- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Ya, evet morfoloji çok zorluyor durumları. Bizimkisi sıfır.Anladım balım. Mikroenjeksiyona kadar eşine takviye vitaminler kullan bence. Çok araştırdım bu vitaminleri ben. Keçiboynuzu bulabilirsen eğer kürünü yap canım. Nohut havuç bunlar sperme iyi gelen şeyler. Bol bol yeşillik salata yiyin.. Biz sayıyı kısmen arttırduk bakalım darısı diğer değerlere. Gerçi morfolojiye etki etmiyo hiçbişi ama en azından sayı ve hızı arttırabilsek çok iyi olucak.. internetten araştırsan erkek infertilitesinde isim yapmış bi klinik bulamaz mısın Almanya'da ??
Ya, evet morfoloji çok zorluyor durumları. Bizimkisi sıfır.yanmışsız.
Kızlaaarrr. Bugün eşim için bi uzmana göründük. Varikosel yok. Sayı ve hız fena değil güzel fakat ileri hızlı hareket düşük dedi. Onun için de bi ilaç verdi adı Progeny m diye. Günde 2 kullanıcak. Değerlrr yükselil yumurtayı dölleyebilsin diye. Çok mutlu olduk eşimle accayip sevindik. Umut olďu bu doktor allah razı olsunn. İnşallah buradan hamileyimmmmmmmm de yazarız hayırlısıyla tez vakitte...canım merhaba seninle daha önceden de konuşmamız olmuştu pco ile ilgili bir konu açmıştım orada konuşmuştuk. Öyle gezinirken açtığın konuyu gördüm şimdi. O zamandan bu zamana ikimizde de eşte sıkıntılar çıkmışBenim de eşim gitti hastaneye sperm sayısı az çıktı yani diğer hormon tahlilleri ultrasonda yapılan muayenelerde vs anormal bir durum görünmedi çok şükür Allah'ıma. İlk başta direk tüp bebek dediler, tabi her çiftte olduğu gibi bizde başta normal yolla olması ümidiyle sağdan soldan duyduğumuz klasik bitkisel şeylere başladık . 3 ay sonraki tahlilde daha iyiydi sayı ama yinede yeterli değil . Henüz morfoloji değerini hiç görmedim sayı düşük olunca ona da bakmıyorlarmış sanırım. Bakalım şimdi proxeen plusa başladık inşallah rabbim o ilacı vesile eder. Bakalım olmassa da uğraşmaya devam . Hep şöyle düşünüyorum ya belkide artık alıştım bu duruma artık ondandır. Eskisi kadar üzülmüyorum artık yani üzülsemde zaten bana faydası yokki bu durumun tabikdie elde olmuyo bazen ama bu bir sınav bizim için belki bir sabır şükür sınavı . Şuan çok daha büyük bir derdimiz olabilirdi. Bazen eşime bakıyorum çok şükür diyorum şuan bu durum için değilde bir hastalık için uğraşıyor da olabilirdik. O yüzden Allah tan ümidimizi kesmemeliyiz duanın açmadığı hangi kapı varki . Yani ne hikayeler var burda sende görmüşssündür mutlaka örneklerini kaç tane tüp bebek deniyip olmayan sonra normal yolla olan falan nasip işte ya herşey. Hayırlısı yani normal yolla olmassa aşılama var tüp bebek var artık bizim yazımızda nasil sahip olmak varsa o şekilde olucaz inşallah . Yaşayıp göreceğiz bakalım . Allah ım önce daha uzun zamandır bekleyenlere versin inşallah sonrada bizlere . Aminnn
Kızlaaarrr. Bugün eşim için bi uzmana göründük. Varikosel yok. Sayı ve hız fena değil güzel fakat ileri hızlı hareket düşük dedi. Onun için de bi ilaç verdi adı Progeny m diye. Günde 2 kullanıcak. Değerlrr yükselil yumurtayı dölleyebilsin diye. Çok mutlu olduk eşimle accayip sevindik. Umut olďu bu doktor allah razı olsunn. İnşallah buradan hamileyimmmmmmmm de yazarız hayırlısıyla tez vakitte...
Kızlaaarrr. Bugün eşim için bi uzmana göründük. Varikosel yok. Sayı ve hız fena değil güzel fakat ileri hızlı hareket düşük dedi. Onun için de bi ilaç verdi adı Progeny m diye. Günde 2 kullanıcak. Değerlrr yükselil yumurtayı dölleyebilsin diye. Çok mutlu olduk eşimle accayip sevindik. Umut olďu bu doktor allah razı olsunn. İnşallah buradan hamileyimmmmmmmm de yazarız hayırlısıyla tez vakitte...
