canım merhaba seninle daha önceden de konuşmamız olmuştu pco ile ilgili bir konu açmıştım orada konuşmuştuk. Öyle gezinirken açtığın konuyu gördüm şimdi. O zamandan bu zamana ikimizde de eşte sıkıntılar çıkmış
Benim de eşim gitti hastaneye sperm sayısı az çıktı yani diğer hormon tahlilleri ultrasonda yapılan muayenelerde vs anormal bir durum görünmedi çok şükür Allah'ıma. İlk başta direk
tüp bebek dediler, tabi her çiftte olduğu gibi bizde başta normal yolla olması ümidiyle sağdan soldan duyduğumuz klasik bitkisel şeylere başladık . 3 ay sonraki tahlilde daha iyiydi sayı ama yinede yeterli değil . Henüz morfoloji değerini hiç görmedim sayı düşük olunca ona da bakmıyorlarmış sanırım. Bakalım şimdi proxeen plusa başladık inşallah rabbim o ilacı vesile eder. Bakalım olmassa da uğraşmaya devam . Hep şöyle düşünüyorum ya belkide artık alıştım bu duruma artık ondandır. Eskisi kadar üzülmüyorum artık yani üzülsemde zaten bana faydası yokki bu durumun tabikdie elde olmuyo bazen ama bu bir sınav bizim için belki bir sabır şükür sınavı . Şuan çok daha büyük bir derdimiz olabilirdi. Bazen eşime bakıyorum çok şükür diyorum şuan bu durum için değilde bir hastalık için uğraşıyor da olabilirdik. O yüzden Allah tan ümidimizi kesmemeliyiz duanın açmadığı hangi kapı varki . Yani ne hikayeler var burda sende görmüşssündür mutlaka örneklerini kaç tane tüp bebek deniyip olmayan sonra normal yolla olan falan nasip işte ya herşey. Hayırlısı yani normal yolla olmassa aşılama var tüp bebek var artık bizim yazımızda nasil sahip olmak varsa o şekilde olucaz inşallah . Yaşayıp göreceğiz bakalım . Allah ım önce daha uzun zamandır bekleyenlere versin inşallah sonrada bizlere . Aminnn