- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Süper gözünüz aydin. Ne kullandinizİleri hareketlide sorun kaldı sadece. İnş oda yükselir. 20 gün önceki testte sperm kons 4.33 milyondu. Şimdi 22 milyon olmuş. Morfoloji de iyi olmuş çok şükür rabbime.
biz öğrenince hemen tüp bebek de denedik, olmadı. Demek ki her şeyin zamanı var, nasip kısmet... Evet canım fırsatını bulduğunuz an ev alın yoksa evler her sene pahalanıyor, bebek olunca Allah onun rızkını verir deseler de epey bir para ona gidecek, en azından ev aradan çıkmış, taksitler bir düzene girmiş olur.Bizim cahilligimize geldi sorunu tek bende sanip hic esime baktirmadik hic bir doktorda esin de gelsin demedi sonra dank etti kafamiza sok olduk esimin sperm sayisi 7 milyon ileri hiz 0 ileri derecede varikosel oldugunu ogrendik ameliyat olali 7 ay olacak onumuzdeki ay cok sukur yasimiz genc herseyde bi hayir vardir gec ogrenmemizin bile bi sebebi vardir diye inaniyorum bebis olana kadar belki biraz birikim yapip ev alip oyle bebisimiz olur nasip yada bebis kismetiyle gelir aliriz evimizi :))
aynen canım inşallah ya çok istiyoruz bakalım herşeyin hayırlısı olur inşallah hepimiz içinbiz öğrenince hemen tüp bebek de denedik, olmadı. Demek ki her şeyin zamanı var, nasip kısmet... Evet canım fırsatını bulduğunuz an ev alın yoksa evler her sene pahalanıyor, bebek olunca Allah onun rızkını verir deseler de epey bir para ona gidecek, en azından ev aradan çıkmış, taksitler bir düzene girmiş olur.
alıcaz galibaaynen
anladim canim acele etme o zaman
ben de okumuştum aynı topiği, aynı şeyi düşündüm. Allah akıl fikir versin.Sabah saba bazi konular beni cok sinirlendiriyor.Neymis hatun hamileymiş haftada sadece 1 kez birlikte oluyorlarmis cirkinmid kilo almis mis mis miss daa ....Ya valla sinirleniyorum ben de yazdim oturup sukredin biz hemen hemen her gece çocuğumuz yok diye sarılıp agliyoruz
Sabah saba bazi konular beni cok sinirlendiriyor.Neymis hatun hamileymiş haftada sadece 1 kez birlikte oluyorlarmis cirkinmid kilo almis mis mis miss daa ....Ya valla sinirleniyorum ben de yazdim oturup sukredin biz hemen hemen her gece çocuğumuz yok diye sarılıp agliyoruz
ben de okumuştum aynı topiği, aynı şeyi düşündüm. Allah akıl fikir versin.
bdv de mi yaziyolar?ne zaman girsem oraya bunlari okuyunca sinirleniyorum o yuzden girmiyorum artik. Ay benim de yasim 30 napsam nerelere gitsem... dun aksam esim dr bir tanidigimizla konusmus bu kadar vitamin kullanma sakincali demis bende emodex.ten abska bisey almicam. Nohut isirgan cayi havuc suyu yapiyorum bön bön bakiyor bana. Bende sinirlendim neden bakiyorsun dedim. Nohut yiyince havucu yapmasanda olurdu ne gerek var dedi. Bende actim agzimi yumdum gozumu. Ben bunlari yapmaya can atmiyorum o kadar seyi sık kaldir yika yerine koy her aksam bunlara heves etmiyorum dedim ama dr soyledi belki bir umut yapiyorum dedim. Icmezsen yapmicam artik dedim. Sanki ben can atiyorum yorulmaya. Millet yata yata hamile kaliyo ben ister miyim boyle ugrasmak. Oda bu benkm tercihim degil diyor. Tabiki tercihin degil benimde sag tupum tikali bobreklerimden rahatsizim bunlarda benim tercihim degildi. Ama elimden geleni yapiyorum dedim. Offf cok canim skldi dun gece oyle biraz kuskun uyudum ama sabaha biseyim yoktjSabah saba bazi konular beni cok sinirlendiriyor.Neymis hatun hamileymiş haftada sadece 1 kez birlikte oluyorlarmis cirkinmid kilo almis mis mis miss daa ....Ya valla sinirleniyorum ben de yazdim oturup sukredin biz hemen hemen her gece çocuğumuz yok diye sarılıp agliyoruz
Bir derdim var da yaziliyor canim en iyisi girmemekhangi topik kızlar boşverin ya takmayın boşu boşuna
afilim okudum simdi yazdigini. Bence cok kibar kalmis yazdiklarin. Sinir oldum kiza ya. Allah.im bizlere de bebek nasip et soz hic boyle simarikliklar yapmicaz gercekten...Bir derdim var da yaziliyor canim en iyisi girmemek