Aşılama değil, tüp bebek bile olmaz dediler bize.. değerler o kadar düşük ki...
mikroenjeksiyon yapacaklar. Şimdi adetimin 3. Gününü bekliyorum. Hormon testimi tekrarlayacaklar. Ben de hep normal yoldan olsun istedim ama malesef olmadı, hala da olmuyor. Gelmiyor bebeğimiz.
Umarım konun hepimize uğurlu gelir. Hepimiz hamilelik haberlerimizi iletiriz birbirimize.
Ayy balım inşallahhh allah razı olsun... hepimiz hepimiz güzel haberler verelim birbirimize en yakın en hayırlı zamanda inşallahh. Birer birer gelsin yerleşsin minik kalplero kadar sevindim ki... sayı iyiyse içlerinden bir tanecik ileri hızı iyi olan yerleşiversin karnına artıkçok sevindim :)
Canım benim rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına inşallahhCanim olur mu yaa bizim de sayi az morfoloji 0 cikti son testte oncekinde 1 di. Su an 12 haftalik hamileyim ve ilk denemede :) tup bebekte imsi yontemini kullanan bir merkez sec mutlaka ve mutlaka. Yoksa mikroenjeksiyonla dahi olsa morfolojisi bozuk spermle ya dollenme gerceklesmiyor yada dusukle sonuclanabiliyor. Lutfen dedigim konuyu arastir oyle her yerde yaptirma derim.
İnşallah balım ya hepimiz hepimiz için dua ediyorum inan birer birer güzel haberler verelim birbirimize inşallah. Sonra da aldığımız kıyafetleri bebiş eşyalarını konuşalım buradan inşallahh.. Rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin. Umudu hayali bile güzelmişAyhhh kuzum benim ne güzel bir haber bu böyleee . İnşallah rabbim hayırlısıyla en çok beklediğimiz istediğimiz haberi vermeyide nasip eder. Elimizden geleni yapıyoruz kuzu bak gerisi Allah 'a kalmış artıkk . Sen iyi düşünki başta herşey iyi gitsinnn:)
Kuzummm biz dün doktora gittik. İleri hızlı değeriniz düşük dedi ve onun için bi tane ilaç verdi bu ilaç baya iyi sonuçlar veriyormuş. Günde 2 kez kullanıcak eşim. Sizin de problem hız dı dimi ? Yazayım dedim sana da o yüzden :)Tüm kalbimle söylüyorum umarım çok iyi sonuçlar alırsın yüzün güler.Yani aklın yolu bir diğer dr lar doğru demiş.Bizim de sayı ve hareketlilikte sıkıntı var ama daha çok hareketlilik %5 falan çok düşük yani varikosel ameliyatı da bi işe yaramadı ne kadar iyi yaptılar onu da bilmiyorum ama..bakalım işte cnm kısmet..Sen tüp bebek aşılama yaptırdınmı?bide hangi ildesin?
Canım benim rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına inşallahhhangi merkezde tedavi oldunuz peki bide ileri hızlınız sayınız nasıldı kuzun ?
Canımcım bizim baş anomalisi 65 ti ilk testte sonra keçiboynuzu kürü bikaç vitamin kullandık 1.5 ay 45 e düşmüştü. Şuan ne durumda bilmiyorum. Bu iyi bişeymi ? Anomalinn kaç olması lazım ?? Bide canlılık oranı bizde hiçbi testte yazmıyo ayrıyetten mi bakılıyor ona ? Çok soru sordum canım hakkını helal et..Sisli memorialde canim. Valla sayi 1-4 milyon araso degisiyodu ama dusuktu yani malum. Canlilik orani yuksekti o iyi bisey dedi. Hareket de normaldi yani cok cok kotu degildi. Su an o aklimda degil. Hatta doktor sasirmisti yani sayi dusuk olup hiz nasi iyi oluyor filan demisti.
Rabbm hepinize nasip etsin gercekten cok da zaman kaybetmeye degmez.
Morfolojisi dusuk kardeslerimiz icinnbir de bas anomalisinin cok yuksek olmamasi onemli. Kuyruk vs cok onemli degilmis. Eger bas anomalisi cok asiri yuksekse dollenme olmayabilir demisti doktor.
Hangi ilaçmış cnm o?Kuzummm biz dün doktora gittik. İleri hızlı değeriniz düşük dedi ve onun için bi tane ilaç verdi bu ilaç baya iyi sonuçlar veriyormuş. Günde 2 kez kullanıcak eşim. Sizin de problem hız dı dimi ? Yazayım dedim sana da o yüzden :)
Progeny m canım ilacın adı 90 tablet ilaç 1.5 ay gidiyor.. biz 2 kutu bitirip test yaptırıcaz. İnşallah o zamana kadar gelir meleğimHangi ilaçmış cnm o?
