Motive edin

Yanliz6777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
966
796
103
Bugünlerde hic kitap okuyamiyorum. Sürekli kafam dalgın ev işi desen zar zor yapiyorum

Yapmam lazım ama genç çok kitap okurdum okuyacak kitap bulamazdım. Şimdi ev kitap dolu bir türlü okuyamiyorum. Kendimi yarasiz hissediyorum
Arkadaş da yazmış. Bence yazım yanlışlarınızı düzeltmek için okuyun.
Değil yerine deyil ait yerine ayit yazmamak için okuyun.

Kütüphaneye gidip orada okuma yapabilirsiniz. Yazım yanlışı yaptı diye dalga geçen insanları hiç anlamıyorum. Nasıl küstahsınız bir bilseniz. Doğrusunu öğrenmesini çok mu istiyorsun özelden mesaj at. Sanal klavyeyle telefondan yazıyoruz sonuçta. Elin yanlışlıkla diğer harge kayıyor. İş yaparken yazıyorsun. Kimse kk da şu an mükemmel bir yazı kaleme almaşıyım diyip yazmıyordur diye düşünüyorum.

Kütüphaneye gidip orada okuma yapabilirsiniz. Yazım yanlışı yaptı diye dalga geçen insanları hiç anlamıyorum. Nasıl küstahsınız bir bilseniz. Doğrusunu öğrenmesini çok mu istiyorsun özelden mesaj at. Sanal klavyeyle telefondan yazıyoruz sonuçta. Elin yanlışlıkla diğer harge kayıyor. İş yaparken yazıyorsun. Kimse kk da şu an mükemmel bir yazı kaleme almaşıyım diyip yazmıyordur diye düşünüyorum.
+1+1+1☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆♡♡♡♡♡

Kimse motive edemez, bdvde kitap kurdu bulamazsin :KK70: burada takildigimdan beri erteleyip duruyorum :olamaz:

Back
X