bende oyle dusunuyordum sonucta bu deger 72gunde yenileniyor bu yuzren 2 3 haftalik aralarla yapilirsa saglikli sonuc vermezKızlar sürekli gittiğimiz üroloji uzmanı ile telefonda görüştüm durumu anlattım dedim ki Hocam 135 milyondan sayı 18 milyona düştü Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz O da şöyle söyledi sperm sayısı değişkendir iki gün arayla test yapıldığında bile arada dağlar kadar fark olabilir bu nedenle moraliniz bozulmasın bizim için önemli olan DNA kırıklarını düzeltip hızı artırmak emodex düzenli kullanmaya devam edin dedi havuç suyunu sordum eşine gereksiz şeker yüklemesi yapma bu başka hastalıklara neden olur dedi Eğer siz emodex kullanıp Sağlıklı beslenirseniz Ekstradan bir şey yapmanıza gerek kalmaz dedi incir ve cevizle devam etsin dedi Tabii ben çaksir isirgan otu cayini falan hiç Karıştırmadım çok hoş karşılamaz diye tamam dedim içim rahatladı Sizinde test sonuçlarınız da düşmeler olursa çok takılmayın gün içinde bile değişebilen bir seymiş Öyle işte içime su su serpti emodex 3 şişeyi bitirdiğimiz zaman test vereceğiz ona göre durum değerlendirmesi yapacak
benimde esim isten geliyor yemekten sonra basliyorum yedirip icirmeye arkasi kesilmiyor artik yeter ya surekli yiyip iciyoruz geceye kadar bir dur dediEsim geç geliyor bende şaşırıyorum neyi verecegimi havucmu yedirsem isirgan otu cayimi icirsem yoksa keciboynuzu tozumu yedirsem ne yapsam bende sasiriyorum.hepsini vermeye calisiyorum isyerinde dikkat cekmesin die adam cagiz goturemiyor.ha birde sayiyla verdigim kuruyemis varAllah yardımcımız olsun valla
Evet canım denizlide oluyorum yarın opu var benimKızlar Merhaba,
Bizimde sperm problemimiz var sayı, hız ve şekil bozukluğu hepsi var. Varikosel 3. dereceydi 3 ay önce ameliyat oldu tabi ameliyat öncesi iki tüp bebek denemesi oldu ve koca bir sıfır. Doktorumuz hep varikosel ameliyatına gerek yok düzeltmez sonucu dedi ancak biz ameliyatı olduk. Embriolar dölleniyor 3. gün transferi olmuştum. Kaan Aydostan randevu aldık aralık ortasına randevu verdi. Bizim ameliyat sonrası spermler ne durumda bilmiyoruz. Bende eşime ceviz,badem,çam fıstığı,fındık ve fıstığı öğütüp bal ile karıştırdım her akşam bir kaşık yediriyorum. Onun dışında hiç bir ilaç kullanmadık. Araştırmaktan da yoruldum aslına bakarsanız kimine ilaç iyi gelirken kimisine iyi gelmiyor ve daha beter olmasından korkuyorum. Bir sene ara verip tekrar tüp bebek tedavisi olacağım tabi daha iyi bir merkez de. Rabbim herkese nasip etsin.
Gamze20 bende denizli liyim. Tedavini denizlide mi oluyorsun.
Cay bardagi 1/4 caksir üstü su kuru incir geceden zeytinyagina konulcak bölünüp sabah yenilecek pekmezi de cok icime 1 t kasigi yeterKızlar aktardan geliyorumçakşır suyu keçiboynuzu pekmezi kuru incir ve ceviz aldım. Şimdi ben bunları günde kaç kere nasıl yedirmeliyim? Mesela çakşır suyuna su katıcam galiba oranlar nasıl olmalı? Yardımcı olur musunuz
Benim demek istedigim o degil canim yukselme dusme olarak gorme dedi yani sayilar cok degisken 72 gunde yenileniyor onu biliyorum benim kafama taktiğim sayıdaki düşme idi .Icim rahatladi su anbende oyle dusunuyordum sonucta bu deger 72gunde yenileniyor bu yuzren 2 3 haftalik aralarla yapilirsa saglikli sonuc vermez
Benimki de impryl kullanıyor öyle bi şikayeti yokgünaydın kızlar, eşim 10 gündür falan impryl kullanıyor ve haftasonu testislerde hafif büyüme gibi ağrı hissettiğini, otururken bazen hissettiğini söyledi. Biz bunu iyi bir şey, herhalde ilaç etki ediyor diye yorumladık ama sizce olumsuz bir durum oluyor olabilir mi? Sizinkiler de herhangi bir ilaca karşı benzer şeyler yaşıyor mu ?
ne ise yariyormus canim??Kızlar biraz önce bi sayfada okudum da Argi-Men adında bi ilaç varmış kullanan var mı ???
havuçla keçiboynuzunu aynı anda kullanma ters etki edio die biliyorumÇakşır, keçiboynuzu kürü, havuç suyu, proxeed, ısırgan çayı hepsi bir arada kullanan var mı sıkıntı olur mu ki? Bir de Çakşır ve ısırgan tam olarak neye iyi geliyor sayı, hareket, morfolojik?
Emodex günde kac taneDna hasari 48 canim baktirdik emodex i hasar icin kullaniyoruz
2Emodex günde kac tane
bizde o durum 1-2 gün oldu geçti şimdiBenimki de impryl kullanıyor öyle bi şikayeti yok
Tamam canım teşekkürlerCay bardagi 1/4 caksir üstü su kuru incir geceden zeytinyagina konulcak bölünüp sabah yenilecek pekmezi de cok icime 1 t kasigi yeter
Doktorun Kim? inşallah ilk tedavinde olur canım.Evet canım denizlide oluyorum yarın opu var benim
Yunus aydın doktorum. Bugün opu vardı 31 tane yumurtam toplanmisDoktorun Kim? inşallah ilk tedavinde olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?