Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Afilim92 Afilim92 canim sonuclarin icin ne yapmayi dusunuyorsun? Dr ne dedi? Insallah spermlerin gelisme asamasidir bu asama canim

Dun aksam bir arkadasla konistum
Kaan beyin tedavisiyle daha da kotuye gitmis sperm sayilari
Insan korkiyor aynisi bize de olur diye
Insallah olmaz diye dua ediyorum...
Zaten bizim sayiyi da olumsuz etkiledi canim hareketi de oyle :KK43:

ama dr 6 aylik bir tedavi ongoruyor. Yani 6 ay sonunda tup bebek yada dogal yolu deneyebilirsiniz diyor. Arkadasinda 3.tup bebekte tutmus insallah sorun cikmaz
Bu 6 ayda dusmeye devam ederse daha kotuye giderse benim endisem bu .Bana deseler ki yukselcek guzel gidiyor sabırla beklerim ama gittikce kötüleşirse:KK43:

Bu 6 ayda dusmeye devam ederse daha kotuye giderse benim endisem bu .Bana deseler ki yukselcek guzel gidiyor sabırla beklerim ama gittikce kötüleşirse:KK43:
kaan aydosa gonderecek misin sonuclari? Bi gonder istersen. Senin dr.un farkli biliyorum ama. Dr.un ne dedi?

Kizlar dr. Benden tromboli paneli istemisti
Sanirim pihtilasma sorunum var
MTHFR A1298C homozigot mutant diye bi sonuc cikti
Bilgisi olan var mi?

Merkezdeki dr net tup bebek dedi asil dr a haftaya gitcez ve ben simdi baktim 6 ayda 133 milyondan 18 milyona dusmus sayi inanilir gibi degil :KK43:
inanamiyorum ya nasil olur?? Hay Allah dr.unuz belki farkli bi tedavi uygular canim. Bu toplam sayi di mi?

Kizlar gunaydin su an tup bebek merkezindeyiz ben hormon testi verdim esim de test verecek dr direk tüp beklemek istemezseniz dedi.Ben de biz buraya tüp bebek görüşmesi yapmaya gelmedik test yaptirip kullandığımız vitaminlerin etkisini görmek icin geldik dedim .Tamam saygi duyarim dedi. Ama esimin morali cok bozuldu simdi vercegi sperm testini olumsuz etkileyecek yaa :KK43:Sorunun nedeni belli degil ben ilacla duzeldigine inanmıyorum filan diye cümleler sarf etti .Resmen algi yonetmeye calisti ben dik durdum düzeleceğine inaniyorum beklemekten yanayım filan dedim ama esim direk karalar bagladi.
Daha onceki tum testleri önüne koyduk bu hocayla ilk kez görüşüyoruz. DNA hasari duzelmez dedi ben de şok oldum hagir bu forumdan haberim olmasa hemen inanirdim .Bekleyince daha kötüye giderse garantiniz var mi filan dedi. Bu hıza sayiya olumsuz ne etki etmis olabilir dedim cevapsiz birakti .Her sey sebep olabilir bilemeyiz dedi .Ben de bilemeyiz diye oturup direk kabullenecek miyiz hocam dedim .Tamam cok genis bir yelpaze sigara stres radyasyon beslenme sekli etken mesela ben bunlari biliyorum ve bunların etkisini azaltmak icin esim sigarayi birakti yediklerine ictimlerine diklat ediyor dedim.Yok diyor oyle duzelcegi garanti değil. Sinirlendim vajinal muayeneyi de kabul etmedim .Hayir gercekten burdaki mucizeleri okumasam olmayacak diye oturur aglardim
Bence esinde problem olan tedavi olmadan tüp. bebek yaptirmamali.biz görüşmeye gittik hemen baslattilar.onceki sperm testimizde morfoloji %2di.sonra doktor burdada bir sperm testi yapalim dedi,orda yaptik morfoloji sifir cikti tabi tedaviye baslamistik.ben sonucu oyle alinca cok moralim bozuldu.doktorda onemli degil morfoloji deyip geçiştirdi.hatta okadar canimin sklmasinada sinir oldu.tüp bebegi yaptirdim 5aa embryo ama tuttmadi bile.benim icin yikim oldu tabi hem maddi hem manevi.onlarin tek derdi bir hasta daha kazanmak.keske boyle yapmasalar.bir tüp bebek kolaymi yaptiriliyor hastalar iyice tedavi olmadan bence yapmamali

Bence esinde problem olan tedavi olmadan tüp. bebek yaptirmamali.biz görüşmeye gittik hemen baslattilar.onceki sperm testimizde morfoloji %2di.sonra doktor burdada bir sperm testi yapalim dedi,orda yaptik morfoloji sifir cikti tabi tedaviye baslamistik.ben sonucu oyle alinca cok moralim bozuldu.doktorda onemli degil morfoloji deyip geçiştirdi.hatta okadar canimin sklmasinada sinir oldu.tüp bebegi yaptirdim 5aa embryo ama tuttmadi bile.benim icin yikim oldu tabi hem maddi hem manevi.onlarin tek derdi bir hasta daha kazanmak.keske boyle yapmasalar.bir tüp bebek kolaymi yaptiriliyor hastalar iyice tedavi olmadan bence yapmamali
Evet katılıyorum sana canim inan ne yapacagimizi bilmiyoruz zaten 2 gun once regl olmak benim icin cok sarsıcı bir durumdu bir de simdi ustune değerlerin yok olması:KK43:

Evet katılıyorum sana canim inan ne yapacagimizi bilmiyoruz zaten 2 gun once regl olmak benim icin cok sarsıcı bir durumdu bir de simdi ustune değerlerin yok olması:KK43:
Dna hasarina baktirin canim kaan beye gidin inşallah hayirlisiyla hersey düzelecek sadece biraz sabretmemiz ve elimizden geleni yapmamiz gerekiyor.zor bir süreç hepimiz icin ama inşallah sonu güzel olacak

cankm benim moralini bozma nolur bak biliyorsun streste etkiliyor birak olmasin obur aylar icin umut et esjnin degerleri de duzelecek insallah canim benim

Cnm biz 5 aydr tedavi görüyorz kaan hocada ama morf %2 cıktı son testte. Bndan bir ay önce %6 cıkmıstı neye inanacgımı saşırdm labortvr farkımı acaba cunku düzelecego yerde düşüş olması mantıksız ilaçları kullanrken. Biz tüo bebege başlamayı düşünyrz morf sorun değil diyorlar ama inanmıyrm inş kısmetmzde varsa bu sefer saglıklı embriyolarmz olur. Kaan hoca başlayablrsnz spermlernzde sorun kalmadı yazmıstı 1 ay öncekı teste. Son teste cvp yazmasını beklıyrm %2 morf ne yorum yapacak acaba

Kizlar ben bu dususu hocaya sordum kullananlarin degerleri dusuyor klomen mi dusuruyor dedim. Yok niye dusursun dedi ama sperm testinde cok farkli sonucla cikabilir bugunle yarin bile fark eder dedi. Ilacin oyle bir etkisi olmadigini soyluyor.

X