Üni zamanında canım 10günde 4-5kg gidiyordu resmen
ve serbest günlerde tıka basa yeidğimi de hatırlıyorum ona rağmen gidiyordu ve ne zaman biraz kilo alsam hep böyle zayıflardım ay sabahları o kilo vermenin verdiği hiss tarifsizdi
ama ben o zamanlar çok sağlıksız bir şekilde yapardım. Sabah bi kahve yanına piko çikolata aksam da 1muz yerdim ertesi gün serbest nasılsa diye hiç bozmazdım..Ertei sabah zaten iştah flnda kalmıyordu o gün de genelde hamburger menü yerdim
pastaneden çok güzel çikolatalı kurabiye yaparladı ondan alırdım fln yani tıka basa yemiycek şekilde serbest günü tamamlar ertesi gün yine aynı şekilde diyete devam ederdim
Tabi bu çok sağlıksız menülerle yapılmış hali..Mesela geçenlerde yaptığımda sabah meyveli yoğurt öğlen yeşil çay akşamda düşük kalorili bir salata yemiştim bahsetmiştim hatta karnabahar çok severim salata yaptım haşlayıp. Bu şekilde zaten piko yediğim menüdeki kaloriye denk oluyor ama tabi daha sağlıklı. Serbest günlerde de artık ev yemeği yiyorum hamburger değil tabi ve yine tıka basa değil. Ama dediğim gibi artık bünyem biraz hasta olduğu için sabahları zor gećiyor o yüzden bıraktım bu diyeti sabahı halledersem eskiden daha zor yapıyormusum baksana
ona dayanabiliyorsam şimdi işim çok kolay ama işte sabah dinç olmam lazım kahve olabilir sanki yaaa aklıma yattı....Canım senin tek sorunun ertesi gün tıka basa yemen ve diyet gününü benim o piko yediğim menü gibi şok diyete çevirmen..Şimdi bak mesela ben de o piko yediğim menüye dönsem bende serbest gün yani ertesi gün kendimi tutmakta zorlanabilirim..