haklisin ama ben suna kiziyorum ben o kadar ugrasiyorum meyve sikacagi cok teferruatli kaldir temzile falan baya vakit aliyo birde aksam aksam kalikiyorum hazirliyorum onune getiriyorum. Gikim cikmiyo. Tup bebekte bir suru hormon aldim vucudumun dengesi degisti hicbisey demedim. Ama o boyle yapinca sinir oluyorum... ama tamam hakim olacagim kendime boyle hem ona hemde kendime zarar...Beth18 canim takilma zaman zaman hepimiz boyle seyler yaşıyoruz ugrasip emek verdigimiz seyleri burun kivirarak yemedikleri zaman moralimiz bozuluyor .Inan daha sabah yasadim zeytinyağında incir yemedi peki dedim .Kucuk bir paket yaptim incir ceviz kuru uzum olan .Yok götürmeyeceğim dedi .Niye dedim cebimde yer yok dedi .Ee arabaya koy yolda ye dedim hayir dedi. Peki sen bilirsin dedim uzatmadim çünkü onlar da bunaliyor bir benzetme yapcam tesbihte hata olmaz .Nasil lohusa kadinin önüne her seyi koyup süt yapcak ye ye diye baski yapıyorlar ya ona benziyor .O lohusa da istiyor sutu olsun ama her seyi yemekten bikiyor .Bu nedenle cok üstünde durmayalim
bdv de mi yaziyolar?ne zaman girsem oraya bunlari okuyunca sinirleniyorum o yuzden girmiyorum artik. Ay benim de yasim 30 napsam nerelere gitsem... dun aksam esim dr bir tanidigimizla konusmus bu kadar vitamin kullanma sakincali demis bende emodex.ten abska bisey almicam. Nohut isirgan cayi havuc suyu yapiyorum bön bön bakiyor bana. Bende sinirlendim neden bakiyorsun dedim. Nohut yiyince havucu yapmasanda olurdu ne gerek var dedi. Bende actim agzimi yumdum gozumu. Ben bunlari yapmaya can atmiyorum o kadar seyi sık kaldir yika yerine koy her aksam bunlara heves etmiyorum dedim ama dr soyledi belki bir umut yapiyorum dedim. Icmezsen yapmicam artik dedim. Sanki ben can atiyorum yorulmaya. Millet yata yata hamile kaliyo ben ister miyim boyle ugrasmak. Oda bu benkm tercihim degil diyor. Tabiki tercihin degil benimde sag tupum tikali bobreklerimden rahatsizim bunlarda benim tercihim degildi. Ama elimden geleni yapiyorum dedim. Offf cok canim skldi dun gece oyle biraz kuskun uyudum ama sabaha biseyim yoktj
gördüm canım allah akıl fikir versin hakikaten.Bir derdim var da yaziliyor canim en iyisi girmemek
Beth18 canim takilma zaman zaman hepimiz boyle seyler yaşıyoruz ugrasip emek verdigimiz seyleri burun kivirarak yemedikleri zaman moralimiz bozuluyor .Inan daha sabah yasadim zeytinyağında incir yemedi peki dedim .Kucuk bir paket yaptim incir ceviz kuru uzum olan .Yok götürmeyeceğim dedi .Niye dedim cebimde yer yok dedi .Ee arabaya koy yolda ye dedim hayir dedi. Peki sen bilirsin dedim uzatmadim çünkü onlar da bunaliyor bir benzetme yapcam tesbihte hata olmaz .Nasil lohusa kadinin önüne her seyi koyup süt yapcak ye ye diye baski yapıyorlar ya ona benziyor .O lohusa da istiyor sutu olsun ama her seyi yemekten bikiyor .Bu nedenle cok üstünde durmayalim
afilim okudum simdi yazdigini. Bence cok kibar kalmis yazdiklarin. Sinir oldum kiza ya. Allah.im bizlere de bebek nasip et soz hic boyle simarikliklar yapmicaz gercekten...
Cnm havuç suyu ve havucun kendisin,Süper gözünüz aydin. Ne kullandiniz
Canim dikkat etmek lazim varikosel olan erkeklerde sicak su cok tehlikeli biz gecen hafta gittik bile bile esimi durduramadim Allah tan suda 1.saat kaldi benim de ayagim kirilmisti iyi geldi bi saat de olsaGünaydın kızlar.ya biliyor musunuz kaplıcalara gidip hamile kalan cok varmış.esinde degerleri duzelen bence deneyebilir.sicak su kadina iyi gelirmiş olmadı bizim değerler duzelince bizde oyle yapariz
Ben gircem dedim esime sen girme dedim ama mumkun degilGünaydın kızlar.ya biliyor musunuz kaplıcalara gidip hamile kalan cok varmış.esinde degerleri duzelen bence deneyebilir.sicak su kadina iyi gelirmiş olmadı bizim değerler duzelince bizde oyle yapariz
Sagol canim bende artik ne yapacağımı şaşırdım esime paketli gida yedirmiyorum cgecen gofret istedi vermedim olmaz zararli die kendimi kötü hissettim sonraSizin icin çayı araştırdım diyor ki Polifenol içeriği yüksek olan siyah çay, DNA hasarını engelleme ile ilişkilidir. Tütün ve diğer toksin maddelerden kaynaklı olarak oluşan bu DNA hasarı için özellikle meyve ve sebzelerle desteklenmiş bir diyette siyah çayın yeri mutlaka olmalıdır. Açık ve limon ilave edilerek içilen çay ile antioksidan alım kapasitenizi arttırmanız kolaylaşır.
*Tabii her seyin fazlası zarar unutmamak lazim
Biliyorum canim kadinlara iyiymiş zaten erkegi sokmamak lazımCanim dikkat etmek lazim varikosel olan erkeklerde sicak su cok tehlikeli biz gecen hafta gittik bile bile esimi durduramadim Allah tan suda 1.saat kaldi benim de ayagim kirilmisti iyi geldi bi saat de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?