MOTİVASYON GRUBUMUZ🌸

Yaaa inşaallah canım zaten mola vercem hafta da birgün. Ama şu duygusal yeme işi çok zor yaa mola vercek bile olsamm hep aklımda
Canım çok düşünmemeye çalış hep başka şeylerle meşgul ol aklına girmesin çünkü girince çıkmak bilmiyor sonra iskence gibi oluyo

Slm canım salatan güzel görünüyor
Benim bugün serbest günümdü. Yine de dengeli beslendim. Henüz açlık krizi çekmedim umarım olmaz. Hastayım da ondan sanırım iştahım baya azaldı. Bakalım pazar günü tartıya yansıyacak mı

Tebrik ederim canım pazarı merakla bekliyorummmgeçmiş olsun tekrar

Maşallah baya istikrarlısın, tebrik ederim

Nabersiniz kızlaar ben bugün yapmadım duygusal yemeyle asla baş edemiyorum moralim malumunuz.. ya yine ye dur ye diyetine mi dönsem onda hiç değilse 1gün diyip sabrediyordum tutuyordum kendimi şimdi hep aklımda bi film açiyim bi pizza söyliyim...modu. Oysa diyetim rahat hiç zorlanmadım ama sanırım ye dur ye diyetine çok alıştm begumfln senin omada alıştığın gibi Mikan canım sen ye dur ye yapıyosun dimi? Yani birgün az yiyip diğer gün serbest ama dengeli yedin bildiğim kadarıyla.. İşte serbest günlerde tıka basa yemeyince güzel o diyet.Ne yapsam ya ben de ona mı dönsem...Ona alışmışım başka diyetler büyüyor gözümde. Bakalım bugün eğer yapamazsam salata yemeyi duygusal açlık olursa ona döneceğim hemen ve bir daha diyet değiştirmeyeceğim

Ben hala ye dur ye yapıyorum ama dengeleyerek. Dengelemesem benim de yeme atağım olurdu diye düşünüyorum. Beni motive ediyor bu şekilde bugün serbestim demek psikolojik olarak rahatlatıyor. İlk kez senden duydum bu diyeti ve gerçekten çok sevdim. Böyle devam ederim. Sabah düz bir karınla kalmak harika bir şey, o hafifliği hissediyorum. Dün kurabiye yaptım mesela kendimi biliyorum en az 5-6 tane yerdim. Ama gün boyu 2 adet yedim sadece. Porsiyon dengeleme konusunda beni çok motive etti bu diyet. Bugün olmazsa yarın dönersen ye dur ye diyetine sen de dur gününde ölçülü yiyerek başla, alışkanlık oldukça azlatırız zaten

Adina üzüldüm canım ama zaten ye dur ye diyetini yaparak da kilo veremiyosun ki denemiştin onu hani denenmişi deneme tahtası yapmaya gerek var mı ki bence şuan yaptığın diyet gayet iyi biraz zorlan nolcakki ya daha ilk günlerdesin ve sen her diyetin ilk günlerinde zorlanıyordun, zorlanıyoruz. O kadar büyütme keni kafanda hep böyle ilk günlerde bozarsan zaten surduremezsin ki. Canin fast food çektiğinde zaten haftanin bir günü normal beslenicektin o günde caninin istediğini yersin. Bence bozma ama yine sen bilirsin

Canım sağol evet onda da zorlandım ama onda zorlanma sebebim kahvaltı kahvaltı olayını çözersem ona dönmeyi planlıyorum. İnsan alıştığı şeyi bırakamıyor...Sen bu salata diyetine ilk başladğmda söylemiştin bana..Bırakma sen ona alışıksın diye..Ama denemiş oldum enazından.Şu an hangi diyeti yaparsam yapayım o en kolayı olduğu için hep aklım onda kalıyor. Ben serbest günleri de iyi geçiriyordum tıka basa yemiyordum serbest günlerde. Diyet gününde de aynı şekilde duygusal yeme atağı gelince 1güncük diyip sabrediyordum.. Bugün denedim tekrar salata yemeyi ama aklım hep pizza yiyim film açıyim kafasında yada sinemaya gidiyim yemek yiyim ya bu duygusal yeme bitirdi beni...Ona da tek iyi gelen şey birgün az yiyip diğer gün serbest yapmak bu şekilde kilolar gidene kadar devam etmek yani ye dur ye diyeti. Haftasonu basliycam ve bir daha diyet değiştirmeyeceğim ama şu kahvaltıya bi çözüm bulmam lazım net olarak çünkü kahvaltıdan dolayı yapmadım ben onu.

