Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kuzum stres öyle etkiliyoki bizim hormonları.. Tüp bebek sürecini rahat geçirmemiz llazım sakin olmamız lazım.. Senin fsh mı öyle çıkmış kuzum?? Bence stres de alt üst ediyor. Benim prolaktin bi ay 11 bi ay 24 çıkıyo. Anlamadım ki nası anlıyo hormonlar stresimizi halbuki o kadar saklamaya çalışıyom :halay::KK71::KK70::KK70:
Ayyy şuan bile yarın için heycanlanıyorum hormonlarım tepişiyodur kesin :skandal:
Prolaktini adetin 3. Günü baktır cnm yoksa ay sonuna doğru zaten deger artarmış

Kızlarrr nasılsınız biz dün görüşmeye gittik doktorla tüp bebek için. Pozitif bir adam. Boş hayaller yerine gerçekçi konuşmayı söylüyor ve bir yüzde veremem ancak birkaç test falan yapıp görmem lazım dedi..Hatta ilk aşılama yapalım dedi ama ben istemedim. Bakalım hakkımızda hayırlısı... :KK66: morfoloji konusunda da kruger çok keskin kriterli ve spesifik bir test dedi.. Gören gözün birinin problemli görmediği sperme diğer bakan göz başta yada kuyruktta problemi var deyip eleyebildiği bir test dedi. Sperm ttestlerimize baktı ve zor olan spermde iğnebaş, büyükbaş,yuvarlak baş gibi problemdir. Sizde öyle bi durum görmedim bu iyi bişey dedi.. Bizde durum bu :KK66:

Kızlarrr nasılsınız biz dün görüşmeye gittik doktorla tüp bebek için. Pozitif bir adam. Boş hayaller yerine gerçekçi konuşmayı söylüyor ve bir yüzde veremem ancak birkaç test falan yapıp görmem lazım dedi..Hatta ilk aşılama yapalım dedi ama ben istemedim. Bakalım hakkımızda hayırlısı... :KK66: morfoloji konusunda da kruger çok keskin kriterli ve spesifik bir test dedi.. Gören gözün birinin problemli görmediği sperme diğer bakan göz başta yada kuyruktta problemi var deyip eleyebildiği bir test dedi. Sperm ttestlerimize baktı ve zor olan spermde iğnebaş, büyükbaş,yuvarlak baş gibi problemdir. Sizde öyle bi durum görmedim bu iyi bişey dedi.. Bizde durum bu :KK66:
Çok sevindim cnm , hadi bakalım güzel haberler ver hep :)

Allahım güzel haberler vermeni nasip etsin :) transferi dondurup mu yapacak
Aminn inşallah hepimizee :dua::anneadayı: Dondurulacak kuzum kısmet olursa inşallah kaliteli embriyolar olur ve 5.güne giderse.. Şimdiden onları düşünmeye başladım azıcık stres oluyo insan onlatı düşündükçe :olamaz::KK48:

İnşallah balım.. Bişi soracağım kuzum ya. Bize bi kağıt verdiler yaptırılacak tahliller var. Sizden de istemişler miydi?
Kuzuum Hayırlısı olsun inşallah stres olma diyemiyorum sende bizde pek mümkün olmayan şeyler bunlar:KK70:DD Senden hangi tahlilleri istediler kuzum ?? Hangi tarihta başlanacağı belli mi peki test sonuçlarına göre mi hareket edilecek ?

Kuzuum Hayırlısı olsun inşallah stres olma diyemiyorum sende bizde pek mümkün olmayan şeyler bunlar:KK70:DD Senden hangi tahlilleri istediler kuzum ?? Hangi tarihta başlanacağı belli mi peki test sonuçlarına göre mi hareket edilecek ?
Kuzum adını daha önce hiç duymadığım testler :KK66: Hıv , AntiHcv, toxo ıgG/M, Rubella, Cmv ıgG gibi :KK66: kuzum bu ayın 20 di regl tarihim ama biliyosun ki günü gününe olmuyorum :KK66: testleri bugün yarın yaptıracağım ama tedaviye reglle başlıyıruz..

Kuzum adını daha önce hiç duymadığım testler :KK66: Hıv , AntiHcv, toxo ıgG/M, Rubella, Cmv ıgG gibi :KK66: kuzum bu ayın 20 di regl tarihim ama biliyosun ki günü gününe olmuyorum :KK66: testleri bugün yarın yaptıracağım ama tedaviye reglle başlıyıruz..
he evet kuzum bir kısmını eşim ve bendende istediler gittiğimiz gün kan alıp yaptırdık. O zaman senin önümüzdeki hafta başlıyor tedavin ayyyyyyy şuan kendim gibi heyecan bastı:))))

X