- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.569
- 32
-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.481
Ben de eşime q10 vermeyi düsünüyorum impryl de kaan hoca verdi kullanıyor. Bide larginine de aldırmayı düsğnüyorumomepa q10, folifor ve impryl diye bir ilaç
Bunları ben içiyorum ama eşim değil :)Ben de eşime q10 vermeyi düsünüyorum impryl de kaan hoca verdi kullanıyor. Bide larginine de aldırmayı düsğnüyorum
Onu anladım :)Bunları ben içiyorum ama eşim değil :)
Bize cvp atmıs hoca sonunda kan tahlilleriyle ilgili iğneye geçin demiş klomeni kesin yazmıs bu demekki tedavide yetersiz kaldı klomen dmiEvt cnm cıkmaz olsaydı 29 dan 50 ye yükselmiş ama o gün ciddi bi stresi oldu ona denk geldi inşallah o yüzden yüksek cıkmıştır
Bilmiyoruz cvp gelmedi hocadanYaa cok şok oldum suan niye yüksek cıkmıs bukadar? Bi hanım daha vardı burda kaan aydos tedavisiyle tan tersi hasarı artan
Hasar tedavisindemisiniz kaçtan kaca düştü?Bize cvp atmıs hoca sonunda kan tahlilleriyle ilgili iğneye geçin demiş klomeni kesin yazmıs bu demekki tedavide yetersiz kaldı klomen dmi
Stres çok etkilemiştir canım bence bi süre sonra testi yenileyin. Spermler dışatı çıkarken bile dna kırıkları oluşabiliyormuş. Kimi tüp bebek tedavilerinde bu kırıklatı önlemek için tese/tesa yapıyorlarmış erkeğe..Evt cnm cıkmaz olsaydı 29 dan 50 ye yükselmiş ama o gün ciddi bi stresi oldu ona denk geldi inşallah o yüzden yüksek cıkmıştır
Hasar tedavisindeyiz yüzde 37ydi hasar ama kan tahlili yaptırın dedi 1 aylık klomen tedavisinden sonra kanda fsh cok yükselmemisti herhalde ondan iğneye gectiHasar tedavisindemisiniz kaçtan kaca düştü?
Bizim fsh 7den 14 e zıpladı 1 aylık klomenle hoca kesti tekrar 7 ye düştü fshHasar tedavisindeyiz yüzde 37ydi hasar ama kan tahlili yaptırın dedi 1 aylık klomen tedavisinden sonra kanda fsh cok yükselmemisti herhalde ondan iğneye gecti
Bende öle düşünüyorum ank ya ilk gidişimizde kaan hoca istemesede dna yı tekrarlıcam yani bu yükseliş bana hiç normal gelmedi şok olduk hele eşim cok kötü oldu ilkkez onu böyle gördümStres çok etkilemiştir canım bence bi süre sonra testi yenileyin. Spermler dışatı çıkarken bile dna kırıkları oluşabiliyormuş. Kimi tüp bebek tedavilerinde bu kırıklatı önlemek için tese/tesa yapıyorlarmış erkeğe..
Sıkmayın canınızı balım bidaha test yaptırırsanız düzelmiş görürsünüz sonucunuzu inşallah..
Eşinin yaşadıklatını anlayabiliyorum balım. Bişeyler için çabalayıp sonucun kötüye gittiğini görünce eşimde de dibe çöküş oluyodu. Ama toparlanmakta uzun sürmüyo umutsuz yaşanmıyo çünkü.. Bence stres gerçekten çok önemli örnek verileceği gün.Bende öle düşünüyorum ank ya ilk gidişimizde kaan hoca istemesede dna yı tekrarlıcam yani bu yükseliş bana hiç normal gelmedi şok olduk hele eşim cok kötü oldu ilkkez onu böyle gördüm
Canım ateşli hastalıklar etkiliyor zaten değerleri ondan o kadar düşük çıkmıştır. Bende dün hormon testi yaptırdım en son yaptırdığımda 2017 şubattı sanırım 5,97 miydi neydi dünkü teste 8,99 çıktı yanii yumurtlarda sağolsun bir darbede ben vurayım der gibi uçuşa geçmişler dedim :) Tüp bebek merkezindeki hemşireye en son şubatta yaptırmıştım o test geçerli olmaz mı bayanların her ay değişir yumurtlama rezervi azalır demişti hakkatende 8 ayda bu kadar etki yapmasıda enteresan geldi.Gene ALlaha şükür iyi sınırlardada bu durum beni korkutmuyo değil hani.Dün o moral bozukluğuyla evegidip güzelce bi ağladım valla zaten uzun zamandır sıkıyordum kendimi iyi geldi:) Bakalım hayırlısı yaa inşallahhh neler göreceğiz.Eşinin yaşadıklatını anlayabiliyorum balım. Bişeyler için çabalayıp sonucun kötüye gittiğini görünce eşimde de dibe çöküş oluyodu. Ama toparlanmakta uzun sürmüyo umutsuz yaşanmıyo çünkü.. Bence stres gerçekten çok önemli örnek verileceği gün.
Eşim gripti en son testte sayımız ilk kez bu kadar düşmüştü. Ml de 3 milyondu toplam sayısı 18 milyondu.. Allahım hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim pes etmek yok...
