• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

Değil mi yaaa?Yok ben evlendikten sonra da çookk kavga ettim.En son kızkardeşimin istemeden önce tanışmaya gelmişlerdi o gün oldu.Ay anlatmayayım sinirleniyorum.Ya ben onlara göre daha sessiz biriydim,kızkardeşlerim benden daha sinirliler.Ama evlendikten sonra benim sinirlerde törpülenince artık bende şarlıyorum herşeye

ınşallah.Ama ikiz tatmak isterdim.Benim iliz kardeşlerim var şuan 20 yaşındalar.Çokkk baktım onlara

cnm belki olur seninde ikiz varmıs ailenızde ne güzel ya allahım sanada versin bır ıkız evlat:)

Bana biraz kendini anlatsana.Sanırım sakin,uyumlu bir insansın.Zayıfsın gördüğüm kadarı ile.

cnm zamanla ınsanlar sessız kaldıkca sankı uzerlerıne daha cok gelınıyor anlıyorum senı bende sesımı hıcbırseye cıkarmıyodum ama sımdı yavas yavas sölemeye basladım o zaman kendıme yapıyodum hep kendımı uzuyordum ama akıllandım artık tavız vermıyorum kendımden

cnm evet sakınım yanı su zamana kadar kımseyı kırdıgımı hatırlamıyorum ve cok fazla duygusallımda hemen cesmelerı acıyorum yani:) tek sevmedıgım yönüm çok kincidirim basir şeylere öle hemen alınmam ama bır alındım bır küstümmü biter benım için hersey . evet cnm zayıfım benım yapım böle ya hamıleyken almıstım baya kilo ama yıne gıttıler cnm

sevdiklerim için canımı verrim sevmedıklerımı göruncede cınnet gecırcek duruma geliyorum yuzlerını görmeye tahammul edemiyorum::)

Vayyy kincilik hariç tam tahmin ettiğim gibisin.Kinci haaa .Bak bana yapma haaa bir hatam olursa muhakkak benimle paylaş tamam mı?

cnm öle hemen kın tutcak biri deılım :) nasıl diyim üzerıme cok gelınmedıkten sonra hıcbır sorun yoktur.bardagı tasırdıkları zaman benım ıcın bıtmıstır artık:) ya su hayatta 2 kişiye sadece kın guddun sımdıye kadar anla yani

Şaka yaptım kızzz.Tamam bekliyorum

Berke uyudu mu ?ıstersen sende yat.Yarın yine ders çalışacaksın

uyumadı cnm. uyumayada nıyetı yoktur ben onu babasına satayım ben bıraz daha ders calısayım uykum yoktur.bizimkıde sölenmeye başladı yeter bu kadar çene dıyo:) kıskandı o bakcakmıs bırazda

iyi geceler cnm sana allah rahatlık versin kendine ii bak öptüm sizleri kocaman görüşürüz cnm

ıyi geceler tatlım.Fazla yorma kendini bu saatte gözlerine yazık.Bende seni ve oğluşunu öpüyorum

Benim güzel komşularım ve kk nın zarif güzel bayanları kandiliniz mübarek olsun,dualarda,gönüllerde beraber olmak dileğiyle...

Back