- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
evet canim duzende yaptirdik. Hoca bizede baska bi yeri yazacakti belki de hrs.dir ama biz duzende yaptirabilir miyiz dedik. Oda tabi ki dedi duzenin fiyatlari daha yuksek o yuzden duzeni yazmamistim dedi. Esimin isyerinin duzenle anlasmasi var testler bedava yapiliyor. O yuzden hoca da tamam dedi. Bence orada yaptirin eger hoca sknti gormuyorsaBeth18 cnm siz DNA hasar testini düzen laboratuvarda mı yaptınız? Ya Kaan hoca artık düzen laboratuvar da yaptırmıyoruz demiş. Hrs hastanesi genetik lab da yaptırıyoruz demiş. Eşim gitmiş fiyat 350 tlymiş çok ya. Düzen laboratuvarda Kaan hocanın hastasıyız dediğimizde 179 tl deniliyormuş burdan okudum. Şimdi 179 tl ödemek varken niye 350 tl ödeyelim ki ???? Ne yapsak ya ?????
canim uzme kendini her defasinda farkli cikabikiyor sonuclar. Onemli olan dna hasarinin dusmus olmasi degil miArkadaşlar eşim erzincanda spermiyogram verdi bugün aradan 2 hafta geçti düzen lab verdigimizle sayı 30 milyon çıktı hareketlilik %17 ve aktif spermde 5 milyon böyle saçmalık görüleemiş düzen lab 80 milyon çıktı hareketlilij %70 çıktı ve hoca tedavimizi olunlu sonuçlandırdı şimdi ne yapcazzzz aglıyorum sinirden
Yani bu işten hiç bişey anlamadım düzen lab hiç bir şekilde yanlışlık olamaz dedi erZincandada normal bi hastanede verdik tahlili galiba erzincanı kaile almamalıyım 6 ay önceki tahlille neredeyse aynı çıktı çok saçma o kadar tedavi gördük sonuçta 10 günde bu kadar farklı çıkmadı çok anlamasızcanim uzme kendini her defasinda farkli cikabikiyor sonuclar. Onemli olan dna hasarinin dusmus olmasi degil mi
Canim biz yaptirk gittik sadece dna hasari ile kismi smen analizi yaptirdik iyi yaptirmisiz doktor hemen tedaviye basladi.cunku uzun bir surec ne kadar erken baslanirsa okadar iyi.bence yaptirda gitkaan aydosun muayenehanesini aradım randevu almak için. gelene kadar dedim dna hasar testi yaptıralımmı dedim kıymet hemşire gerek yok biz gerekirse istiyoruz zaten falan dedi. eşinizinde sperminde hasar olduğu için olmuyo falan dedi. ee dedim onun için işte vakit kaybetmemek için hasar testi falan yaptrsak dedim işte sadece o olmuyor bazen panelde isteniyo falan dedi ama çok arada kaldım ben kaan hocaya bütün testlerim elimde gitmek istiyorum vereceği tedaviyi hemen almak istiyorum ocağa veriyo günü o zamana kadar testler yyapılır sonuçlarda çıkar ama ocakta yapılan testlerde minimum 2 ay tedavi süreci uzar. test sonuçlarını bekle kaan hocaya mail at 25 gün cvp bekle vs uzun bi süreç olur. yanlışmı düşünüyorum sizce kızlar napmalıyız?