Evet bebeğim kendine iyi gelen diyeti uygula. Aklin o diyette kalıyorsa onu yap hep. Umarım başarırsın, başarırız. Kahvalti ogununu atlamak için bir işte calisimiyorsan biraz geç kakmayi dene yada farkli çözümler bulmaya çalış bu duruma. Ve bidaha da diyet değiştirme canim kendine güvenin tamamen gitmesin lütfen

Yaaa işte benim canım diyetim gerçekten çok iyi hem sen baya dengeliyorsun serbest günlerde. Yani çok kasmana bile gerek yok biliyomusun serbest gün aşırıya kaçma yeter.... Ben üni zamanında erimiştim resmen bu diyetle. Ayyy o sabahki kilo vermiş olma hissini o kadar seviyodum ki zaten inan bu yüzden vazgeçemiyordum bu diyetten diğer diyetler yavas yavas verdirdiği için bunun kadar motive olup devam edemiyorsun hangi diyeti yaparsam yapayım hep aklımda ye dur ye diyeti çünkü gerçekten çok verimli..Ama işte şu an şöyle bir sorun var daha önce bahsettim ya benim kahvaltıyı iyi yapmam şart. Kaç zamandır da bu yüzden yapmadım zaten ye dur ye diyetini...Bu yüzden habire diyet değiştirdim. Kahvaltıya bi çözüm bulmam lazım aslında sabah önce bir fincan sütlü kahve içsem olur sanki biraz dinçlik verir diye düşünüyorum sen bikere hastayken çorba içtim demistin ya ordan aklıma geldi bazen de çorba icerim sbh. Yani sabah beni dinçlestircek biseyler yiyince gün içinde zaten uyarım çok rahat ertesi gün serbest nasılsa

Ayy evet gerçekten güven müven bitti bende kahvaltı için sütlü kahve olabilir aslında dinc tutar

Üni zamanında ne kadar kilo vermiştiin ve kaç günde anlatır mısın merak ettim biraz

Kahvaltı benim için de çok önemli. Yoğırt meyve yesem dayanamam sanırım gün içinde.
O gün çorba ekmeksiz yememe rağmen baya tok tuttu beni
Bazen yumurta peynir zeytin
Peynir domates salatalık zeytin
Bugün mesela iki ince dilim lahana böreği yedim
Arada çok minik bir tam buğday ekmeği yiyorum diyet günlerinde
Midem küçüldükçe azaltırım diye düşünüyorum bakalım

Sen de başla bakalım beraber devam edelim

Selam bende serbest diyet yapıyorum sizin kastettiğiniz nasıl bilmiyorum ama az yiyorum herşeyden az az böylelikle yavaş ama kilo verdim, önerileriniz varsa dinlerim bu ara daha sıkı bi şekilde dikkat ediyorum

Üni zamanında ne kadar kilo vermiştiin ve kaç günde anlatır mısın merak ettim biraz
Üni zamanında canım 10günde 4-5kg gidiyordu resmenve serbest günlerde tıka basa yeidğimi de hatırlıyorum ona rağmen gidiyordu ve ne zaman biraz kilo alsam hep böyle zayıflardım ay sabahları o kilo vermenin verdiği hiss tarifsizdi ama ben o zamanlar çok sağlıksız bir şekilde yapardım. Sabah bi kahve yanına piko çikolata aksam da 1muz yerdim ertesi gün serbest nasılsa diye hiç bozmazdım..Ertei sabah zaten iştah flnda kalmıyordu o gün de genelde hamburger menü yerdim pastaneden çok güzel çikolatalı kurabiye yaparladı ondan alırdım fln yani tıka basa yemiycek şekilde serbest günü tamamlar ertesi gün yine aynı şekilde diyete devam ederdim Tabi bu çok sağlıksız menülerle yapılmış hali..Mesela geçenlerde yaptığımda sabah meyveli yoğurt öğlen yeşil çay akşamda düşük kalorili bir salata yemiştim bahsetmiştim hatta karnabahar çok severim salata yaptım haşlayıp. Bu şekilde zaten piko yediğim menüdeki kaloriye denk oluyor ama tabi daha sağlıklı. Serbest günlerde de artık ev yemeği yiyorum hamburger değil tabi ve yine tıka basa değil. Ama dediğim gibi artık bünyem biraz hasta olduğu için sabahları zor gećiyor o yüzden bıraktım bu diyeti sabahı halledersem eskiden daha zor yapıyormusum baksana ona dayanabiliyorsam şimdi işim çok kolay ama işte sabah dinç olmam lazım kahve olabilir sanki yaaa aklıma yattı....Canım senin tek sorunun ertesi gün tıka basa yemen ve diyet gününü benim o piko yediğim menü gibi şok diyete çevirmen..Şimdi bak mesela ben de o piko yediğim menüye dönsem bende serbest gün yani ertesi gün kendimi tutmakta zorlanabilirim..

Ay gerçekten 10 günde 4 kilo mu verdin şoktayım şuan ama sen sagliksiz yapmana rağmen bu kadar vermissin senin verdiğin o dört kiloyu insanlar bir ayda zar zor veriyor peki sadece 10 gün mü yaptın? goruntunde değişiklikler olmuş muydu ? Ama sen de tika Basa yemissin hemen hemen hamburger menü filan bende niye olmadı ya off ben üstüne kilo bile almıştım valla canım bence kendini garantiye almak için o zamanlar nasil yapıyorsan aynisini yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…