Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım Sen konya'daydın değil mi sana güvenilir polen Propolis alabileceğim bir yer tavsiye edebilirim Gerçi almışsın ama 2. Defa da

kızlar ben yumurtlamaya yardımcı bi macun kullanıyorum benim yumurtlamada sıkıntı var zaten kendiliğimden adette zor olurum olamam hatta. dünden beri değişik kahverengi hafif bi akıntım var bide karnıma çok hafif arar ara ağrı giriyor acaba bu yumurtlama belirtisimidir sizce?

Canim sabah uyanmistim alarmla sonra 10 dk gözüm geçmiş sen hamileydim forumda yaziyordun .Su an bir anda aklima geldi uyanali 1 saat oldu Insallah bu bir isarettir
ay inanmıyorum ciddenmi anlamına bakıyım hemen. hafif bi lekelenme var dünden beri bugünde kırmızıya dönmüş hafif yine hiç bişey anlamadım yaa

Hangi macun o canım ?

hanımlara özel macun diye geçiyor canım instagramda kullanıp hamile kalan çok var macunlaa
Ya o macunu ben de kullanıyorum. İki gün önce adet oldum ve başladım macuna bugün 3.günüm ama kesildi adetim normalde 6 gün sürer benim.. korktum macundan olabilir mi ya ? bende amh düşük rezerv azlığı var ama bu macun gördüğüm kadarıyla pco lulara iyi geliyor. Kafam karıştı sabah yemedim macundan bıraksam mı?

Bende kullanmaya başladım bu ay benimde 6 gün süren adetim bugün 4. Gün ama kesildi çok az ya var ya yok bende anlam veremedim vatsaptan yazicam bayana

canım şeyda hanıma mesaj at vatsaptan geçte olsa cvp veriyo ve çok yardımcı oluyo bence bırakma devam et bendede hiç böyle bi akıntı olmazdı neden oldu anlamadım ama faydasını göreceğime inanıyorum benmde ilk kavanozum bitmek üzere 2yi alacağım. içindekiler bitkisel olduğu için zararı olmaz.

ay inanmıyorum ciddenmi anlamına bakıyım hemen. hafif bi lekelenme var dünden beri bugünde kırmızıya dönmüş hafif yine hiç bişey anlamadım yaa
Evet canim hayr olsun insallah forum da ruyama girdi ya daha bir sey demiyorum

Kızlar dikkat ettiniz mi hiç bir kaç gündür sürekli forumlara hamile olduğunu ve hikayesini anlatanlar olmuş.Eslerinde skinti olanlar hep l arginin ,l karnitine pharmaton çinko ,solgar ürünleri yada e vitamini kullanıp hamile kalmışlar. Bu ürünler demekki işe yarıyor.esimle konuştum akşam olsa Kaan hoca verirdi dedi ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…