motiva round memnun musunuz?

kendine ait bir kadin

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
113
44
32
motiva round implantı olanlar yarın ameliyat oluyorum memnun musunuz?
doktorum mentor istememe rağmen bunu önerdi
subfasiyal yani kas zarı altı metoduyla yapılacak
bu arada iki çocuk emzirme sonrası pörsüme ve doku azalması nedeniyle yaptırıyorum.
dr 300-335 orta profil takacakmış
çok büyük olur diye korkuyorum çünkü kendi dokum az da olsa var
sizler doğallığından memnun musunuz?
teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻

öncelikle geçmiş olsun. Cesaretinden dolayı da tebrik etmek isterim seni💖 bende de motiva var. Ben tamamen seçimimi, doktoruma çok güvendiğim için ona bırakmıştım. Motiva ciddi anlamda çok iyiymiş bunu öğrenmiş oldum. Herkese de şuan da bu markayı tavsiye ediyorum . Hem doğal gözüküyor hem hiç varmış gibi hissetmiyorum , tamamen bütünleşmiş gibi hissediyorum . Seninde memnun kalacağını umut ediyorum K kendine ait bir kadin

öncelikle geçmiş olsun. Cesaretinden dolayı da tebrik etmek isterim seni💖 bende de motiva var. Ben tamamen seçimimi, doktoruma çok güvendiğim için ona bırakmıştım. Motiva ciddi anlamda çok iyiymiş bunu öğrenmiş oldum. Herkese de şuan da bu markayı tavsiye ediyorum . Hem doğal gözüküyor hem hiç varmış gibi hissetmiyorum , tamamen bütünleşmiş gibi hissediyorum . Seninde memnun kalacağını umut ediyorum K kendine ait bir kadin
ameliyat oldum ama çooook aşırı ağrım var
korsenin üstünde bir de elastik bandaj var sımsıkı çok kötüyüm. ne zaman azalır ağrı?
bir de 330-360 düşünürken memem dolmamış(iki çocuk emzirdiğim için sönmüş balondu) 400 cc takmış moderate plus gibi bişey

sevgili asopenya, alırı deeecede ödemim var acaba ne zaman geçer ya da azalır
ağrıdan duramıyorum sırtüstü yatınca ağrıdan ölüyorum

sevgili asopenya, alırı deeecede ödemim var acaba ne zaman geçer ya da azalır
ağrıdan duramıyorum sırtüstü yatınca ağrıdan ölüyorum
Sanırsam daha 2 gün önce ameliyat oldunuz, ağrılar normaldir. İlaçlarınızı düzenli kullanın. Bilmiyorum sizin doktorunuz nasıl bir teknik ile yaptı masaj yap dediyse masaj yapın bol bol ağrıya da ödeme de çok iyi geliyor bizzat kendimden biliyorum. Ağrı kesicilerden destek alın.
Ödemler kişiden kişiye değişiyor benim 3 ayda baya bi indi ödemim. Ameliyat sonrası ödemler 1 ay da gözle görülür şekilde iner. Belki haftaya belki diğer haftaya.. merak etme öyle kalmayacak 🌟 bol bol su iç, yeşil çay tüket.
Sadece yatma, evin içinde yürüyüşler yap ki yattığın zaman kas katı kalma. Bünyeyi alıştır

dün sabah ameliyat oldum
aynen ödemim çook fazla ağrım da öyle gece hiç uyuyamadım umarım ağrılar azalır bir an önce
Merhaba çok gecmis olsun, bende dün ameliyat oldum. Ve senin gibi 2 cocuk emzirdim zaten hep küçüktü memelerim ve emzirme sonrasi iyice boşalmisti. Benim polytech marka ekstra yüksek 350cc koyuldu.. 400cc ye denk geliyormus üst bedenim ince oldugu icin çapı kücük yüksekligi fazla olan bir protez kullandi doktorum.
Bugün çıktım hastaneden. Eğer ki yatarsam kalkmam çok zor oluyor sürekli yürüyorum evin içinde. Dün gece hastanede agri kesici iğne ve kas gevsetici serumlarin etkisiyle cok güzel uyumustum. Bakalim bu gece evdeki ilk gecem henüz uyumadim. Ilaçlarimida özellikle geceye sakladim. Yatmadan önce kas gevşetici ve agri kesici ilacimi içip yatacam. Şu an gögüslerim çok sert ve sımsıkı duruyor. Yumusamasini sabirsizlikla bekliyorum cok heyecanliyim.

bu arada iki çocuk emzirme sonrası pörsüme ve doku azalması nedeniyle yaptırıyorum.
Bende 350cc motiva ergonomix var rounda göre daha yumuşak ve damla şeklinde genel olarak memnunum erkek arkadaşım da bayılıyor söylemediğim sürece kimse ameliyat olduğumu anlamadı motiva round yuvarlak oluyor nasıl olur bilemem ama motiva genel olarak kaliteli bir marka ondan emin olabilirsiniz.