Valla kızlar Dna hasarınıza hiç takmayınnn , bana inanmıyorsunuz ama. hasarımız sıfırlandı 1.5 yıl oldu ama bebek ona bağlı değilmiş.. Olsa olurdu bakın.. Kaan Hoca tek açıdan yaklaşıyor dna hasarına takmış durumda , morfoloji şekjil bozuklukları adamın umrunda bile değilBende öle düşünüyorum ank ya ilk gidişimizde kaan hoca istemesede dna yı tekrarlıcam yani bu yükseliş bana hiç normal gelmedi şok olduk hele eşim cok kötü oldu ilkkez onu böyle gördüm
Senin paylaşımınından sonra brn de takmıyorum balımValla kızlar Dna hasarınıza hiç takmayınnn , bana inanmıyorsunuz ama. hasarımız sıfırlandı 1.5 yıl oldu ama bebek ona bağlı değilmiş.. Olsa olurdu bakın.. Kaan Hoca tek açıdan yaklaşıyor dna hasarına takmış durumda , morfoloji şekjil bozuklukları adamın umrunda bile değil
Kuzum stres öyle etkiliyoki bizim hormonları.. Tüp bebek sürecini rahat geçirmemiz llazım sakin olmamız lazım.. Senin fsh mı öyle çıkmış kuzum?? Bence stres de alt üst ediyor. Benim prolaktin bi ay 11 bi ay 24 çıkıyo. Anlamadım ki nası anlıyo hormonlar stresimizi halbuki o kadar saklamaya çalışıyomCanım ateşli hastalıklar etkiliyor zaten değerleri ondan o kadar düşük çıkmıştır. Bende dün hormon testi yaptırdım en son yaptırdığımda 2017 şubattı sanırım 5,97 miydi neydi dünkü teste 8,99 çıktı yanii yumurtlarda sağolsun bir darbede ben vurayım der gibi uçuşa geçmişler dedim :) Tüp bebek merkezindeki hemşireye en son şubatta yaptırmıştım o test geçerli olmaz mı bayanların her ay değişir yumurtlama rezervi azalır demişti hakkatende 8 ayda bu kadar etki yapmasıda enteresan geldi.Gene ALlaha şükür iyi sınırlardada bu durum beni korkutmuyo değil hani.Dün o moral bozukluğuyla evegidip güzelce bi ağladım valla zaten uzun zamandır sıkıyordum kendimi iyi geldi:) Bakalım hayırlısı yaa inşallahhh neler göreceğiz.
Kuzum stres öyle etkiliyoki bizim hormonları.. Tüp bebek sürecini rahat geçirmemiz llazım sakin olmamız lazım.. Senin fsh mı öyle çıkmış kuzum?? Bence stres de alt üst ediyor. Benim prolaktin bi ay 11 bi ay 24 çıkıyo. Anlamadım ki nası anlıyo hormonlar stresimizi halbuki o kadar saklamaya çalışıyom
Ayyy şuan bile yarın için heycanlanıyorum hormonlarım tepişiyodur kesin
Kuzum adetim 20 sinde tabi zamanında gelirseYa stres evet olabilir 1-2 aydır da gecikti gene adetler çok sinir stress yapmıştı bana barut fıçısı gibi dolanıyordum resmen ondanmıdır nedir bilmedim e2de düşmüş baya 12 nin altında olmaması gerekiyormuş 8 çıktı oda onun düşüklüğüde iyi değilmiş halbuki geçtiğimiz aylarda geyt güzeldi internette baktım menapoz başlangıcı falan yazıyordu nette heee dedim bir o eksiktiAyy kafayı yicem valla bugün biraz daha iyiyim gülüyorum şuan ama bi kaç gündür gerçektenn dibe vurmuştum. Ya hormonlar değişiyor bencede o ayki durumlada ilgilidir mutlaka tabiki yaş ilerledikçe yumurtlama rezervi vs. azalıyodur ama şuan ki iniş çıkışlar belki normaldir bilemedim.
Kuzum inşallah görüşmen çok güzel geçer yaa tam anlamıyla içine siner herşey çünkü nasıl başlarsa öyle gidiyor gerçekten . Kafandaki bütün herşeyi sor mutlaka. Senin adet tarihin ne tahminen ne zaman başlar tedavi ??
Kuzum adetim 20 sinde tabi zamanında gelirseMelisa çayı alıcam ben strese birebirmiş kuzun. Bize en gerekli şey şu stresten arınmak.
Ahhh inşallahh canımcım. Doktoru instgramdan takip ediyorum. Canlı yayın falan yapıyo. Enerjisi yüksek baya ama işte birebir gördüğümde de o etki olacak mı çok merak ediyorum.. Allahım tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla önce göbüşümüzü sonra kucağımızı doldursun inşallahhh... Kışı göbüşte bebişle geçirelim hayırlısıyla inşallah
Hocaya daha öncelerden gönderdiğim mesaja cevap olarak pcos lularda dondurup rahimi dinlendirip transferi öyle yapmanın daha iyi sonuçlar verdiğini yazmıştı. Bakalım kuzum bi problem çıkmazsa bu ayki reglle başlarız inşallahh. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda canım benimm...Evet kuzum kesinlikle artık melisa çayımı sakinleştiricimi bilmiyorumda benimde bişeyler yapmam lazım :) Ayy hadi hayırlısı senin bu ay başlıyor tedavin o zaman dondurulacak dimi önümüzdeki ayda transfer olur kuzum hayırlısıyla o zaman inşallah hayırlı sonuçlar alırsın yavrucum inşallah yaaa. Ben de kendimi kışın hamişliğe çok kaptırdım inşallah bu konuda yanılmayız yaa hayırlısı olsn tabiii..
Amin kuzum aminn görüşmeden çıkınca yaz bize mutlaka :)Hocaya daha öncelerden gönderdiğim mesaja cevap olarak pcos lularda dondurup rahimi dinlendirip transferi öyle yapmanın daha iyi sonuçlar verdiğini yazmıştı. Bakalım kuzum bi problem çıkmazsa bu ayki reglle başlarız inşallahh. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda canım benimm...