mraniye_skdar_engelky

Ben Kastamonu luyum da.Dr .dilek yağmur a hiç gittin mi?Birkaç sene evvel

yok cnm gitmedim ben kadıkoyde semih tugrula gıtmıstım.bende şebinkarahisarlıyım gıresun

O zaman benzettim.Ne güzel Ben giresun luları severim.Kankam giresunlu,yengem giresunlu.Nerede oturuyorsun tam olarak

cnm nato yolunda cılek varya onun tam karsısında yolun altında yavuzturkun ustu oluyor

Anladım yakın sayılırmışız.Bende kirazlıtepe deyim.Buraya gelin geldim hala alışmaya çalışıyorum 4,5 yıldır.Neyse başını şişirdim umarım oğluşun uyur bir an evvel.Sana da iyi geceler canım sende huzurlu bir uyku çekersin ınşallah.Ayrıca kocaman öperim seni ve oğluşu

teşekkurler cnm sanada iyi geceler bende kızını ve seni öptum görüşmek üzre

ne güzel ya..
burda bütün sohbetler çok sıcak ve samimi :enbuyukkk:

Sağol canımm görüşürüz.mrtozlm sende katıl bize arada bir güzel oluyor valla.Sana da iyi geceler

kız cengelkoylu tam nersındesın bakım bend ecengelkoydeyım kulelı havasımı alıorsun yoksa de bakım :) karda yagmıs ne sarar denız ya :) çınar alttı sarra sımdık demı

ben kandilli sırtlarında oturuyorum kuleli tam aşağıda kalıyo :) bi gün çınarlatına gitsek ya hep birlikte.

gözse bende rasathane yolundayım o zaman çok yakıız

ben kandilli sırtlarında oturuyorum kuleli tam aşağıda kalıyo :) bi gün çınarlatına gitsek ya hep birlikte.

kız gozde bugun sankı senı gordum burdakı resımelrıne baktım bugunde esımle cengele ındık karsımızdan ıkı kız gevtı bırı sarı saclı tam sarı degıl amam bırıde sıyah saclı seffaf semsıyelerı vardı baktım sensın sandım kız:) yanımdan gectın tam eger sen ıdın ıse:)bulusalım vallaha cınaraltında ayarlıyalım bıgun hafta ıcı hafta sonu ben budayken :)

bende çekmeköyde oturuyorum bizde eskiden ümraniyeye bağlıydık çok uzak sayılmam:))

Yok kuzum ben hafta sonu hep evdeydim :)

Ben hafta için çalıştığım için hafta sonu boşum.
:içelim:
Çok iyi olur, buluşalım valla kışın çınaraltının çayı ne güzel olur dimi ohhhh misss :) :içelim:

arkadaşlar kimseler ugramıyo buralara ayırdır kar altında nahsurmu kaldınız? kaydirigubbakcemile3

he kız tufan mahalelı bugun mahalenden gectım alısversı donusu :) len garu hangı sıtedesın sen de bakem :) caya gelem sana kar dınsın ecuk :)

he kız tufan mahalelı bugun mahalenden gectım alısversı donusu :) len garu hangı sıtedesın sen de bakem :) caya gelem sana kar dınsın ecuk :)

oh be sonunda birileri yazdı :)

Kızlar ya çok yakınız siz kandilliyi bilyosunuzdur rasathanee işte ben ordayım :))

bende tufandayım canım. evet sonunda birileri ugradı. berkesel nerelerde acep hiç ugramaz oldubilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…