- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.650
-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.521
Ay canım benim ben de heycanlıyım çok. Rabbim önce göbüşümüzü sonra kucağımızı doldursun hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte.he evet kuzum bir kısmını eşim ve bendende istediler gittiğimiz gün kan alıp yaptırdık. O zaman senin önümüzdeki hafta başlıyor tedavin ayyyyyyy şuan kendim gibi heyecan bastı:))))
Sabah kan verdik öğlen çıktı kuzum sonuçlar. Hıv , anti hcv ve toxo bu bahsettiklerm diğerleri ne için bende tam bilmiyorum Ay canım benim ben de heycanlıyım çok. Rabbim önce göbüşümüzü sonra kucağımızı doldursun hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte.
Sonuçlarınız hemen çıkmış mıydı balım o testlerde ??
Eşim de ben de 1 günde hallederiz o zaman inşallah bu testleri..Sabah kan verdik öğlen çıktı kuzum sonuçlar. Hıv , anti hcv ve toxo bu bahsettiklerm diğerleri ne için bende tam bilmiyorum . Bu arada eşime bugün emodex kulln demiş üroloji uzmanı spermlern kalitesini artırıyormuş siz kullandınızmı bu ilacı hiç?
Heee sizedemi verdiler hadi bakalım bunuda kullansınlar kuzum adamcağızlar artık ne verseler sorgulamıyolar bile:) rabbimmmm inşallahh inşallahhh mutlu haberler aldırır bizeEşim de ben de 1 günde hallederiz o zaman inşallah bu testleri..
Bize şimdiki doktor söyledi emodexe yeni başladı eşim kuzum. Kalite için sanırım. Biçok kişi kullanıyor fayda görüyor inşallah bizimkilerin de kalitesi artar
Aynen kuzum adama şunu kullan diyorum itirazsız tamam diyor.. Amin balım inşallahh.. Emodeksin yanında keçiboynuzu kürü de kullanmamızı söylediler bu arada..Heee sizedemi verdiler hadi bakalım bunuda kullansınlar kuzum adamcağızlar artık ne verseler sorgulamıyolar bile:) rabbimmmm inşallahh inşallahhh mutlu haberler aldırır bize
Yaaa ciddimisin kuzum ben bir doktora sormuştum keçibpynuzunu ben tavsiye etmiyorum o tarz şeyleri demişti.En son kötü sonuçlar çıkınca bende kesmiştim bütün bitkisel şeyleri bilemedim yeniden başlatsammı acabaAynen kuzum adama şunu kullan diyorum itirazsız tamam diyor.. Amin balım inşallahh.. Emodeksin yanında keçiboynuzu kürü de kullanmamızı söylediler bu arada..
Bilemiyorum ki kuzum bize emodexle beraber sabah akşam keçiboynuzu dediler. Bi arkadaşıma da başka merkezde içinde çeşitli bitkisellerin olduğu bi ballı karışım yapmalarını önermişlerdi. Çok şaşırmıştım. Genelde doktorlar pek önemsemiyor bunu bildiğim için heralde tuhaf gelmişti balım..Yaaa ciddimisin kuzum ben bir doktora sormuştum keçibpynuzunu ben tavsiye etmiyorum o tarz şeyleri demişti.En son kötü sonuçlar çıkınca bende kesmiştim bütün bitkisel şeyleri bilemedim yeniden başlatsammı acaba
Kuzum tüp bebek aşamasındayız biz artık inşallah kaliteye etki eder.. Siz kullandınız mı emodex ??Kizlar emodex 4.siseye baslamadan hamile kalan bi arkadas var burda da umutlarimiz daim olsun
2.siseye yeni gectik canimKuzum tüp bebek aşamasındayız biz artık inşallah kaliteye etki eder.. Siz kullandınız mı emodex ??
Ne zaman test yapacaksınız peki balım?? Baya etkiliymiş emodex ama biz ilk kez kullanacağız bakalım..2.siseye yeni gectik canim
Daha var teste canimNe zaman test yapacaksınız peki balım?? Baya etkiliymiş emodex ama biz ilk kez kullanacağız bakalım..
Hangi bölümde yaptiracaksinizHıv , AntiHcv, toxo ıgG/M falan bu gibi değerlere bakılacakmış.. İlk kez gördüm bunları. Devlet hastanesinde yaptıracağız.. Eşimden de benzer testler istendi..
Dayımın görev yaptığı sağlıkocağında yaptırdım balım..Hangi bölümde yaptiracaksiniz
Bugün pıhtılaşma için de test yaptırdım bakalım ne çıkacak.. Sen de çıkmış mıydı balım??Hiv vs zaten dahiliye yapıyor, o testi tüp bebek için istiyorlar. Ama aklınızda olsun bayanlar pıhtılaşmanıza da baktırın
Yok cnm negatif çıktı, onun sonucu geç çıkıyor. Ben birde genetik tarama yaptırmıştım. Ben paranoyağım o konularda. Kendi çapımda gidip rahim filmi çektirmiş insanımBugün pıhtılaşma için de test yaptırdım bakalım ne çıkacak.. Sen de çıkmış mıydı balım??
Aslında içim rahatladı pıhtılaşma testi yaptırınca. Sonuçta öğreneceğim ne olduğunu..ben de kuruntuluyum kuzum ama genetik taramanın sonuçları da çok geç çıkar heralde..Yok cnm negatif çıktı, onun sonucu geç çıkıyor. Ben birde genetik tarama yaptırmıştım. Ben paranoyağım o konularda. Kendi çapımda gidip rahim filmi çektirmiş insanım
Evet geç çıkıyor, hadi hayırlısı bakalım :)Aslında içim rahatladı pıhtılaşma testi yaptırınca. Sonuçta öğreneceğim ne olduğunu..ben de kuruntuluyum kuzum ama genetik taramanın sonuçları da çok geç çıkar heralde..