Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar günaydın , sizde gidişatlar nasıl?
Korkuyorum ben değişik hislerdeyim. Cumartesi günü bakalım doktor ne söyleyecek.. Tedaviye hemen başlayacak mıyız.. Telaş heycan merak karışık
senin haber var mı doktordan balım kalite için aradılar mı??

Evt cnm 2 tane var dondurulmuş. Stres yapma , çip yöntemiyle zaten hasarsızlar geçiyor . Herşey güzel olacak emin ol

Evt cnm 2 tane var dondurulmuş. Stres yapma , çip yöntemiyle zaten hasarsızlar geçiyor . Herşey güzel olacak emin ol
Öyleymiş balım. Chip hem hasarsız hem de şekil olarak en ideal spermin seçilmesiymiş. Allahım inşallah hepimiz kışı hamile geçiririz. bebişlerimiz önce göbüşümüzde sonra kucağımızda olur..Bakalım. Pcos yüzünden boş yumurtam çıkmaz yumurta kalitem yüksek olur inşallahh.
Eşim de ben de acayip heycanlıyız. Düşündükçe karnıma ağrılar giriyo
Senin de sıkı sıkı tutyncaklar minnoşların inşallah canım benim inanıyorum...

Amin cnm inşallah, sana güzel bir haber vereyim arkadaşım pko hastası dolu dolu 15 yumurtası çıktı :)

Amin cnm inşallah, sana güzel bir haber vereyim arkadaşım pko hastası dolu dolu 15 yumurtası çıktı :)
Ay maşallahhh. Kuzum çok teşekkür ederim gerçekten pozitif enerji oldun bana bu haberle. Allah razı olsun. 15 yumurta süper ötesi bi rakam. İnşallah benim de herşey yolunda gider.. Acaba bu dönemde yine omega3 falan alsam mı kalite için??

Valla dr bana verdi, 3 tane vitamin ilacı içiyordum

Kuzum Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için ama şöyle söyliyim Pco tüp bebek tedavisinde avantajmış bunu bir çok yerde okudum. Çok daha fazla yumurta oluşuyormuşş yani bu duruma sevinebiliriz o süreçteDD
Ama inan hala kendi adıma bende pco varmı yokmu bilmiyorum . İlk gittiğim doktor sende pco var dmeişti o zaman lh seviyem biraz daha yüksekti sonra nolduysa düzeldi bazı doktorlar pco yok normal dediler yumurtalıklar bir doktor daha hafif polikistik yapı var demişti en son gittiğim doktor da muayene ederken gayet iyi görünüyor dedi . Anlamadım gitti:)))

Avantaj olduğunu okudum kuzum heryerde ama kimisi de çok ama boş yumurta yazmışlar o korkutuyor beni. İnşallah güzel olacak sonuçlarımız inanıyorum.. Buradan bizde hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte hamileyimmm diye yazarızz inşallah. Hayali bile nası heycan veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…