• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

ne bilim cnm işte yaaa... sıkıldım herseyden birazcık. cnm bişi sorcam sana orıfleme yı bılıyomusun urunlerınden hıc kullandınmı bır bılgın varmı

Benim kankalardan biri yapıyordu yeni bıraktı.Duş jellerini çok sık kullandım memnun kaldım.Rimeli ve dudak parlatıcısını da kullandım.Yani bilmem memnun kaldım gibi.Ürün mü alacaksın?

cnm kampanya varmıs uye ucretı 1 tl ymıs &30 ındırımlı alıyormussun da aslında dusunuyorumda bilmiyorum ya bakcam

Aslında yapabildikten sonra iyi de çevren olacak,paralarını zamanında toplayabileceksin işte ozaman yapılır.Benim arkadaş çok zorlanıyordu kimse zamanında parasını vermezdi kız cebinden tamamlardı zor yani ben yapamam satışı beceririm de para işi beni bozar

ben hıc yapamam:) cevremde yoktur zaten kendıme alırım dıye dusundum &30 ındırımlıye ıste ne bılım ya karar veremedım

Ama sanırım belli bir kota var.ıstedikleri puanı toplamalısın ilk ay yani ben öyle biliyorum bir araştır güzelim ya olmadı buradan bizim kızlara satarsın ha olmaz mı?Hem üye yaptıkça hediyeler var.Giresun dakileri de yaparsın olmaz mı?

agrımayan basıma dert almım cnm ben en ıısı ya :))))))) beni aşan konular ben oturup dersımı calısayım dimi:)

Yookk daha gelmedi aman geç olsun temiz olsun bu sefer acele yok,sorunsuz olsun da yeter ki.Kaset hazırlıkları nasıl,sponsor bulabildiniz mi?

cnm bugun biriyle gorusmeye gıtmıs adam tamam demıs 1 hafta ıcınde ayarlıcam demıs bakalım olursa bır aya cıkacak inş. bır ay sonra gece yaparız normalde yılbasına dusunuyoduk ama madııyat el vermedı bız elımızden gelenı yaptık bakalım

Ya memlekette tanıdık işletmeciler falan yok mu?Hem reklamı olur hemde işiniz.Eşin hangi dalda çıkartacak kaseti.Facede var ama dinlemedim daha inanki.

Pazar günü maxideydik.Elif'i gezmeye götürdük gerçi pekde birşey yokmuş orada ama yine de hava değişimi oldu hanımefendiye.Bu aralar burnu akıyor cimcimenin herkesde de grip salgını var korkmuyorum dersem yalan olur.Bakındım etrafa belki onlarda ailece gezmeye gelmişlerdir diye ama yoktunuz bilmiyorumkismile

cnm cok kişi varda bızım yöredeki sanatcılar artık bıktırmıs milleti.:) cnm aslında esım her daldan okuyor ama para kazanmak ıcın turku pıyasa karadenız cıkarcak sımdı karısık yanı her tazr ne arasan var:) benım sayfamda baya söledıklerı var musaıt bır zamanında dınlersın cnm

cnm bız bu ara hep evdeyız cıkmıyoruz bır yere evdeyız hep.. cnm evet salgın varya dıkkat et hava ıı gibi görunuyor ama kötu esıyor

ınşallah gerçekten karadeniz havaları bu ara atakta umarım tutar,emeklerine değer inşallah meyvelerini toplarsınız birkaç aya kalmaz.Dua edeceğim size

ınan kız da benimle beraber evde yaramazlık yapmayan kız artık gittiği yerde oturmaz oldu.Evet huy değiştirecek ama beni hep şaşırtıyor cimcime.Elif'e kahkül yaptık biz biliyon mu kızımın yeni görüntüsüne zor alıştım.Ama fena olmadı.Babası biraz fazla kaçırmış inşallah çabuk uzar

ayyy merak ettım faceye koysana cnm yaaa azcık seveyım:)

Bakalım çekersek koyarız,diyorum ki kızım 2-3 yaşında gibi gözüküyor gözüme.Yanaklar daha da çıktı.Yavrum yaaa tam maskara.Facede yazılarını görüyoruz zaten teyzesi yakalasan yaniii bitireceksin kızımıyerimseniben

Back