yanımızda gelıp yatıyor.ev soguk dıye oturdugumuz odada yatıyoruz kanepede üçumuz sıgmıyoruz bile sabah nasıl ediyorum bilmiyorum.emzırdıgım zamanlardan alıstı ya bide babası geceleri genelde yokya bende yanıma aldım hep oda fena alıst.ı her gun suan yatak kavgamız var bazen yuz vermıyorum yatıyor bazende dayanamıyorum ya alıyorum yanıma.uzerını bıde o kadar cok acıyorkı sabaha kadar bir elim berkenın uzerınde evde soguk oluyor ayrı yattıgında her dakıkada kalkamıyorum.

Aynen bizim fıstıkda sabaha kadar 40 kere emmek istiyor,düşün gözü kapalı bile emme diyor.Ya kıyamıyorum ayırmaya,ama babamız koltuğun üstünde aylardır onada üzülüyorum.Şimdi alışmaz ise bir daha zor gibi geliyor.Bir arkadaşın kızı 2,5 yaşında falan berke gibi korkuyorum diyormuş,bunları duyunca bende korkuyorum ayrılmaz diye.Bizim kızda çok üst açanlardan emzirmekten ve örtmekten uyuyamıyorum.Sabah bir uyanıyorum her yerim açık,tutulmuşum,ağrılar falan nasıl olacak yaaa?

cnm ev sahıbızım kızı var kadın 6 aylıkken cocugunu ayrı odada yatırmaya başladı bıde yatak odasıyla cocugun odası yakında deıl nasıl cesaret ettı ayırdı anlamadım.allah korusun cocuga bısı olsa duyamıcak.telsız koymus basına öle kalkıyodu.benim vıcdanım el vermıyor ya ne bılım ben yapamam valla o sekılde. berke 4 yasında olmasına ragmen onun ustu acılcak dıye ben kendımden tavız verıyorum.bızım babamızda cok sıkayetcı ama oda hak verıyor artık bıze ezıle ezıle uyuyoruz işte bir şekılde. bence cocuklarımız herseyden cok cok önemli valla

cnm belki yeni oda nıyetıne alışır cnm inş. bir sorun yasamazsınız tatlı tatlı uyursunuz .yenı odanız ugurlu gelir inş.

Haklısın ama alıştırmam da gerek galiba.Ama sabahları onunla uyanmak en büyük keyfim.Benim yeni kocam diyorum babası kıskanıyor.Valla adamın da canına minnet gibiydi ama isyan bayrağını çekti sonunda.

Evinin çatısı olsa o kadar soğuk olmaz aslında.Kiran çok az değilse uygun evlere bak gülüm yaa.Sadece kış sorun değilki sen yazında nefes alamazsın o evde boşuna 1 sene daha çekme

ınşallah canım darısı sizin başınıza.Bakarsın 2 sene geçer ben hala ayırmamışım :))

cnm ya 500 lıra verıyoruz bu eve fazla bile aslında ama ev sahıbımız cok ıı bır ay olmasa vermesek ıstemıyo bıle o yuzden başka eve cıkmak ıstemıyorum yazın sıcaklarında zaten hep genelde memlekette oluyorz bır sekılde gecıstırıyoruz işte ya cnm bu 4. evım ev tasımaktanda bıktım esım dıyo başka eve cıkarımda esya tasımak yuzunden ıstemıyorum dıyo

cnm azcık havalar ısınsın o zaman ayırrısın sımdı bu soguklarda kıyma fıstıgıma yaaa:)))))

Doğru söylüyorsun idare edeceğiz artık.Eşimin babaannesi bile siz oda da kız burada yatacak öylemi diyor,üzülüyor.Odalar çapraz gerçi ama yinede idare edeceğiz.

Ya sende haklısın her taşınma da eşyalar zaten haşat oluyor.Ama ev gerçekten sorun ya şu hayatta.Babamın evi sobalı bazen gidince ayyy ne soğukmuş,nasıl yaşamışım ohh 4,5 senedir doğalgaza alıştım diyorum,ama anneme üzülüyorum tabiki.Zor şartlarda yaşamda zor oluyor.Allah yüzümüze gülsün inşallah

inş. cnm evet ınsan rahatlıga alısınca zor oluyor valla.alıstım hıc kısın soguk suyu acmıyoruz bile hep sıcak suyu kullanıyorum rahatlık gibisi yok valla

Canım Berkeyi hiç tiyatroya götürdün mü?

yok cnm götürmedim ama cok istiyorum göturmeyı

Back