Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz çakşırı hız ve sayıya kullanıyoruz aynı zamanda keçiboynuzu kürü yapıyoruz yarında emodex almayı düşünüyorum he birde folik asit solgarın
Faydası oluyor mu peki ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Canım bir de şey sorcam ya şu bayanlara özel macunu erkekler de kullanabilir mi ki? Adı üstünde bayanlara özel ama merak ettim yine de :)

Sizin geçmiş şükür bizim kronikleşti canım bir yıldır çekiyor. Dediğin şeylere ve daha fazlasına biz de dikkat ettik ediyoruz da ama geçmedi. Dediğin dua hangisiydi ben de okuyayım

Bi defa keciboynuzu ve havuc suyu ayni anda kullanilirsa ters etki yapar sakin ikisini ayni uygulama ornek veriyorum 2.hafta keciboynuzu yapiyordan 2 hafta havuc suyu yap cwnim
Tamam canım. Peki çakşırla birlikte havuç ya da keçiboynuzu ters etki yapar mı? Sadece bu ikisi mi aynı anda kullanılmamalı?

Bi defa keciboynuzu ve havuc suyu ayni anda kullanilirsa ters etki yapar sakin ikisini ayni uygulama ornek veriyorum 2.hafta keciboynuzu yapiyordan 2 hafta havuc suyu yap cwnim
Tamam canım. Peki çakşırla birlikte havuç ya da keçiboynuzu ters etki yapar mı? Sadece bu ikisi mi aynı anda kullanılmamalı?

Arkadaşlar kaan aydos bize kesinlikle keçi boynuzu kullanmayacaksınız dedi ters tepki yapıyormuş görülen tedaviye

Hoca tedavi anında kesinlike keçiboynuzu kullanmayın dedi bize bilgibiz olsun kızlar tedaviyi olunsuz etkiliyormuş

Rica ederim cnm. Acaba hangi testleri yapıp gitsek zaman kaybetmemek için ?
sperm değerleriniz nasıl canım normalde

Günde tek sefer mi içiliyor canım çakşır suyu?

sabah öğle akşam yemeklerden önce canım

Faydası oluyor mu peki ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Canım bir de şey sorcam ya şu bayanlara özel macunu erkekler de kullanabilir mi ki? Adı üstünde bayanlara özel ama merak ettim yine de :)

daha yeni başladık canım yok kullanamıyolar onlara özelde macun var ama :)

Kızlar pazartesi gidecek eşim Kaan aydosa inş. Çok heyecanlıyım ama ben gidemiyorum eşim gelme diyor. Seninde ek dersin kesilmesin diyor.

Kızlar doğrumu yaptık bilmiyorum cumartesi günü aktardan macun aldım eşime yanında da tribulus ve ginseng kapsül verdi eşim onları kullanmaya başladı ama trental ve endolü bıraktı bende üstelemedim birde pharmaton aldım promotile devam ediyor inşallah değerler yükselir

Biz de pharmaton aldik ama su an bekliyor dolapta fazla yukleme olmasin diye başlamadık

Bize de tıpkısının aynısını göndermişti otomatik cevap bence bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…