- 22 Haziran 2013
- 71
- 26
- Konu Sahibi askininaskisi
Aynen öyle üroloji dr larında bi duyarsızlık oluyor malesef bizim sonuçları da en son yapısal sizin deyip geçiştirdiler..Canım benım hormon testlerimde tüp bebekte zaten devlette oldu üniv. hastanesi devlet oluyor ya..ben bu dna hasar tespiti testini bir de vitanim testlerini söyledim e vit çinko falan onlar çok pahalı tahminim senin bu kruger morfolojisi de pahalıdır diye düşünüyorum devlette yapıyorlarmı soriyim yaptırıyim desem de dr un gerek görüp talep etmesi lazım devlette de dr bunu anlatıcak vakit bulup soramıyorsun cnm.. tüp bebekte de zaten devlette de yaptırsan nerden baksan 3 bin liraya yakın para çıkıyor cebinden..Balım çapa da yapıyolarmış sanırım devlette bi topikte denk gelmiştim balım hormon testlerini falan neden devlette yapmıyorsunuz ? Ben özel bi lab ı aramıştım kendim için 275 tl dedi 3 değer için. Sonra devket hastanesinde kolaylık polikliğinden giriş yapıp hastanenn labaratuarından vermiştim kanı falan. Bizim de gittiğimiz 2 üroloji uzmanı morfoloji hiç bakmadı. Kadındoğumcumu yapmamız gerektiğini söylemişti. Düşün yani duyarlılığı üroloji doktorundaki bide safız o zaman hiçbişe bilmiyor bu morfoloji sayı hız falan..