dün üroloji prof una gösterdik %3 normal dedi üzerine basa basa sordum ama hayır dedği %10 luk gibi bir sonuc zaten yok dedi ve krugere bakmadı bile sayısı da çok iyi dedi takviye olarak proxeed ve trental verdi neden verdi anlamadım trentalın içeriğine bakınca damar açıcı bir özelliği var.biz renklı dopler de yaptırdık ultrason varıkosele karsılık ama hersey cok iyi çıktı.
bende progesteron 6 ama mesela gecen ay 21.gün 18 çıktı yani herşey normal bazı aylar progesteronum düşük çıkıyor ama hormanlara bakıldı normal rahim filmi cektırdım hersey düzenli .. yani doktorların şu tedavi dediği bişey yok
bende kendı kendımıze vitamin programı yaptım. e vitamını basladık esımle arı sütü bal pole propolıs aldım kecı boynuzu pekmezı her aksam ve sabah bunlara devam
e vıtamını cınko ve c vitamini alıyoruz diğer aksam e vitamini b12 alıyoruz ama e vitamini çok önemli dediler.
acaba düşünüyorum solgarın l-arjinin l-kartinin mı alsam birde çam kabugu yağı deniyor takviye olarak.
ama kafam takılan %3 morfoloji neden önemsenmiyor yani bir çok doktora gittik ve birde iki ürolog gördü hiçbiri önemsemedi bana enteresan geliyor şekil bozukluğu olan spermlerın nasıl olurda döllenmesi beklenebilir ben anlamadım gerçekten.artık tüp bebek düşünüyoruz daha farklı aşamalar denemeye pek gücüm kalmadı maalesef