evet yaa bencede öyle en mantıklsıı yani bna neden öyle dedi hemşiresi onu anlamadımCanim biz yaptirk gittik sadece dna hasari ile kismi smen analizi yaptirdik iyi yaptirmisiz doktor hemen tedaviye basladi.cunku uzun bir surec ne kadar erken baslanirsa okadar iyi.bence yaptirda git
Ya ben düzen laboratuvardan şüpheleniyorum sanki şişiriyor sayıları. Doktor bize hrs hastanesinde yaptırın dedi. Düzen laboratuvardan istemedi. Kafam karışık benimde. Nerde yaptırsam diye ikilem de kalıyorum. Hrs hastanesinde 350 tl istiyorlar DNA hasar testine. Düzen laboratuvar da 207 tl istiyor.Arkadaşlar eşim erzincanda spermiyogram verdi bugün aradan 2 hafta geçti düzen lab verdigimizle sayı 30 milyon çıktı hareketlilik %17 ve aktif spermde 5 milyon böyle saçmalık görüleemiş düzen lab 80 milyon çıktı hareketlilij %70 çıktı ve hoca tedavimizi olunlu sonuçlandırdı şimdi ne yapcazzzz aglıyorum sinirden
Dna hasarımız dogruda sperm tahlili şüpheli gözüyle baktım fakat erzincandaki hastaneyi aradım garanti vermiolar tahlillerine bozukluk olabilri diolar saçmalık düzen lab aradım kesinlikle yanlışlık olamaz dedilerYa ben düzen laboratuvardan şüpheleniyorum sanki şişiriyor sayıları. Doktor bize hrs hastanesinde yaptırın dedi. Düzen laboratuvardan istemedi. Kafam karışık benimde. Nerde yaptırsam diye ikilem de kalıyorum. Hrs hastanesinde 350 tl istiyorlar DNA hasar testine. Düzen laboratuvar da 207 tl istiyor.
Bizde başta hrs de yaptırdık dna hasarını %65 çıkmştı 3 ay sonra düzende yaptırdık %50 çıktı en son 7 çıktıDna hasarımız dogruda sperm tahlili şüpheli gözüyle baktım fakat erzincandaki hastaneyi aradım garanti vermiolar tahlillerine bozukluk olabilri diolar saçmalık düzen lab aradım kesinlikle yanlışlık olamaz dediler
cnm siz hrs de çektirdiğiniz de ne kAdar ödediniz ? Niye düzen laboratuvarına geçtiniz ?Bizde başta hrs de yaptırdık dna hasarını %65 çıkmştı 3 ay sonra düzende yaptırdık %50 çıktı en son 7 çıktı
Kaan hoca size artik normal beklerin 2ay sonra tahlil yapin atin dedi demi.bence artik 2aya kadar test yapip moralinizide bozmayin derim çünkü farkli farkli cikiyor sonuçlar .bu sefer stres yapar iyice olumsuz etkilersiniz.bence yumurta takibi yap yada yaptir inşallah hayirlisiyla hamile olursunBizde başta hrs de yaptırdık dna hasarını %65 çıkmştı 3 ay sonra düzende yaptırdık %50 çıktı en son 7 çıktı
Aynen cnm öyle dedi eşimde inanmadı ve gitti tahlil yaptı sinirleri bozulduama erzincandaki tahlile inanmak istemiyorum sıradan bi hastanede verildi ve yetkişi garanti vermio sonucaKaan hoca size artik normal beklerin 2ay sonra tahlil yapin atin dedi demi.bence artik 2aya kadar test yapip moralinizide bozmayin derim çünkü farkli farkli cikiyor sonuçlar .bu sefer stres yapar iyice olumsuz etkilersiniz.bence yumurta takibi yap yada yaptir inşallah hayirlisiyla hamile olursun
Çok saol cnm labaratuvarı önemsemek daha dogru olacak galiba işinin ehli insanlar orada sonuçta raporlarda yanlışlık olamaz diyorlarKizlar gecen hafta ayni seyi ben de yasadim sayi 18 milyon cikmisti .Dr da soyledi degiskenlik gosterir 2 gunde bile milyonlar oynar takilma onemli olan morfoloji hasar demisti.Bir de surekli ayni yerden istemelerinin en büyük sebebi bu degisimler zaten
Kaan hoca kendisi ilk hrsden istedi 3 ay sonra düzenden istedi 1 kez hrsde verdik 2 kez düzende bende anlamadım belki maddi açıdan dolayıdır 300 tl ödemiştik cnm hrsde ayrıca orda semen analizi yapmıyorlar spermsayısı falan düzende 179 ödedik semen analizi ve dna hasarı yaptılarcnm siz hrs de çektirdiğiniz de ne kAdar ödediniz ? Niye düzen laboratuvarına geçtiniz ?
Sence biz nerde yaptırsak ya Hrs de mi düzende mi?Kaan hoca kendisi ilk hrsden istedi 3 ay sonra düzenden istedi 1 kez hrsde verdik 2 kez düzende bende anlamadım belki maddi açıdan dolayıdır 300 tl ödemiştik cnm hrsde ayrıca orda semen analizi yapmıyorlar spermsayısı falan düzende 179 ödedik semen analizi ve dna hasarı yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?