motiva round memnun musunuz?

Merhaba benimde proteLerim motiva. Ankara estenik zuhtu demire oldum en iyi protezleri kullanir kalitesinden endise etmeyin 5.gunum ve yumusama basladi bile simetrik sorun hic yok agrim da olmadi herkes agridan bahsetmis ben anlamadim bu isi. Bana 425cc takildi gorunumu dogal duruyor odemlere ragmen agirlik hissi de kayboldu vucut benimsedi sanirim endiseniz olmasin dunya capinda kullanilan kaliteli implantlardandir motiva.
Aslında ben de bu yumuşamayı şimdiden hissediyorum ama bu kadar çabuk olamaz diyordum, bana öyle geliyor diyordum.
Sanki şekil bile almaya başladı, özellikle yanlarda yumuşama hissediliyor
Motiva full yuvarlak benimki, perşembe ameliyat oldum.
Operasyon gününü sayarsak 7. Günüm

Aslında ben de bu yumuşamayı şimdiden hissediyorum ama bu kadar çabuk olamaz diyordum, bana öyle geliyor diyordum.
Sanki şekil bile almaya başladı, özellikle yanlarda yumuşama hissediliyor
Motiva full yuvarlak benimki, perşembe ameliyat oldum.
Operasyon gününü sayarsak 7. Günüm
Evet bende aynen sizin gibi dusundum yumusama 3 ay sonunda diyorlardi cunku benimde yanlar ve uclarda yumusama basladi dun itibari ile. Benimde bugun 6.gunum sekil aliyor benim birde hibrit buyutme de oldu yag enjeksiyonu ile cevresi desteklendi daha dogal goruntu icin. Haliyle enjeksiyon yapilan yerlesin de bir odemi oluyor agrim olmasi ama bir pirpir hissi var ozellikle sol goguste cok igrenc :)

Evet bende aynen sizin gibi dusundum yumusama 3 ay sonunda diyorlardi cunku benimde yanlar ve uclarda yumusama basladi dun itibari ile. Benimde bugun 6.gunum sekil aliyor benim birde hibrit buyutme de oldu yag enjeksiyonu ile cevresi desteklendi daha dogal goruntu icin. Haliyle enjeksiyon yapilan yerlesin de bir odemi oluyor agrim olmasi ama bir pirpir hissi var ozellikle sol goguste cok igrenc :)
Oluyor oluyor, bir şeyler atıyor, seğiriyor gibi değil mi?
Arada sağ tarafta ince bir sızı oluyor, normaldir bence
Ben pazar günü hariç her gün dışarı çıktım, saatlerce de dışarda kaldım.
Eminim her gün evde yatsaydım daha solgun olacaktım

Oluyor oluyor, bir şeyler atıyor, seğiriyor gibi değil mi?
Arada sağ tarafta ince bir sızı oluyor, normaldir bence
Ben pazar günü hariç her gün dışarı çıktım, saatlerce de dışarda kaldım.
Eminim her gün evde yatsaydım daha solgun olacaktım
Ben beraberinde 3 ameliyat daha oldugum icin oturdum :) sizlama batma hic yok ama segirme gibi biseyler cok gicik bi his :) bugunde 2 gogsumun arasinda sag gosgume yakin bi yerde hafif cukurlasma olustu. Odemlerden sanirim. Bende yag enjeksiyonu da var cunku. Yumusama odemlerin hizli atilmasi sebebi ile oluyormus bol limonlu yesil cay zencefil kahve tuketiyorum tavsiye ederim

Ben beraberinde 3 ameliyat daha oldugum icin oturdum :) sizlama batma hic yok ama segirme gibi biseyler cok gicik bi his :) bugunde 2 gogsumun arasinda sag gosgume yakin bi yerde hafif cukurlasma olustu. Odemlerden sanirim. Bende yag enjeksiyonu da var cunku. Yumusama odemlerin hizli atilmasi sebebi ile oluyormus bol limonlu yesil cay zencefil kahve tuketiyorum tavsiye ederim
Çok sevindim iyi olmanıza, maşallah diyorum

sevgili asopenya, alırı deeecede ödemim var acaba ne zaman geçer ya da azalır
ağrıdan duramıyorum sırtüstü yatınca ağrıdan ölüyorum
Sırtınızın arkasına yastık koyun hafif hafif yan yatmaya çalışın. o bile size çok iyi gelicektir. 3-4 gün sonra ağrılar dinmeye başlar sanırım benim 3-4 gün sadece sırt ağrım oldu ama arkadaşım sırttım ağrıyor diye 20 gün ortalıkta dolandı kişiden kişiye değişiyor. Yürüyün bol bol.

Ben de 1 ay önce motiva taktırdım 26 günümdeyim bende dikleştirmede de oldu bana çok büyük geliyor hala gözüme:KK43: inicek diyorlar ama umarım inmekten ziyade biraz daha doğal görüntü olsun istiyorum. Bende simetri vardı. Sol 325cc sağ 350cc burada kilo ve boyunda önemi var ben minyonum 1.55 boy 52 kiloyum . Şimdiden çok geçmiş olsun sizlere 🙏🏼
düzeldi mi boyutu?? hala büyük mü geliyor?

X