Kuzum değerlerimiz sayımız 6 milyon çıktı yıkamadan sonrada 2 milyon
hızımızda %40 .geçen ay ve ondan öncekilerde hızımız hep değişkendi 55 çıktı 65 çıktı falan değişiyor o sanırım ama sayı 9 milyondu hani o kadar takviyeden sonra artar diye düşünmüştüm ben. Belkide o biraz daha basit bir testti doğrumuydu yanlışmıydı bilemiyorum artık. O dönem sigarayı azaltmıştı belkide ondandı. Şimdi yine coştu bu yüzden çok tartışıyoruz zaten neymiş günde 3 4 paket sigara içen adamların oluyomuş sigaraya bağlama bunu sadece diyor. Keşke diyorum bazen problemin bütünü bende olsaydı da ben uğraşsaydım ama gerçekten 2 taraf aynı önemi göstermiyosa ciddi anlamda sıkıntı yaratıyor bu durum. İnşallah diyorum evliliğimize zarar vermez şu durum tez zamanda kavuşuruz . Kuzum ya umut etmekten vazgeçemiyor insan bırakamıyosun kendini ya yani kafamdan silip atmak istiyorum esasında neden olmuyor neden olmuyor diye düşünmekten artık kendimi yiyorum Allah a sığınmaktan başka çare yok
Sen sakın bizdeki durumdan etkilenme kuzum sizin sonuçlar Allah ın izniyle güzel çıkcak ama sonuçlardan ziyade Allah tez zamanda bize o duyguyu nasip etsin inşallah.