Aynı yaştayız aynı durumda gibiyiz..Ben bu sene sınava girdim üstelik de çalışarak girdim ama ygs de inanılmaz bir vurgun yedim
2015 de öylesine girip bakıp çıktığım sınavla aynı netleri yaptım nerdeyse...Rahat olmaktan belki..İyi durumda mezun oldum farklı nedenlerden olmadı benimki..İstediğim bölümler için matematiğimin geliştirilmeye ihtiyacı vardı ,temelim iyi ama hiç görmediğim integral mesela artık müfredatta...Denemelerde sosyali fulle yakın yapıyodum ama sınavda 10 boşuma bile geri dönemedim !!
Çok güzel gidiyordu denemeler iyiydi ama sanırım panik ve zaman sorunumu çözememişim..
Hayal kırıklığım büyük oldu ygs den sonra kalem bile oynatmadım motivasyonum düştü çünkü.Ama dersimi de aldım pes etmeyeceğim galiba..
Tercih dönemini bekliyorum , belki özel eğitim öğretmenliği , sosyal hizmetler falan yazarım , 2015 de Okan ün.burslu girebiliyordum yazmadığıma da biraz pişmanım açıkçası...Büyük ihtimal seneye tekrar deneyeceğim...
Asla ve asla bizim dönemimizdeki öss gibi değil hem müfredat hem sınav tarzı çok değişik şimdi..
Bunları moralinizi bozmak için söylemiyorum siz de yaşayabilirsiniz..Hazır olun ...