-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.461
Emodex te 1 ay dolacak canimKızlar günaydın , sizde gidişatlar nasıl?
Sperm sayınız ve hasarınız süper olacak Eminim:) bizde öyle olmuştu bir ayın sonundaEmodex te 1 ay dolacak canim
Korkuyorum ben değişik hislerdeyim. Cumartesi günü bakalım doktor ne söyleyecek.. Tedaviye hemen başlayacak mıyız.. Telaş heycan merak karışıkKızlar günaydın , sizde gidişatlar nasıl?
Evt cnm 2 tane var dondurulmuş. Stres yapma , çip yöntemiyle zaten hasarsızlar geçiyor . Herşey güzel olacak emin olKorkuyorum ben değişik hislerdeyim. Cumartesi günü bakalım doktor ne söyleyecek.. Tedaviye hemen başlayacak mıyız.. Telaş heycan merak karışık
senin haber var mı doktordan balım kalite için aradılar mı??
Öyleymiş balım. Chip hem hasarsız hem de şekil olarak en ideal spermin seçilmesiymiş. Allahım inşallah hepimiz kışı hamile geçiririz. bebişlerimiz önce göbüşümüzde sonra kucağımızda olur..Bakalım. Pcos yüzünden boş yumurtam çıkmaz yumurta kalitem yüksek olur inşallahh.Evt cnm 2 tane var dondurulmuş. Stres yapma , çip yöntemiyle zaten hasarsızlar geçiyor . Herşey güzel olacak emin ol
Amin cnm inşallah, sana güzel bir haber vereyim arkadaşım pko hastası dolu dolu 15 yumurtası çıktı :)Öyleymiş balım. Chip hem hasarsız hem de şekil olarak en ideal spermin seçilmesiymiş. Allahım inşallah hepimiz kışı hamile geçiririz. bebişlerimiz önce göbüşümüzde sonra kucağımızda olur..Bakalım. Pcos yüzünden boş yumurtam çıkmaz yumurta kalitem yüksek olur inşallahh.
Eşim de ben de acayip heycanlıyız. Düşündükçe karnıma ağrılar giriyo
Senin de sıkı sıkı tutyncaklar minnoşların inşallah canım benim inanıyorum...
Ay maşallahhh. Kuzum çok teşekkür ederim gerçekten pozitif enerji oldun bana bu haberle. Allah razı olsun. 15 yumurta süper ötesi bi rakam. İnşallah benim de herşey yolunda gider.. Acaba bu dönemde yine omega3 falan alsam mı kalite için??Amin cnm inşallah, sana güzel bir haber vereyim arkadaşım pko hastası dolu dolu 15 yumurtası çıktı :)
Valla dr bana verdi, 3 tane vitamin ilacı içiyordumAy maşallahhh. Kuzum çok teşekkür ederim gerçekten pozitif enerji oldun bana bu haberle. Allah razı olsun. 15 yumurta süper ötesi bi rakam. İnşallah benim de herşey yolunda gider.. Acaba bu dönemde yine omega3 falan alsam mı kalite için??
Doktor veriyor yani. Ekstradan almayayım o zaman..Valla dr bana verdi, 3 tane vitamin ilacı içiyordum
Kuzum Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için ama şöyle söyliyim Pco tüp bebek tedavisinde avantajmış bunu bir çok yerde okudum. Çok daha fazla yumurta oluşuyormuşş yani bu duruma sevinebiliriz o süreçteAy maşallahhh. Kuzum çok teşekkür ederim gerçekten pozitif enerji oldun bana bu haberle. Allah razı olsun. 15 yumurta süper ötesi bi rakam. İnşallah benim de herşey yolunda gider.. Acaba bu dönemde yine omega3 falan alsam mı kalite için??
Canım her dr vermiyor, benim ilk denememdeki dr vermemiştiDoktor veriyor yani. Ekstradan almayayım o zaman..
Avantaj olduğunu okudum kuzum heryerde ama kimisi de çok ama boş yumurta yazmışlar o korkutuyor beni. İnşallah güzel olacak sonuçlarımız inanıyorum.. Buradan bizde hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte hamileyimmm diye yazarızz inşallah. Hayali bile nası heycan veriyoKuzum Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için ama şöyle söyliyim Pco tüp bebek tedavisinde avantajmış bunu bir çok yerde okudum. Çok daha fazla yumurta oluşuyormuşş yani bu duruma sevinebiliriz o süreçteDD
Ama inan hala kendi adıma bende pco varmı yokmu bilmiyorum . İlk gittiğim doktor sende pco var dmeişti o zaman lh seviyem biraz daha yüksekti sonra nolduysa düzeldi bazı doktorlar pco yok normal dediler yumurtalıklar bir doktor daha hafif polikistik yapı var demişti en son gittiğim doktor da muayene ederken gayet iyi görünüyor dedi . Anlamadım gitti:)))
Aaa o zaman ben görüşmeye gittiğimde doktor bahsetmezse sorayım..Canım her dr vermiyor, benim ilk denememdeki dr vermemişti
Hangi vitamin ilaclar?Canım her dr vermiyor, benim ilk denememdeki dr vermemişti
omepa q10, folifor ve impryl diye bir ilaçHangi vitamin ilaclar?
Evt cnm cıkmaz olsaydı 29 dan 50 ye yükselmiş ama o gün ciddi bi stresi oldu ona denk geldi inşallah o yüzden yüksek cıkmıştırCanımcımm nasılsın ?Bir melek gelsin hasar sonucunuz çıktı mı??
sperm kanallardan gecerken bile hasara uğruyormuş, hassas bir sey tabi ki stres etkilemiştirEvt cnm cıkmaz olsaydı 29 dan 50 ye yükselmiş ama o gün ciddi bi stresi oldu ona denk geldi inşallah o yüzden yüksek cıkmıştır
Yaa cok şok oldum suan niye yüksek cıkmıs bukadar? Bi hanım daha vardı burda kaan aydos tedavisiyle tan tersi hasarı artanEvt cnm cıkmaz olsaydı 29 dan 50 ye yükselmiş ama o gün ciddi bi stresi oldu ona denk geldi inşallah o yüzden yüksek cıkmıştır