Merhaba çok gecmis olsun, bende dün ameliyat oldum. Ve senin gibi 2 cocuk emzirdim zaten hep küçüktü memelerim ve emzirme sonrasi iyice boşalmisti. Benim polytech marka ekstra yüksek 350cc koyuldu.. 400cc ye denk geliyormus üst bedenim ince oldugu icin çapı kücük yüksekligi fazla olan bir protez kullandi doktorum.
Bugün çıktım hastaneden. Eğer ki yatarsam kalkmam çok zor oluyor sürekli yürüyorum evin içinde. Dün gece hastanede agri kesici iğne ve kas gevsetici serumlarin etkisiyle cok güzel uyumustum. Bakalim bu gece evdeki ilk gecem henüz uyumadim. Ilaçlarimida özellikle geceye sakladim. Yatmadan önce kas gevşetici ve agri kesici ilacimi içip yatacam. Şu an gögüslerim çok sert ve sımsıkı duruyor. Yumusamasini sabirsizlikla bekliyorum cok heyecanliyim.
merhaba sizde korsenin üstünde bandaj var mı çok aşırı sıkı patlamak üzereyim öğlen kontrolüm var çıkarılmasını isteyeceğim
Bende 350cc motiva ergonomix var rounda göre daha yumuşak ve damla şeklinde genel olarak memnunum erkek arkadaşım da bayılıyor söylemediğim sürece kimse ameliyat olduğumu anlamadı motiva round yuvarlak oluyor nasıl olur bilemem ama motiva genel olarak kaliteli bir marka ondan emin olabilirsiniz.
merhaba benim üst kısım boş olduğu için yuvarlak moderate plus 400 cc takıldı
kaç yıldır kullanıyorsunuz bir kapsül sorunu vs yaşafınız mı?

merhaba sizde korsenin üstünde bandaj var mı çok aşırı sıkı patlamak üzereyim öğlen kontrolüm var çıkarılmasını isteyeceğim

1 sene oldu hiç sorun yaşamadım gittikçe doğal görünüyor

Merhaba, hayır sadece korse var bende. Korseyide istersem gün içinde 10ar dakika açıp havalandirabilecegimi söylediler bende ara sira acıyorum. Kaşınan yerlerimi kaşıyorum 😄 gece üst askıları çok sıktı bende askıları çıkarıp uyudum. Öglen geri taktim.

ameliyat oldum ama çooook aşırı ağrım var
korsenin üstünde bir de elastik bandaj var sımsıkı çok kötüyüm. ne zaman azalır ağrı?
bir de 330-360 düşünürken memem dolmamış(iki çocuk emzirdiğim için sönmüş balondu) 400 cc takmış moderate plus gibi bişey
Agrı kesici ve kas gevşetici hap kullanıyor musun? Günde 2 kez kullaniyorum bende. Sol mememde bir sorunum yok ama benimde sag meme tarafi koltuk altım çok fazla şiş. Aslinda heryeri şişmiş durumda ama sag kolumu ayaktayken düz birakinca sağ mememe degiyor ve agriyor. Sag kolum acik duruyorum hep.

Merhaba, hayır sadece korse var bende. Korseyide istersem gün içinde 10ar dakika açıp havalandirabilecegimi söylediler bende ara sira acıyorum. Kaşınan yerlerimi kaşıyorum 😄 gece üst askıları çok sıktı bende askıları çıkarıp uyudum. Öglen geri taktim.
uyuyabildiniz mi? inanın ben gözümü kırpamıyorum sırt ağrımdan

uyuyabildiniz mi? inanın ben gözümü kırpamıyorum sırt ağrımdan
Evet uyudum ama nasıl yan yatmak istedim anlatamam. Ahh çok ozledim şimdiden gönlümce uyumayı. Önce 4 saat uyumuşum uyandim su ictim wc ye gittim bir yarim saat kadar evin icinde yürüdüm sonra geri yattim biraz daha uyumuşum. Burda bazi yorumlarda bol bol yesil cay icin yazmislar aman haa içme sakın,. Ben doktora sordum ve kesinlikle hic bir bitki cayi icme dedi. Bol bol su iciyorum elimde sişemle geziyorum.yatarken de bolca yastigi arkama dizdim ve hafif oturur yatar arasi bir pozisyonda yattim.

Merhaba, proteziniz kas altında mı acaba?

Benim de motiva yuvarlak full olarak yazıyor operasyon bilgilerinde, ben de memnun kalacağımı düşünüyorum.
Perşembe ameliyat oldum.
Bugün 6. Günüm ama ben şeklinden şimdiden memnunum.
Yumuşama da iyi olacak gibi, ilk günlere göre, özellikle yanlardan, sertliği biraz gitmiş gibi
Kas zarı altı oldu, kas altını hiç meme cebi olmayanda tercih ediyorum dedi doktorum
Benim de dokum çok azalmıştı ama var olan cebi dolduracağım dedi

Merhaba benimde proteLerim motiva. Ankara estenik zuhtu demire oldum en iyi protezleri kullanir kalitesinden endise etmeyin 5.gunum ve yumusama basladi bile simetrik sorun hic yok agrim da olmadi herkes agridan bahsetmis ben anlamadim bu isi. Bana 425cc takildi gorunumu dogal duruyor odemlere ragmen agirlik hissi de kayboldu vucut benimsedi sanirim endiseniz olmasin dunya capinda kullanilan kaliteli implantlardandir motiva.

Ben de 1 ay önce motiva taktırdım 26 günümdeyim bende dikleştirmede de oldu bana çok büyük geliyor hala gözüme:KK43: inicek diyorlar ama umarım inmekten ziyade biraz daha doğal görüntü olsun istiyorum. Bende simetri vardı. Sol 325cc sağ 350cc burada kilo ve boyunda önemi var ben minyonum 1.55 boy 52 kiloyum . Şimdiden çok geçmiş olsun sizlere 🙏🏼

X