Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önce kısa ve eğlenceli kitaplardan başlayabilirsiniz. Dünya ve Türk edebiyatından Seçme hikayeler olabilir. Ama sakın önce Rus edebiyatı ile başlamayın
Kütüphaneye gidip orada okuma yapabilirsiniz. Yazım yanlışı yaptı diye dalga geçen insanları hiç anlamıyorum. Nasıl küstahsınız bir bilseniz. Doğrusunu öğrenmesini çok mu istiyorsun özelden mesaj at. Sanal klavyeyle telefondan yazıyoruz sonuçta. Elin yanlışlıkla diğer harge kayıyor. İş yaparken yazıyorsun. Kimse kk da şu an mükemmel bir yazı kaleme almaşıyım diyip yazmıyordur diye düşünüyorum.
Bırak ev dağınık kalsın yeterki için toplu olsun. Bende bazen kitap okumak istediğim halde okuyamadiğım oluyor o zaman sesli kitap dinliyorum çok zevkli oluyor hele akşam yatakta radyo tiyatrosu dinlemek en büyük zevkim. Tavsiye ederim