Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz sperm için faydalı tüm vitamin ve mineralleri içeren bi kompleks vitamin var onu kullanıyor balım. Ayriyeten yine koenzim q10 veriyorum. Bunları alırken spor da önemli, günde 1 saat tempolu yürüyoruz..

Biz sperm için faydalı tüm vitamin ve mineralleri içeren bi kompleks vitamin var onu kullanıyor balım. Ayriyeten yine koenzim q10 veriyorum. Bunları alırken spor da önemli, günde 1 saat tempolu yürüyoruz..
Evet cnm ya spor sart dimi bakalim esimi bu konu da biraz yureklenriyim Allah bize yardim etsinn konusalim cnm birbirimiZi takip edelim umarim kisa surede haberimizi aliriz

Evet cnm ya spor sart dimi bakalim esimi bu konu da biraz yureklenriyim Allah bize yardim etsinn konusalim cnm birbirimiZi takip edelim umarim kisa surede haberimizi aliriz
Tamamdır kuzum. Buradan yazışırız haberleşiriz. Spor gerçekten önemli çok. Mesela koenzim q10 DİE bi takviye var bu kullanıldığında muhakkak spor yapılmalıymş sporla aktifleşiyormuş. Bu takviye de hız da çok büyük etki gösteriyor.. İnşallah bebişli günlerimizi de paylaşabiliriz burada..

Kuzummm nasılsın napıyosunn?
Kuzu epeydir giremedim ya istir guctur derken su ara bebisde inan cok gelmiyor aklima :) sen nasilsin neeler yapiyorsun . En son gittigim doktor diyet yap biraz zayiflamaya calis demisti o yuzden diyete basladim ben birazda spor 2 kilo verdim hatta insallah devamida gelir yaaa hedefim 50 bilemedin 52:) 56 yim suan bakalim artik. Esimde bu ay tekrar sperm testi yaptircak bakalim onunda sonucu ne cikcak. Yani elimden geleni yapiyorum tabide oluruna biraktim artik yaa herseyin hayirlisi inan bana zaman gelicek iyiki su zamanda olmus dicez insallah Allah im bekleyen herkeze nasip eder insallahhh

Kuzum bizde eşimle bu ara diyete ve spora taktik hatta evde tartıyla birleşik yaşıyoruz iyi gidiyor bakalım bizimde giden her gr mutluluk sebebi.. Bahar geldi insanın içi içine sığmıyor.. Uzun zamandır haberleşmedik bi sesleneyim nims'ime dedim

Bizde 1.5yıldır neredeyse balım. Biz 2 kez morfoloji baktırdık. Birinde 2 birinde 0 çıktı. Bilemiyorum hangisi doğru diğer değerleriniz nasıl peki?
Bizimde 2 ve 7 çıkmışlığı var ama biz çapa da yaptirdigimizi baz aliyoruz. Doktorlar her yerde yapilanlara güvenmiyor. Sayımız falan idare eder harekette eh işte. Ben 2. Aşılamamı oldum pazartesi bekliyorum bakalım:)

Canim insallah rabbim hayirlisiyla mutlu haberi verir. Asilama sureci nasil anlatirmisin biraz ilacmi kullaniliyo ilk maliyeti ne kadar ?

Iyi yaptin balim. Bende seni merak ediyordum. Spor her zaman lazim kuzum yani bosluyor insan kendini bunu yasam tarzi haline getirmek lazim bende is cikislari otobuse biniyordum simdi yuruyorum cok iyi geliyor bakalim artik.

Canim insallah rabbim hayirlisiyla mutlu haberi verir. Asilama sureci nasil anlatirmisin biraz ilacmi kullaniliyo ilk maliyeti ne kadar ?
Saol canm inşallah.bi klomenle oluyo bir de iğneli oluyor.benimki klomenle oldu.aşilamadan 12 gün sonra sonuç belli oluyor zaten.devlette ücretsiz yapildi bana

Saol canm inşallah.bi klomenle oluyo bir de iğneli oluyor.benimki klomenle oldu.aşilamadan 12 gün sonra sonuç belli oluyor zaten.devlette ücretsiz yapildi bana
Ciddimisin supermis ya insallah guzel haberi alirsin canim hakkinda hayirlisi neyse o olur insallah. ne zaman belli olacak sonuc haber ver mutlaka bizede:) sizdeki sikinti neydi canim?

Ciddimisin supermis ya insallah guzel haberi alirsin canim hakkinda hayirlisi neyse o olur insallah. ne zaman belli olacak sonuc haber ver mutlaka bizede:) sizdeki sikinti neydi canim?
İnşallah canm saolasın. Haftaya pazar belli olacak. Umarım hayirlı haber veririm:) bizdeki sıkıntı sperm değerleri düşük morfolojimizde sıfır malesef

Arkadaşlar merhaba bizim ilk tüp bebek denememizde 6 yumurta toplandı ve yumurta döllenmesi olmadı hiç sayı 1 milyon morfoloji %0 hoca sperm DNA hasar testi dışında genetik test istiyor genetik test dediği hangisi acaba kan verilip yapılıyormuş hem kadının hem erkeğin bilen var mı acaba

Kızlar sorabileceğiniz kimsem Yok ilk denememiz hiçbirşey bilmiyorum biz Doğum kontrol haplı uzun protokolle başladık tedaviye, dün 13 yumurtam toplandı transfer günü beklerken doktorumuz ohss riskine karşı 2 ay donduracağız embriyoları dedi. Bu iyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyoruz çok tedirginiz. Bugünde haber geldi hastaneden 12 olgun yumurtadan 4 ü döllenmiş diğerleri Noldu dedim yarın belki bir ihtimal bölünür onlarda yarın sizi bilgilendirelim dediler. kalitesi nasıl diye sormayı bile düşünemedim yarın arıcaklar o zaman sorcam. Sizce nasıl 4 embriyo iyi mi ? Morfoloji ve sperm azlığı var biz de

Kizlarr moralimizi bozmayalim saglikli beslenme stresten uzak yasam ile umarim sonuca ulasacagiz.Rabbim bizi siniyor dualarimizi da ihmal etmeyelim.Sabrederken bol bol dua edelim ki Allah katinda sinavimizi basariyla gecelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…