• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

Amin canım Allah yardımcımız olsun.
Ama oldu mu şimdi?Bence adamın imajı ile ilgili göze fazla hitap etmeyen öneriler de bulun.Ya senin işin kayınvalidenin gelmesinden daha vahimmiş.Allah yardımcın olsun tabiki eşinin de

Amin canım Allah yardımcımız olsun.
Ama oldu mu şimdi?Bence adamın imajı ile ilgili göze fazla hitap etmeyen öneriler de bulun.Ya senin işin kayınvalidenin gelmesinden daha vahimmiş.Allah yardımcın olsun tabiki eşinin de

cnm akşam birden bişi diyemeden kapatmak zorunda kaldım kaynanan baskınını ugradım gelmış basıma diyo sen napıyosun kimle yazısıyosun yok böle bişi ya...
saol cnm allah bu hayatta yepimizin yardımcısı olsun

kız bitli valla benim kuaförde kapandı valla sen oraya girersen oraya gelirim artık hem banada yakın. hade bakalım hayırlısı olur inşallah

Olsun berkesel ciğim zaten ters birşey olduğunu anladım da o kadar tahmin etmemiştim yaaa.Kadına hafiye vallla

aberk kızın nasıl düzeldimi? inşallah daha iidir

slmlar arkadaşlar. iiyim gözde kızımı uyutucam şimdi inşallah yatarda bende biraz uyurum uyumayı çok özledim....

Sağol thanderc ciğim daha iyi bugün aşısı vardı onu yaptırdık hatuna.Sen nasılsın?Uyumayı özledim demişsin ben neredeyse unuttum uyumayı.Kız sabaha kadar 5.550 defa uyanıyor sağolsun :))Ya bu da gelir bu da geçer İnşaallah

Kız gösde o nasıl avatar bacım korktum,tırstım haaa:1shok:

aberk nerde oturuosun canım sen? yakınmıyız? ay ne çok soru sordum ya:)

bende geldim nasılsınız kızlar:)

Evet canım 1 yaş aşısı 1,5 ay geciktik antibiotik kullandığımız için.Ben Kirazlıtepe deyim,çamlıca ya yakınım canım

aberk ateş yaptımı aşınız inşallah yapmaz bizimde dogum günümüzden 2 gün önce olcak inşallah. geriliyorum şimdiden

Yok canım şükür olmadı.ıki kolundan da yaptılar.Fitil koysam mı diye kararsız kaldıydım ama şükür olmadı.

Back