Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Walla cnm ben aksu vital markasını biliyorum teyzem çaylarını içiyor uzun yıllardır beğenir de bende ona baktım lokman hekim de yazıyor üzerinde internetten ondan sipariş ettim 20 tl kargoyla 24 tl
Benim baktığım 27 TL ydi sanırım. Çok iyiymiş balım. Baya etkiliymiş yumurta kalitesinde. Sperm kalitesine de tabiki. İnternet sitesi falan mı var bu markanın ??

Benim baktığım 27 TL ydi sanırım. Çok iyiymiş balım. Baya etkiliymiş yumurta kalitesinde. Sperm kalitesine de tabiki. İnternet sitesi falan mı var bu markanın ??
Yok tatlım arı sütü polen bal propolis yaz cıkıyor canım yeşil kutulu küçük yazıyla üstte aksu vital yazıyor altta da büyük yazı lokman hekim yazıyor cnm n11 den aldık..

Valla ben tabi ki cok sevindim ama anormal tepkiler vermedim acikcasi hala da temkinliyim. Allah nasip ederse gorursun insallah o günleri ama pozitif sonucu alinca hersey bitti saniyosun. Asil stres ondan sonra basliyrmus meger. O streslerden zaten tadini cikaramiyosun malesef

İnşallah Allah razı olsun..Allahım size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım benim. Cinsiyetini öğrendiniz mi peki ?

Ayy insallah canim rabbim nasip etsin sen ne zaman basliyosun normal mi deniceksin bir müddet yada?
Doktorumuz 3 ay bu bahsettiğim vitamin kompleksini kullanmamızı söyledi biraz da düşünmemeye çalışın bebek mevzuunu dedi ama işte akışına bırakalım biraz diyoruz. Sayı da toplam hız da güzel dedi doktor ileri hızlıyı arttıralım bu ilaç işe yarayacak mı bakalım dedi.. Bu 3/ay çok önemli inşallah artış olur ya.. Sizin sayı toplam hız ileri hızlı falan kaçtı ? Morfoloji 0 mıydı ?

Bizim malesef dusuktu canim sayi. Hiz normaldi. Morf once normaldi sonra 1 e sonrada 0 a dustu. Imtihan iste. Allahin takdiri bugunumuze hamdolsun

Bizim malesef dusuktu canim sayi. Hiz normaldi. Morf once normaldi sonra 1 e sonrada 0 a dustu. Imtihan iste. Allahin takdiri bugunumuze hamdolsun
İnan morfoloji korkutuyor beni de balım 2 kez test yaptırdık birinde 2 diğerinden 0 çıktı. KK da okuduğum birçok konuda büyük oranda herkes gebe kalmış morfoloji probleminde. Ama çok umutsuz konuşanlar da var. Sanki tüp bebekle bile olmayacak gibi geliyor. Bazen de umut doluyor içime gelecek meleğim anne babasına süpriz yapıcak diyorum...

Cok fazla burda okuduklarina kafani takma canim. Allahin dedigi olur bi müddet bekle insallah sonrasinda eger olmazsa bi tedavi dusunursun insallah

Cok fazla burda okuduklarina kafani takma canim. Allahin dedigi olur bi müddet bekle insallah sonrasinda eger olmazsa bi tedavi dusunursun insallah
İnşallah balım. Rabbim herşeyin hayırlısını en hayırlı zamanda versin inşallah. Ben duamı ediyorum gerisi Rabbimin ol demesinde. Tedavi için de önümüzde 3 ayımız var. Gelmezse nazlı kuzu tüp bebek yaptırcaz..

Kuzu merhaba nasılsın bakalım? Benim bu ay yine gecikmeli geldi adetim tam düzenine girdi diye seviniyordum . Gerçi düzene girdiğinde de tık olmadı ama Artık havadan mı bilmiyorum ama adet olmayınca gene umutlandım üstüne birde ilk gün kahverengi lekelenme şeklinde geldi hadi dedim yerleşme kanaması bu sefer oldu galiba resmen hamileyim
moduna girmiştim ki bugün yoğunlaştı bu durumda beni epey sarstı. Yani bin şükür her halimize bir sınav bu da bizler için ama zaman zaman dibe vuruyorum nereye kadar böyle sürecek bilmiyorum. Ne yapmam lazım hangisi doğru benim için vakit kaybetmeden tüp mü denemek yoksa olcağı varsa böylede olurdiyip beklemek mi bazen yiyip bitiryorum kendimi

Kendimi duydum resmen. 3bucuk yildir aktif deniyoruz.bir bos gebeligim var olmadi. Bazi sebeplerden hep erteledik tup bebek olayini. Artik kesin karar verdik ogretmenim yazin okul tatile girdigi gibi tedaviye basliyacagiz. Ozamana kadarda ekstra saglikli beslenip vitamin kur ne varsa yapicaz ki tup bebekte kullanacak yumurta ve sperm en iyi kalite olsun. Bu yuzden artik kafam cok rahat. Artik bir planimiz bir amacimiz var bu arada kendiliginden olursa mukemmel olmazsa zaten tedavi gunumiz bile belli. Allah yardimciniz olsun.beklemek cok zor

Kuzum iyiyim allah razı olsun. Üzülme lütfen. Allahım bizleri de görücek yeterki duadan vazgeçmeyelim. Bak o kahverengi akıntılar kistlerin gittiğine işaret. Bi kısmı gitmiş oldu öyle düşün. Oluyor inan her ay ben de yaşıyorum o hüsranı ama bikaçgün sonra bu ay ne denesem diyorum ) siz eşin için neler yapıyorsunuz ? Sen soğan kürü yapsana kuzum. Ben de adet olayım başlıcam tekrar..

Allah razı olsun canım Allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah . İnşallah Allahım sizede en hayırlı zamanda en hayırlısı nasılsa o şekilde nasip eder. Yani tüp bebek için hep erken diyolar ( 1 sene olmak üzere ). Ne bilim daha çok yolun var tüp bebekle olmayıp sonra kendiliğinden olanlar var falan filan derken kafam kazan gibi heleki şöyle dönemlerde inanılmaz dibe vuruyorum. Öyleki herkezin olsa benim olmaz tüp bebekte çözüm olmaz diyorum bu kadar karamsarlaşıyorum inanki Allah ım affetsin. Sonra tabi gene umut dünyası şunu da deneyelim belki şifa bundadır . Bazende çıkar diyorum aklından bebeği beraber yaşlanırsınız en olmadı . Çok duyguluyum şu ara

Öyle kuzum Allah daha büyük dert vermesin. Şükredicek halime üzülmek benimkisi. Aynen bende öyleyim bir kaç gün sonra kendme gelirim . Kuzum ben eşim için proxeen plus +klomen kullanmaya başladık 1 ay oldu. 3 ay sonunda test yaptırcak. Onun dışında keçi boynuzu kürü ve pekmezi ve özünü içiyor çok istikrarlı olmasa da haftada 4-5 gün alıyor bunlarıda. Bu şekilde ilaçlar fayda edecekmi nisanda yapcağımız testle anlıcaz . Ya nasip hepsi inşallah bizede nasip olur olmaz diye çok korkuyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…