Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ne güzel sevindim tatlım sizin adınıza inşllh normal yoldan olur bari seninki.. hakkımızda hayırlısı

Aynen bizim de 65 canim 45 ise cok cok daha iyi. Doktorun bize soyledigi bas anomalisi olan spermler dolleme yapmaz ama kuyruk vs cok onemli degil o sadece yumrtaya girmede onemli. O da biz enjeksiyon yapiyoruz zaten de di. yani dna si basta oldugu icin bas kismi duzgun olanlari aliyoruz dedi. Estf canim istedigini sorabilirsin ben de dun giremedim bugun yeni gordum kusura bakma :)

Canlilik da ayni testte vardi bizim ama baska bi sekilde yaziyodu ismini hatirlamiyorum muhtemelen doktorun anlayacaktir onu zaten oyle bi sorun olsa soylerdi. Sizin normal olarak ol ur bence hic kafani takma canim

Yok canim ayni fiyat sadece 150 lira fark verdik :) morfoloji sorunu var hem de sayi dusuk ya icsi yontemi ise yaramayabilir canim

Canlilik da ayni testte vardi bizim ama baska bi sekilde yaziyodu ismini hatirlamiyorum muhtemelen doktorun anlayacaktir onu zaten oyle bi sorun olsa soylerdi. Sizin normal olarak ol ur bence hic kafani takma canim
Peki balım bizim toplam hızımız 50-60 arası ileri hızlımızda 0-10 arası değişiyor morfoloji de bi 0 bi 2 çıkıyor. Bizim için doktor ileri hızlıyı arttırabilirsek morfoloji de bi nebze düzelebilir dedi. Eğer düzelme olmazsa morfoloji ve ileri hızlı bu durumdayken ımsi yada icsi hangisi daha iyi olur bide farkı ne bunların tüp bebekle ???

Ayy gerçekten sence olur mu normal yolla ? Bu gittiğimiz doktor da umut oldu bana kuzum biliyo musun çok şükür allaha. Bide sizin toplamda ne kadara mal oldu tedaviniz ?

Ayy gerçekten sence olur mu normal yolla ? Bu gittiğimiz doktor da umut oldu bana kuzum biliyo musun çok şükür allaha. Bide sizin toplamda ne kadara mal oldu tedaviniz ?

Valla canim morfoloji 0 ise imsi daha iyi olur canim. Ileri hizli sadece dusuk biraz valla artirsan bence normal olur insalla. Kurleri de dikkatli kullanin ama bize kurler hic bir ise yaramadi. Morfoloji 33 du 0 a dustu ama kurler mi etkili oldu lab hatasi mi noldu anlamadim

Fiyat da 5.800 paket 1500- 2000 civari ilaclar 150 imsi farki. Baslamadan once tahliller var yaklasik 1000 lira da onlar tuttu. Sonradan da 3 ay ilac kullaniyosun flan ya sigortamizda sorun oldugu icin onlar da ayri para tuttu tabi. Yani 10 bini gozden cikarman lazim

Canım kür olarak 3 ay keçiboynuzu kürü yaptık son 1.5 aydır da havuç suyu içiyo akşamları. Doktorun verdiği vitamin kompleksi ileri hızlıya etki edecek mi bakalım onu görcez 2 kutu kullandıktan sonra. İnşallah işe yarar ve gelir benim de mucizem tez vakitte sağlıkla
Bide sanki imsi için daha farklı üc4t alırlar gibi düşünüyodum ben 150 tl hiçbişiymiş

Canim simdi ogrendim de o 150 lira imsi icin degilmis kamera takip icinmis. Imsi ekstra ucrete tabi degilmis. Ben yanlis anlamisim :) insallah oralarda da oyledir.

İster kesin kuzum. Belki ona gerek kalmadan süpriz yapar meleğin
İnşllh cnm ya inşllh azin dualı olsun..seninki de benimki de gelir inşllh bian önce cnm..Bir de ben şu yumurta rezervi için başka bir topikte kızlardan arı sütü polen propolis karışımı iyi diye okudum kendimde onu içmeyi düşünüyorum cnm..

arkadaşlar merhaba.yıllardır bu forumda okumadığım konu kalmadı infertilite ile ilgili.ve bir gün buraya bende yazacağım demiştim.size söyleyeceklerim var en azından umut olsun diye.ben 26 yaşımdayım.4 yıllık evliyim.eşimde morfoloji ve sayı azlığı var.bende de pco. çok uğraştım doktorlarla.eşime yedirmeye çalıştığım bi ton kür tabiki faydası olanlar vardı ama en ufak faydada geri bırakıyordu. ben pco olmama rağmen düzenli adet görüyordum ama doktorlar bize sizin çocuğunuz olur fakat bu sizi 5 yıl bekletebilirde bu ay hamile kalabilirsin de diyordu. rahim filmi çektirdim hiçbişey çıkmadı.eşim umursuz davrandı çok para verip aldığımız ilaçları kullanmadı. kürleri sevmedi keçiboynuzu vs.. uzun süre bir doktorun önerisiyle et süt kızartma ve hazır ekmeği kesip sağlıklı yaşam moduna geçtik baya faydası oldu tabi eşim anında bıraktı bunu.eskiye döndük eski dediğimde yüzde bir morfoloji sayı iki milyon. tamam dedim yeter . tüp bebek artık seninle mi uğraşacağım. yaptık tüp bebeği. hiç aşılama olmadan. 32 yumurtam çıktı 27 tanesi kaliteli.hemen transfer. sonuç negatif. üzüldük tabi.
sonra ben bi kursa kaydoldum. ve artık çocuk istemiyorum dedim. tüp bebekten sonraki ay hamile olduğumu öğrendim. ne güzel atmışım kafamdan. artık bırakın arkadaşlar.allah öyle iyi biliyor ki nezaman vereceğini. elinizden geleni yapın tamam ama kafanızda büyütmeyin. oluyomuş ya meğer yıllardır harcadığımız paralar falan çektiğimiz stres boşunaymış. Allah ol deyince oluyormuş.

Canim simdi ogrendim de o 150 lira imsi icin degilmis kamera takip icinmis. Imsi ekstra ucrete tabi degilmis. Ben yanlis anlamisim :) insallah oralarda da oyledir.
Aaa çok iyiymiş balım. 10bin i bi kenara atmak lazım. İnşallah bebişim kendiliğinden gelir de süpriz olur birikimimizi bebişimizin odasına eşyalarına kıyafetlerine harcarız :) senin bebişin nasıl hamile olduğunu öğrendiğinde ne hissettim kuzum ?

Kuzum onu ben de duydum da anavarza marka vardı geçen markette. Acaba hangi marka iyi arısütü polen propoliste sen baktın mı hiç balım?

Kuzum onu ben de duydum da anavarza marka vardı geçen markette. Acaba hangi marka iyi arısütü polen propoliste sen baktın mı hiç balım?
Walla cnm ben aksu vital markasını biliyorum teyzem çaylarını içiyor uzun yıllardır beğenir de bende ona baktım lokman hekim de yazıyor üzerinde internetten ondan sipariş ettim 20 tl kargoyla 24 tl

Ne güzel maşşallahh allahım esirgesin bebişini de seni de balım.Demekki gerçekten boşvermek gerekiyor biraz. Ama boşverilmiyorki nasıl boşverebildiniz ? Bide ne kadardır istiyodunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…