-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.441
Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın inşinsallah saglicakla devam eder canim, sıkıntı olsa simdiye embriyolar azalirdi, bozma moralini. Benim 11 sağlikli yumurtadan 5 tane döllenmişti, üçüncü güne sadece 2si gitti. Bak senin devam ediyorlar ne güzel
Aaa bak o da tutunma şansını arttırıyor canım. Embriyolae dondurup rahim dinlendirilince..Transferim reglden sonra canım, donduracaklar. Rahim dinlendirme yapacaklar
İnş öle olurAaa bak o da tutunma şansını arttırıyor canım. Embriyolae dondurup rahim dinlendirilince..
Amin canım.. Sigarayı azalttı bizimki ama bi türlü tamamen bırakamıyor ya. Bu durum beni çok üzüyor. Bu kadar mı zor yani o illeti bırakmak.Allah hayır etsin sonumuzu..İnş öle olurbenim ilk denememde 11 yumurtadan 8i döllenmişti. 5. Güne 2 tane gitmişti. Biri orta kalite diğeri berbattı. Tek transferdi ve tutmamıştı... aklıma hep o kötü günler geliyor. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkartmasın, rabbim eşlerimize sigaradan nargileden tiksinme versin
Konuştuk, ilk tedavide hiç dikkat etmemiştim şimdi dikkat ettim. Elektronik nargileyi ağzıma sürmedim va dedi. Erkek bakışı çok farklıAmin canım.. Sigarayı azalttı bizimki ama bi türlü tamamen bırakamıyor ya. Bu durum beni çok üzüyor. Bu kadar mı zor yani o illeti bırakmak.Allah hayır etsin sonumuzu..
Eşinle konuştunuz mu akşam nargile konusunuilaçların işe yaramamış olduğunu?
Bizde de öyle devasa artışlar olmadı ilaçla vitaminle kürle maalesef..
bizim spermlerin hepsi hareketsizdi o yüzden çip yapılamadı canım, kalsiyumlu ilaçla yıkayınca hareket edenleri yumurtaya enjekte ettiler.Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın inşsize çip yöntemi yapılmışmıydı
Allahım hepimizin yardımcısı olsun , yrn olsada haber gelse diye bekliyorum . Gece kabus görüp duruyorumbizim spermlerin hepsi hareketsizdi o yüzden çip yapılamadı canım, kalsiyumlu ilaçla yıkayınca hareket edenleri yumurtaya enjekte ettiler.
Keşke benimkide okadar içse.. her gün min 2 kafa içiyor. Amin inşallahKizlar esim sigara iciyordu kimyasaldan sonra durumuma üzülüp birakti ama sonra gitti eve nargile aldı ben icme dedikce icti ben de surekli basina carptim once haftada 2 kez iciyordu simdi 2 3 haftada 1 kez Allah hepsine hidayet versin
Canim Ya Kadir esmasini oku bol bol ve Allah im esime hidayet ver diye dua et .Mubarek cuma Allah yardimcimiz olsun insallahKeşke benimkide okadar içse.. her gün min 2 kafa içiyor. Amin inşallah
Canım nasılsın ne yaptınız 5. Günü hayırlısıyla görmüştür inşaallahİnş öle olurbenim ilk denememde 11 yumurtadan 8i döllenmişti. 5. Güne 2 tane gitmişti. Biri orta kalite diğeri berbattı. Tek transferdi ve tutmamıştı... aklıma hep o kötü günler geliyor. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkartmasın, rabbim eşlerimize sigaradan nargileden tiksinme versin
İyiyim cnm Allah razı olsun, 5 tanesi öldü hücre şeklinde kaldı 2 tanesi elimizde kaldı. Onlarda donduruldu. Doktordan telefon bekliyorum kaliteleri ile ilgili.Canım nasılsın ne yaptınız 5. Günü hayırlısıyla görmüştür inşaallah
Canımcım 2 embriyon da tutunur inşallah. 5.gün embriyosu oldulat dimi şimdi? Kalitesi d güzel olucak inşallah. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın balım..İyiyim cnm Allah razı olsun, 5 tanesi öldü hücre şeklinde kaldı 2 tanesi elimizde kaldı. Onlarda donduruldu. Doktordan telefon bekliyorum kaliteleri ile ilgili.
Evet cnm 5. Gün, amin inşallah. Evt ama hrs laboratuvarını kullanıyor. Valla olumsuz olsa bile yine bu hocaya devam ederim. İlgisi insanlığı beni mesettiCanımcım 2 embriyon da tutunur inşallah. 5.gün embriyosu oldulat dimi şimdi? Kalitesi d güzel olucak inşallah. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın balım..
Tolga ecemiş kendi muayenehanesinde mi??
Hrs de iyi bi hastane canım. Labaratuarı da iyidir embriyolar çözününce de dahada kaliteli olur ve tutunur sana inşallah.Evet cnm 5. Gün, amin inşallah. Evt ama hrs laboratuvarını kullanıyor. Valla olumsuz olsa bile yine bu hocaya devam ederim. İlgisi insanlığı beni mesetti
Ayyy ohh çok şükür kuzum yaaa Allah ım inşallah hayırlısıyla tutunmalarınıda sağlar... Dua ediyorum hepimiz için inanki rabbim emeklermizin karşılığını hayırlısıyla mis kokulularımızla verir inşallaallah yaa..İyiyim cnm Allah razı olsun, 5 tanesi öldü hücre şeklinde kaldı 2 tanesi elimizde kaldı. Onlarda donduruldu. Doktordan telefon bekliyorum kaliteleri ile ilgili.
Ederim tabii, yok pembe bir dünya çizmiyor hatta negatifi söylüyor söyle olabilir vs diye :) ankaradaysanız bir kontrole gidin derim pişman olmayacaksınızHrs de iyi bi hastane canım. Labaratuarı da iyidir embriyolar çözününce de dahada kaliteli olur ve tutunur sana inşallah.
Ama doktorun pozitif ilgili ve güleryüzü de önemli . elbette kandırsın pembe bi dünya çizsin istemiyorum ben de ama birazcıkta enerjisi yüksek olsun istiyorum..
Embriyoların kalitesiyle ilgili bizleri de haberdar et canım olur mu??
İnan heycanlanıyorum senden haberleri okurken..
Amin arkadaşım, rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınAyyy ohh çok şükür kuzum yaaa Allah ım inşallah hayırlısıyla tutunmalarınıda sağlar... Dua ediyorum hepimiz için inanki rabbim emeklermizin karşılığını hayırlısıyla mis kokulularımızla verir inşallaallah yaa..