• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

cnm bende kpss ye gırmeye karar verdım bugun ders calışmaya basladım nasıl yapcam onuda bilmiyorum her seyı unutmusum cok zor bakalım hayırlısı özelden bır fayda yok bana galıba. barajı gecsem sorun deıl yerlesırım bır yerlere

Çok güzel oldu canım ya sağol.Daha güzeli tüm isteyenlere.Bu arada hayırlısı olsun iyi yaparsın canım umarım güzel bir puanda alırsın.Benim eşimde girecek bu sefer ön lisans mezunu olarak girecek.Bakalım ınşallah isteyen herkes emeline ulaşır.Eşimde beni özelde hiçbir yer 56 yaşıma kadar çalıştırmaz memurluk şart diyor.Senelerdir çabalıyor.Barajı geçtiği halde olmadı.Bakalım kısmetse olur eninde sonunda.Ama olursa biz ıstanbul dışında düşünüyoruz.Kaçalım kurtulalım artık diyoruz ama hayırlısı.Allah tan sana zihin açıklığı diliyorum tatlım kolay gelsin öpüyorum kocaman

inş. cnm ya saol. herseyın hayırlısı artık evvet özel berbat ve gelecek garantin yoktur.kafaya koydum bakalım ben elımden gelenı yapcam.berkeyle zor oluyor ama napim.inş. eşinde bir yerlere yerlesır.evet ist.yasancak yer deil aslında ama bizim gıtmemız uzun bir sure ımkansız heralde ben esımı ıkna edemedım yoksa sımdıye kadar coktan memleketteydım.

Selviii canım naber?Açık görünüyorsun tatlım oradamısın?

merhaba
dostluğunuz daim olsun arkadaşlar..ne güzel ortam kurmuşsun. kıskanmamak elde değilkaydirigubbakcemile3
keşke daha önceden görseydim bu topiği o buluşmada olmak çok isterdim doğrusu.

cnm sana yazıp cıkmıstım ama sen kapalıydın o zaman şimdide sen gitmişsin:)

merhaba
dostluğunuz daim olsun arkadaşlar..ne güzel ortam kurmuşsun. kıskanmamak elde değilkaydirigubbakcemile3
keşke daha önceden görseydim bu topiği o buluşmada olmak çok isterdim doğrusu.

mrb hg aramıza... teşekkurler cnm. yıne buluşmlar olur heralde beklerız

neden kimse uğramıyor yaaa bilmiyorumkismile :gitme:

slm herkese ben bir süre gelemedim yogunum bu aralar. kızım çok şımardı kudurukum benim. berkesel nasıl gidio çalışmalar bakalım. ayyy ya maşallah öyle melek yüzlü bir oglun varki o gülüşü hiç gözümün önünden gitmio rabbim korusun evlatlarımızıopuyorumnanaktan

kızlar ya bir buluşma dahamı yapsak şöyle mart 15 ten sonra? doyamadım yaw:)

slm herkese bende bayaadır ugrayamıodum nasılsınız bakalım...buluşalım buluşalım zaten gelemedım içimde kaldı mafoldumben

slm herkese ben bir süre gelemedim yogunum bu aralar. kızım çok şımardı kudurukum benim. berkesel nasıl gidio çalışmalar bakalım. ayyy ya maşallah öyle melek yüzlü bir oglun varki o gülüşü hiç gözümün önünden gitmio rabbim korusun evlatlarımızıopuyorumnanaktan

cnm merak ettım senı ya:)dedim bu neden hiç girmiyor.. sımarcak tabi annesi yerim ben onu ya..:emir_bebek: amın cnm hepımızın evlatlarını korusun bende yogunum cnm bu ara kpssyı kafayı taktım bıraz gec oldu ama hayırlısı artık.. kendıne ıı bak cnm göruzmek uzre benım yerıme öp kızımı:):1hug:

Berkselll bakkk yine açıksın...

cnm burdayım bu sefer :) nasılsın neler yapıyorsun

ıyiyim canikom sen nasılsın.Eşimi pc başından zorla kaldırdım veee buradayım.Senin çalışmalar nasıl gidiyor

iyi yaptın cnm bende ellerınden kaptım valla:) iyi cnm ya sukur ıns böle gıderse hevesım cok fazla. elif nasıl cnm uyudumu

Elif cik iyi teyzesi,oda şımarık ne dersek tekrarlıyor maşallah.Berke nasıl ders çalışıyorum diye çocuğu ihmal etme annesi.Havalar çok güzel zaten eteklerinden çekiştirmeye başlamıştır herhalde.

yerım onu ben kız cocukları daha bır cılveli oluyor ya :) inş. bana da allahım bir kız evlat nasıp eder... teyzesı zaten berkeye pc yı ver gerısı önemlı degıl onun ıcın onla vakıt gecırıyor ben ıslerımı göruyorum sonra ders calısmaya oturuyorum saolsun oglum beni hıc rahatsız etmıyor.dısarda cocukların sesını duyunca cıkmak ıstıyor bıraz hava alıyoruz ıcerı gırıyor ve cok mutlu oluyor

Amin canım oğlun gibi tatlı mı tatlı bir kız nasip etsin inşallah.Ya zamane çocukları pc delisi oluyorlar valla.Şımdi onun bilmediği yoktur tık tık her yere giriyordur yaramaz.Valla benim de faranjitim azdı,boğazlarım şişti ama hala ayaktayım.Bu arada Elif'in odasında bazı hasarlar gördük yenisi yapılıp,eskisi alınacak yani hevesim kursağımda kaldı geçici bir süreliğine

cnm gecmıs olsun dikkat et havalarında cok etkısı var carpıyor valla. cnm kalmasın hevesın kursagında ya yenısı yapılıyomuş duzeltılıyor işte ne güzel. degıstırmeyebılırlerdıde.. fıstıgım odasında güzel güzel oynar inş.

Back