- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
Bugünlerde hic kitap okuyamiyorum. Sürekli kafam dalgın ev işi desen zar zor yapiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı durumdayım.. dışarıya gezmeye çıkmak için kendimi zorluyorum.. yoksa evden bile çıkmak istemiyorum..Bugünlerde hic kitap okuyamiyorum. Sürekli kafam dalgın ev işi desen zar zor yapiyorum
Motive işte. Gaz verin diyor, işin özeti.Modive nedir?
Motive demek istemişModive nedir?
Yapmam lazım ama genç çok kitap okurdum okuyacak kitap bulamazdım. Şimdi ev kitap dolu bir türlü okuyamiyorum. Kendimi yarasiz hissediyorumİcinizden gelmeyen hiç bi seyi yapmayin bence.
DuzeltimSizi şöyle MODİVE edeyim. Kitap okuyarak doğru yazmayı öğrenebilirsiniz belki..)
Anladım ya :) doğru bile yazamadan emir kipi vermesi hoşuma gitmedi sadeceMotive işte. Gaz verin diyor, işin özeti.
Arkadaş da yazmış. Bence yazım yanlışlarınızı düzeltmek için okuyun.Yapmam lazım ama genç çok kitap okurdum okuyacak kitap bulamazdım. Şimdi ev kitap dolu bir türlü okuyamiyorum. Kendimi yarasiz hissediyorum
Yani insanin moralini bozmak icin elinizden geleni yapiyorsunuzArkadaş da yazmış. Bence yazım yanlışlarınızı düzeltmek için okuyun.
Değil yerine deyil ait yerine ayit yazmamak için okuyun.
İnsanın hatalarını öğrenip üstüne gitmesi en normal şeyken siz en ufak eleştiride kendinizi kötü hissedeceksiniz kimse size yardımcı olamaz.Yani insanin moralini bozmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz
+1+1+1☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆♡♡♡♡♡Kütüphaneye gidip orada okuma yapabilirsiniz. Yazım yanlışı yaptı diye dalga geçen insanları hiç anlamıyorum. Nasıl küstahsınız bir bilseniz. Doğrusunu öğrenmesini çok mu istiyorsun özelden mesaj at. Sanal klavyeyle telefondan yazıyoruz sonuçta. Elin yanlışlıkla diğer harge kayıyor. İş yaparken yazıyorsun. Kimse kk da şu an mükemmel bir yazı kaleme almaşıyım diyip yazmıyordur diye düşünüyorum.