Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insallah saglicakla devam eder canim, sıkıntı olsa simdiye embriyolar azalirdi, bozma moralini. Benim 11 sağlikli yumurtadan 5 tane döllenmişti, üçüncü güne sadece 2si gitti. Bak senin devam ediyorlar ne güzel
Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın inş size çip yöntemi yapılmışmıydı

Aaa bak o da tutunma şansını arttırıyor canım. Embriyolae dondurup rahim dinlendirilince..
İnş öle olur benim ilk denememde 11 yumurtadan 8i döllenmişti. 5. Güne 2 tane gitmişti. Biri orta kalite diğeri berbattı. Tek transferdi ve tutmamıştı... aklıma hep o kötü günler geliyor. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkartmasın, rabbim eşlerimize sigaradan nargileden tiksinme versin

Buarada ilaçla hiçbirşey olmuyormuş, adamın içtiği ilacın sayısı belli değildi artı iğne oluyordu. Düzelen tek şey maalesef yok

Amin canım.. Sigarayı azalttı bizimki ama bi türlü tamamen bırakamıyor ya. Bu durum beni çok üzüyor. Bu kadar mı zor yani o illeti bırakmak.Allah hayır etsin sonumuzu..
Eşinle konuştunuz mu akşam nargile konusunuilaçların işe yaramamış olduğunu?
Bizde de öyle devasa artışlar olmadı ilaçla vitaminle kürle maalesef..

Konuştuk, ilk tedavide hiç dikkat etmemiştim şimdi dikkat ettim. Elektronik nargileyi ağzıma sürmedim va dedi. Erkek bakışı çok farklı

bizim spermlerin hepsi hareketsizdi o yüzden çip yapılamadı canım, kalsiyumlu ilaçla yıkayınca hareket edenleri yumurtaya enjekte ettiler.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun , yrn olsada haber gelse diye bekliyorum . Gece kabus görüp duruyorum

Kizlar esim sigara iciyordu kimyasaldan sonra durumuma üzülüp birakti ama sonra gitti eve nargile aldı ben icme dedikce icti ben de surekli basina carptim once haftada 2 kez iciyordu simdi 2 3 haftada 1 kez Allah hepsine hidayet versin

Kizlar esim sigara iciyordu kimyasaldan sonra durumuma üzülüp birakti ama sonra gitti eve nargile aldı ben icme dedikce icti ben de surekli basina carptim once haftada 2 kez iciyordu simdi 2 3 haftada 1 kez Allah hepsine hidayet versin
Keşke benimkide okadar içse.. her gün min 2 kafa içiyor. Amin inşallah

Canım nasılsın ne yaptınız 5. Günü hayırlısıyla görmüştür inşaallah

Canım nasılsın ne yaptınız 5. Günü hayırlısıyla görmüştür inşaallah
İyiyim cnm Allah razı olsun, 5 tanesi öldü hücre şeklinde kaldı 2 tanesi elimizde kaldı. Onlarda donduruldu. Doktordan telefon bekliyorum kaliteleri ile ilgili.

Kızlar size sadece şunu diyim, tutar yada tutmaz Ankara'da olanlar için Tolga Ecemiş diyorum. Böyle bir insanlık Yok.

İyiyim cnm Allah razı olsun, 5 tanesi öldü hücre şeklinde kaldı 2 tanesi elimizde kaldı. Onlarda donduruldu. Doktordan telefon bekliyorum kaliteleri ile ilgili.
Canımcım 2 embriyon da tutunur inşallah. 5.gün embriyosu oldulat dimi şimdi? Kalitesi d güzel olucak inşallah. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın balım..
Tolga ecemiş kendi muayenehanesinde mi??

Canımcım 2 embriyon da tutunur inşallah. 5.gün embriyosu oldulat dimi şimdi? Kalitesi d güzel olucak inşallah. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın balım..
Tolga ecemiş kendi muayenehanesinde mi??
Evet cnm 5. Gün, amin inşallah. Evt ama hrs laboratuvarını kullanıyor. Valla olumsuz olsa bile yine bu hocaya devam ederim. İlgisi insanlığı beni mesetti

Evet cnm 5. Gün, amin inşallah. Evt ama hrs laboratuvarını kullanıyor. Valla olumsuz olsa bile yine bu hocaya devam ederim. İlgisi insanlığı beni mesetti
Hrs de iyi bi hastane canım. Labaratuarı da iyidir embriyolar çözününce de dahada kaliteli olur ve tutunur sana inşallah.
Ama doktorun pozitif ilgili ve güleryüzü de önemli . elbette kandırsın pembe bi dünya çizsin istemiyorum ben de ama birazcıkta enerjisi yüksek olsun istiyorum..
Embriyoların kalitesiyle ilgili bizleri de haberdar et canım olur mu??
İnan heycanlanıyorum senden haberleri okurken..

Ayyy ohh çok şükür kuzum yaaa Allah ım inşallah hayırlısıyla tutunmalarınıda sağlar... Dua ediyorum hepimiz için inanki rabbim emeklermizin karşılığını hayırlısıyla mis kokulularımızla verir inşallaallah yaa..

Ederim tabii, yok pembe bir dünya çizmiyor hatta negatifi söylüyor söyle olabilir vs diye :) ankaradaysanız bir kontrole gidin derim pişman olmayacaksınız

Amin arkadaşım, rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…