- 26 Temmuz 2016
- 944
- 257
- 36
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Tavuk derisi gibi düştü benden korktum. Pazartesi doktora gideceğim bakalım. İnş su mübarek günde tez zamanda hepimiz evlat sahibi oluruzZaman zaman oluyor balım bende de. Ama ben de çok korkmuştum onları görünce. Doktor bana rahim duvarı adetle atılıyor o pıhtılar da onlar dedi..
İnşallah canımm.. Regl öncesi gebelik testi falan yapmış miydin peki?Tavuk derisi gibi düştü benden korktum. Pazartesi doktora gideceğim bakalım. İnş su mübarek günde tez zamanda hepimiz evlat sahibi oluruz
Yaptım her zmnki gibi negatiftiİnşallah canımm.. Regl öncesi gebelik testi falan yapmış miydin peki?
Neredeyse aynı sonuçlarımız morfoloji yerimiz sıkıntı maalesefBayanlar bi bakarmisinizzz anlayanlar lutfen yorum yapin
Püf noktası neymiş eşimdede sperm sayısı hiz morfoloji düşük merak ettimSorunkardeş olduk bak şimdik hemde hem biz hem eşimiz açısındanBazen üzülüyo insan canım özelliklede arkadaş toplantılarında. Ama eskiden bebek bezi reklamları bile içimi acıtırdı alıştık şimdi galiba. Rabbim bu alışmışlıkta bize bir muvize göndersin inşallahh aynen benim duamı etmişsin sende. Bende hep Allahım benden önce yıllar yıllardır bekleyenlere nasip et sonra bizlere diye ediyorum duamı Morfolojinize de bi baktırın canımcım. Çünkü bazen hormon sıkıntılarında da morfoloji düşüuomuş. Bizde bu ay dna hasar testi yaptırcaz. Siz yaptırdınız mı ?? Sperm değerlerinz nasıldı sizin? Proxeed ı duydum kuzum fayda gören de çok rabbim size de nasip etsin faydasıyla gelen bebişi
Dna hasar testi spermiyogramdan farklımı acabaKuzum bu testi düzey labaratuvarı ve bazı tüp bebek merkezleri yapıyormuş sanırım biz düzen labaratuvarına sormuştuk 250 civarı bişi söylemişti. Kaan hoca mailinde testi ankara istanbul adanada yapılıyor gibi bişi yazmıştı. Du bi maile bakıp yazayım. Bizde adanaya gidicez ya çarşamba günü o doktor ister belki orada yaptırırız diye burada yaptırmaktan vazgeçtik. Bence sizde yaptırın dna hasarı hız ve morfolojiye etki ediyomuş galiba ve tedavi edilebilir bişi hasar. Tedavi sonrasında morfoloji ve hızı artan bi arkadaşım var...
Kaynatıp mı ıçmek gerekiyorCanım internette var meryem ana otu yaz çıkıyor, yumurtlamadan 2/3 gün önce içmeye başlıyorsun Rahmi genişleterek spermin kolay gitmesini sağlıyor erkekler de içiyor, omlarında sperm sayısını artırıyor
yok canım bekletiyorsun, yaz internette meryem ana otu diye çıkıyor.Kaynatıp mı ıçmek gerekiyor
Neredeyse aynı sonuçlarımız morfoloji yerimiz sıkıntı maalesef. Ne zamandır istiyorsunuz bebiş balım?
Şuan üroloji doktoru bi ilaç verdi 2 kutu bitirince testi tekrarlayalım işe yaramışsa yada yaramamışsa ona göre bi yol çizelim dedi. Artık bakıcaz aşılama mı tüp mü napcak bilmiyorum.. Aynı zamanda 1 ay havuç suyu 1 ay keçiboynuzu kürü yapıyoruz. Bide her sabah zeytinyağında beklemiş incir yiyo eşim..Valla 2 sene oldu ama surekli istemedik bu vakitten sonra dedik artik baslayalim neolcaksa olsun isin ilginc yani biz 1 bucuk sene once baska biyerde yaptirdik spermiyogram ve 1 milyondu sperm sayisi 2 aydir keciboynuzu ozu yiyordu sanirim o iyi geldi siz ne asamadasiniz neler yapiyorsunuz
Ya bana biraz kismet gbi geliyor bu isler ne hikayeler var olmaz denilip olan.Rabbim bize bekle diyor bekledigimiz gelecekse beklemeye raziyimYasiniz kac esinizin ve sizin.Ben de doktorumla gorusucem haftaya bakalim bir yol cizcezŞuan üroloji doktoru bi ilaç verdi 2 kutu bitirince testi tekrarlayalım işe yaramışsa yada yaramamışsa ona göre bi yol çizelim dedi. Artık bakıcaz aşılama mı tüp mü napcak bilmiyorum..
Balım dna hasar testi istediğini söylüyosun ona göre bakıyorlar spermiogram harici bişey..Dna hasar testi spermiyogramdan farklımı acaba
Aynen canım. Allahım ol derse ne olmazlar oluyor. Bize düşen sabretmek elimizden geleni yapmak.. Ben 29 eşim 28 yasında. Siz kaç yaşındasınız ?Ya bana biraz kismet gbi geliyor bu isler ne hikayeler var olmaz denilip olan.Rabbim bize bekle diyor bekledigimiz gelecekse beklemeye raziyimYasiniz kac esinizin ve sizin.Ben de doktorumla gorusucem haftaya bakalim bir yol cizcez
Spermiyogram yoluylamı bakıliyor buda ücreti ne kadar oluyorBalım dna hasar testi istediğini söylüyosun ona göre bakıyorlar spermiogram harici bişey..
Aynen canim esim 29 ben de 28 yani bubyaslari bitiriyoruz 30 a 29 olcaz raabbim bize yardim etsin.asilama olacakmisiniz doktor yapalim derseAynen canım. Allahım ol derse ne olmazlar oluyor. Bize düşen sabretmek elimizden geleni yapmak.. Ben 29 eşim 28 yasında. Siz kaç yaşındasınız ?
Ben Ankara'dayım burada sanırım 250 TL civarı özellerde. Devlette ne kadar bilmiyorum. Evet spermiogram gibi sperm örneği veriyosunuz hasara bakıyorlar..Spermiyogram yoluylamı bakıliyor buda ücreti ne kadar oluyor
Canım düşünüyorum aşılama derse yaptırmayı ama öncesinde işte bakalım değerleri düzeltecek mi ilaç. Allahım hakkımızda en hayırlısını nasip etsin sağlıkla.. Siz gelcek hafta doktorla görüşünce mi karar vereceksiniz ?? Doktorunuz en son ne dedi?Aynen canim esim 29 ben de 28 yani bubyaslari bitiriyoruz 30 a 29 olcaz raabbim bize yardim etsin.asilama olacakmisiniz doktor yapalim derse
Teşekkür ederimBen Ankara'dayım burada sanırım 250 TL civarı özellerde. Devlette ne kadar bilmiyorum. Evet spermiogram gibi sperm örneği veriyosunuz hasara bakıyorlar..
Canım düşünüyorum aşılama derse yaptırmayı ama öncesinde işte bakalım değerleri düzeltecek mi ilaç. Allahım hakkımızda en hayırlısını nasip etsin sağlıkla.. Siz gelcek hafta doktorla görüşünce mi karar vereceksiniz ?? Doktorunuz en son ne dedi?