- 12 Nisan 2017
- 1
- 2
- 35
- Konu Sahibi askininaskisi
Arkadaşlar sperm azlığı hiçbir şekilde sorum değil mucizemi anlayatım. Öncelikle herkese merhaba ben 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Eşimle bir yıldır korunmadan ilişki denedik ancak almadı sonra doktora gittik eşimin sprem sayısı 3 milyon çıktı normal yolla imkansız dediler. sonra kadınlar kulubüne girdim o yüzden buraya bir vefa borcumun olduğunu düşünüyorum. lokman hekimde bir macun yaptırdık burası aktar. macunu eşim sadece 15 gün kullandı ve ben o ay hamile kaldım. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı da nasip eder inşallah. uzun lafın kısası tek problemi eşinin sperm azlığı olan bayanlar ileri hareketlisi az olanlar morfolojisi hesaplanamayanlar macunun yarısı elimde kaldı sizlere şifa olur. Ücretsiz verebilirim. Bu arada o ay içinde beslenme düzenimizi tamamen değiştirdik hafta da iki gün balık her gün ceviz kuruyemiş portakal havuç sebze ağırlıklı beslendik ilk hafta keçi boynuzu kürü bile uyguladım hatta. doktorlarda şokta :) normal yolla imkansız demişlerdi. sakın ümitsizliğe kapılmayın Rabbim ol dedi ve oldu. d