Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zaman zaman oluyor balım bende de. Ama ben de çok korkmuştum onları görünce. Doktor bana rahim duvarı adetle atılıyor o pıhtılar da onlar dedi..
Tavuk derisi gibi düştü benden korktum. Pazartesi doktora gideceğim bakalım. İnş su mübarek günde tez zamanda hepimiz evlat sahibi oluruz

Püf noktası neymiş eşimdede sperm sayısı hiz morfoloji düşük merak ettim

Dna hasar testi spermiyogramdan farklımı acaba

Neredeyse aynı sonuçlarımız morfoloji yerimiz sıkıntı maalesef . Ne zamandır istiyorsunuz bebiş balım?

Valla 2 sene oldu ama surekli istemedik bu vakitten sonra dedik artik baslayalim neolcaksa olsun isin ilginc yani biz 1 bucuk sene once baska biyerde yaptirdik spermiyogram ve 1 milyondu sperm sayisi 2 aydir keciboynuzu ozu yiyordu sanirim o iyi geldi siz ne asamadasiniz neler yapiyorsunuz

Şuan üroloji doktoru bi ilaç verdi 2 kutu bitirince testi tekrarlayalım işe yaramışsa yada yaramamışsa ona göre bi yol çizelim dedi. Artık bakıcaz aşılama mı tüp mü napcak bilmiyorum.. Aynı zamanda 1 ay havuç suyu 1 ay keçiboynuzu kürü yapıyoruz. Bide her sabah zeytinyağında beklemiş incir yiyo eşim..

Şuan üroloji doktoru bi ilaç verdi 2 kutu bitirince testi tekrarlayalım işe yaramışsa yada yaramamışsa ona göre bi yol çizelim dedi. Artık bakıcaz aşılama mı tüp mü napcak bilmiyorum..
Ya bana biraz kismet gbi geliyor bu isler ne hikayeler var olmaz denilip olan.Rabbim bize bekle diyor bekledigimiz gelecekse beklemeye raziyimYasiniz kac esinizin ve sizin.Ben de doktorumla gorusucem haftaya bakalim bir yol cizcez

Ya bana biraz kismet gbi geliyor bu isler ne hikayeler var olmaz denilip olan.Rabbim bize bekle diyor bekledigimiz gelecekse beklemeye raziyimYasiniz kac esinizin ve sizin.Ben de doktorumla gorusucem haftaya bakalim bir yol cizcez
Aynen canım. Allahım ol derse ne olmazlar oluyor. Bize düşen sabretmek elimizden geleni yapmak.. Ben 29 eşim 28 yasında. Siz kaç yaşındasınız ?

Aynen canım. Allahım ol derse ne olmazlar oluyor. Bize düşen sabretmek elimizden geleni yapmak.. Ben 29 eşim 28 yasında. Siz kaç yaşındasınız ?
Aynen canim esim 29 ben de 28 yani bubyaslari bitiriyoruz 30 a 29 olcaz raabbim bize yardim etsin.asilama olacakmisiniz doktor yapalim derse

Aynen canim esim 29 ben de 28 yani bubyaslari bitiriyoruz 30 a 29 olcaz raabbim bize yardim etsin.asilama olacakmisiniz doktor yapalim derse
Canım düşünüyorum aşılama derse yaptırmayı ama öncesinde işte bakalım değerleri düzeltecek mi ilaç. Allahım hakkımızda en hayırlısını nasip etsin sağlıkla.. Siz gelcek hafta doktorla görüşünce mi karar vereceksiniz ?? Doktorunuz en son ne dedi?

Bizim hersey cok yeni basladi daha once bana bakti iste yumurtlama ve hormonlar sonra esiminkini istedi onu aldik sonuclar cikti goturucem bakalim ne diyecek.Hsg mi ister yoksa asilama mi der yoksa bir urolog gorsun mu der gorucez bakalim bu arada ben de arastirdim esime evicap ve bir cinko icerikli vitamin aldim keciboynuzunu da devam.Siz yapiyormusunuz boyle birseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…