İnşallh cnm da onu bi doktorun yazması gerekir bence..bizim dr larda başından savdı dediğim gibi yapısal deyip..Biz şimdi sana dediğim bu omega 3 ve ginsengli chia ve bikaç tane vitamin kullanıyor e vit. çinko folik asit falan bir de beslenme işte onları bi yapalım nisan mayısa kadar bakalım değerler nasıl olucak yada doğal yoldan bi sonuç olucak mı zaten nisan mayıs gibi 2. denemeyi yaptırıcam. Bakalım hayırlısı..Progeny m canım ilacın adı 90 tablet ilaç 1.5 ay gidiyor.. biz 2 kutu bitirip test yaptırıcaz. İnşallah o zamana kadar gelir meleğim
Zaten bu ilaç da baktım da şimdi vitamin komplexi cnm bizim kullandıklarımızın birleşimiProgeny m canım ilacın adı 90 tablet ilaç 1.5 ay gidiyor.. biz 2 kutu bitirip test yaptırıcaz. İnşallah o zamana kadar gelir meleğim
Sağlıkla geçir hamileliğini işallahCanim olur mu yaa bizim de sayi az morfoloji 0 cikti son testte oncekinde 1 di. Su an 12 haftalik hamileyim ve ilk denemede :) tup bebekte imsi yontemini kullanan bir merkez sec mutlaka ve mutlaka. Yoksa mikroenjeksiyonla dahi olsa morfolojisi bozuk spermle ya dollenme gerceklesmiyor yada dusukle sonuclanabiliyor. Lutfen dedigim konuyu arastir oyle her yerde yaptirma derim.
Hayırlısı olsun canım benim. Mallesef devlet ödemiyo bu ilacı. Zaten ilaç değil takviye diye bi not var üstünde. O yüzden yazdırmadan da alınabilir. Ben hıza etkili diyince doktpr paylaşmak istedim kuzum senleİnşallh cnm da onu bi doktorun yazması gerekir bence..bizim dr larda başından savdı dediğim gibi yapısal deyip..Biz şimdi sana dediğim bu omega 3 ve ginsengli chia ve bikaç tane vitamin kullanıyor e vit. çinko folik asit falan bir de beslenme işte onları bi yapalım nisan mayısa kadar bakalım değerler nasıl olucak yada doğal yoldan bi sonuç olucak mı zaten nisan mayıs gibi 2. denemeyi yaptırıcam. Bakalım hayırlısı..
Evet kuzum eşim o içeriğindeki tüm vitaminleri ayrı ayrı içiyodu cinneti gelcek diye korkuyodumZaten bu ilaç da baktım da şimdi vitamin komplexi cnm bizim kullandıklarımızın birleşimi
Ewet cnm bize de dr proxeed plus vermişti sizinki gibi işte zamanında ama ben çok etkisini görmedim bide baya pahalıydı şimdi de bunları kullanıcaz bakalım ayrı ayrı ewet sinir bozucu ama napalım şu omega 3 ve ginseng den umutluyum vitaminler ve iyi beslenmede iyi gelir diyorum o şekilde umutluyum.. bakalım cnm inş. Allah yardımcımız olsun.. Sana şimdi dr bunları kullan normal olurmu dedi cnm tüp bebek sordun mu?Evet kuzum eşim o içeriğindeki tüm vitaminleri ayrı ayrı içiyodu cinneti gelcek diye korkuyodumama yazık yine de olsun aşkım şifamız bunlarda belki diyodu. Bu takviyeye o sevindi en çokk
Size tüp diyen doktor tedavi yoluna gitmeden kesin çözüm diye kısa yoldan mikro demiş dedi. Şimdi 3 ay denicez bakalım. Sonrasında test yapalım dedi doktor. Sonrasında be yapacağımıza karar veririz dedi. Ayrıca sayı ve hızında fena olmadığını da söyledi.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin minnoşlarımızı sağlıkla inşallahh..Ewet cnm bize de dr proxeed plus vermişti sizinki gibi işte zamanında ama ben çok etkisini görmedim bide baya pahalıydı şimdi de bunları kullanıcaz bakalım ayrı ayrı ewet sinir bozucu ama napalım şu omega 3 ve ginseng den umutluyum vitaminler ve iyi beslenmede iyi gelir diyorum o şekilde umutluyum.. bakalım cnm inş. Allah yardımcımız olsun.. Sana şimdi dr bunları kullan normal olurmu dedi cnm tüp bebek sordun mu?