- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.650
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.501
Tamam kuzumm inşallah güzel haberler verebilirim size... Dua eder misin benim içinnAmin kuzum aminn görüşmeden çıkınca yaz bize mutlaka :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzumm inşallah güzel haberler verebilirim size... Dua eder misin benim içinnAmin kuzum aminn görüşmeden çıkınca yaz bize mutlaka :)
Ederim tabiki kuzum Allah ım işinizi rast getirsin inşaallah:)Tamam kuzumm inşallah güzel haberler verebilirim size... Dua eder misin benim içinn
Prolaktini adetin 3. Günü baktır cnm yoksa ay sonuna doğru zaten deger artarmışKuzum stres öyle etkiliyoki bizim hormonları.. Tüp bebek sürecini rahat geçirmemiz llazım sakin olmamız lazım.. Senin fsh mı öyle çıkmış kuzum?? Bence stres de alt üst ediyor. Benim prolaktin bi ay 11 bi ay 24 çıkıyo. Anlamadım ki nası anlıyo hormonlar stresimizi halbuki o kadar saklamaya çalışıyom
Ayyy şuan bile yarın için heycanlanıyorum hormonlarım tepişiyodur kesin
Öyle yaptırmıştım kuzum. Tüm hormonlara bakarken ona da baktırmıştım..Prolaktini adetin 3. Günü baktır cnm yoksa ay sonuna doğru zaten deger artarmış
Allah razı olsun kuxum benimEderim tabiki kuzum Allah ım işinizi rast getirsin inşaallah:)
Tesekkürler cvp icinomepa q10, folifor ve impryl diye bir ilaç
Çok sevindim cnm , hadi bakalım güzel haberler ver hep :)Kızlarrr nasılsınız biz dün görüşmeye gittik doktorla tüp bebek için. Pozitif bir adam. Boş hayaller yerine gerçekçi konuşmayı söylüyor ve bir yüzde veremem ancak birkaç test falan yapıp görmem lazım dedi..Hatta ilk aşılama yapalım dedi ama ben istemedim. Bakalım hakkımızda hayırlısı... morfoloji konusunda da kruger çok keskin kriterli ve spesifik bir test dedi.. Gören gözün birinin problemli görmediği sperme diğer bakan göz başta yada kuyruktta problemi var deyip eleyebildiği bir test dedi. Sperm ttestlerimize baktı ve zor olan spermde iğnebaş, büyükbaş,yuvarlak baş gibi problemdir. Sizde öyle bi durum görmedim bu iyi bişey dedi.. Bizde durum bu
İnşallah canım benimm eşime de emodex verdi bu arada günde 2 kez kullanacak.. Bana da verdi de adını hatırlayamadım ama yarın eczanelere sorcam iğneleri falan da...Çok sevindim cnm , hadi bakalım güzel haberler ver hep :)
Çok sevindim:) hangi dr ile görüştün cnmİnşallah canım benimm eşime de emodex verdi bu arada günde 2 kez kullanacak.. Bana da verdi de adını hatırlayamadım ama yarın eczanelere sorcam iğneleri falan da...
Adana Ankada Tüp bebek merkezinden Gökhan Çıragil ile görüştük balım..Çok sevindim:) hangi dr ile görüştün cnm
Allahım güzel haberler vermeni nasip etsin :) transferi dondurup mu yapacakAdana Ankada Tüp bebek merkezinden Gökhan Çıragil ile görüştük balım..
Aminn inşallah hepimizee Dondurulacak kuzum kısmet olursa inşallah kaliteli embriyolar olur ve 5.güne giderse.. Şimdiden onları düşünmeye başladım azıcık stres oluyo insan onlatı düşündükçeAllahım güzel haberler vermeni nasip etsin :) transferi dondurup mu yapacak
Olur canım :) hiç canını sıkma :)Aminn inşallah hepimizee Dondurulacak kuzum kısmet olursa inşallah kaliteli embriyolar olur ve 5.güne giderse.. Şimdiden onları düşünmeye başladım azıcık stres oluyo insan onlatı düşündükçe
İnşallah balım.. Bişi soracağım kuzum ya. Bize bi kağıt verdiler yaptırılacak tahliller var. Sizden de istemişler miydi?Olur canım :) hiç canını sıkma :)
Ben garantici bir insanım biraz :) doktorlar istemeden herşeyimizi yaptırmıştımİnşallah balım.. Bişi soracağım kuzum ya. Bize bi kağıt verdiler yaptırılacak tahliller var. Sizden de istemişler miydi?
Kuzuum Hayırlısı olsun inşallah stres olma diyemiyorum sende bizde pek mümkün olmayan şeyler bunlarDD Senden hangi tahlilleri istediler kuzum ?? Hangi tarihta başlanacağı belli mi peki test sonuçlarına göre mi hareket edilecek ?İnşallah balım.. Bişi soracağım kuzum ya. Bize bi kağıt verdiler yaptırılacak tahliller var. Sizden de istemişler miydi?
Hıv , AntiHcv, toxo ıgG/M falan bu gibi değerlere bakılacakmış.. İlk kez gördüm bunları. Devlet hastanesinde yaptıracağız.. Eşimden de benzer testler istendi..Ben garantici bir insanım biraz :) doktorlar istemeden herşeyimizi yaptırmıştım
Kuzum adını daha önce hiç duymadığım testler Hıv , AntiHcv, toxo ıgG/M, Rubella, Cmv ıgG gibi kuzum bu ayın 20 di regl tarihim ama biliyosun ki günü gününe olmuyorum testleri bugün yarın yaptıracağım ama tedaviye reglle başlıyıruz..Kuzuum Hayırlısı olsun inşallah stres olma diyemiyorum sende bizde pek mümkün olmayan şeyler bunlarDD Senden hangi tahlilleri istediler kuzum ?? Hangi tarihta başlanacağı belli mi peki test sonuçlarına göre mi hareket edilecek ?
he evet kuzum bir kısmını eşim ve bendende istediler gittiğimiz gün kan alıp yaptırdık. O zaman senin önümüzdeki hafta başlıyor tedavin ayyyyyyy şuan kendim gibi heyecan bastı:))))Kuzum adını daha önce hiç duymadığım testler Hıv , AntiHcv, toxo ıgG/M, Rubella, Cmv ıgG gibi kuzum bu ayın 20 di regl tarihim ama biliyosun ki günü gününe olmuyorum testleri bugün yarın yaptıracağım ama tedaviye reglle başlıyıruz..