Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar bugün rüyamda bebek emzirdim . Bir hafta oldu kürtaj olalı . Göğüslerim den hala sıkınca süt geliyor . Bir tuhaf im yine bugün . Annem ve kaynanam da yanımdaydı onlar da gidecekler 1 saate . Bir hüzün sardi yine... Beth18 Beth18
Ne güzel canım kafa dağıt . Seni görünce aklıma hep transfer sonrası tatil planın geliyor . Yanlış hatırlamıyorum değil mi ? Transferden sonra sanki tatile Gidecektin de gitmedin .

catliyodur canim bende ara ara bi sknti var midir diye dusunuyorum ama yoktur icimizi ferah tutalim.
canım benım cok saol kendı sıkıntıların arasında bıde benı tesellı edıyosunn:KK68:
uzulme sende rabbım yardımcımız olsun ınsalah bı gun bızde anne olcaz ınanıyorum ben bızım sınavımızda bu demekkı rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın :dua:

Günaydın kizlarrr iyi haftasonlari herkese.
Beth18 Beth18 ne güzel canım ablanlar la zaman gecirirsin. Hele yeğenler de varsa. Biz maalesef çok uzagiz kimse gelemiyor buraya. Ancak tatillerde memlekette bulusabiliyoruz.

Gunaydın canımm :) senı o kadar ıyı anlıyorum kı :KK43: ama gececek buna ınan ve bu gunlerıne bakıp bosuna sıkmısım canımı dıyeceksın. Cıkmadık candan umıt kesılmez:KK66:
Ahh ah keske oyle olsa canim. Bazen diyorum uzulmiim ama yinede engel olamiyorum kendime
Cnm inanki içimde senle ilgili pozitif şeylerin olacağı hissi var inşşşşşşşş :KK200::dua:
Ayy hadi insallah canim ne tupe ne ameliyata gerek kalmaz insallah opuyorum hamişimi ❤
Herkese günaydıınnnnnnnnnn
Hiç bir topiği bulaşarak sevmiyorum
Bu topiğe gelince toprağıma ayak basmış gibi hissediyorum. Hadi herkes gebe kalırda inş tipiğin ismini “savaşçı anneler” koyarız
evet savasacagiz en sonunda kazanacagiz En Büyük KKEn Büyük KK

Günaydın kızlar bugün rüyamda bebek emzirdim . Bir hafta oldu kürtaj olalı . Göğüslerim den hala sıkınca süt geliyor . Bir tuhaf im yine bugün . Annem ve kaynanam da yanımdaydı onlar da gidecekler 1 saate . Bir hüzün sardi yine... Beth18 Beth18
Ne güzel canım kafa dağıt . Seni görünce aklıma hep transfer sonrası tatil planın geliyor . Yanlış hatırlamıyorum değil mi ? Transferden sonra sanki tatile Gidecektin de gitmedin .
evet canim tatile gitmemistik dogru hatirliyosun ama olmayinca olmuyor.

canım benım cok saol kendı sıkıntıların arasında bıde benı tesellı edıyosunn:KK68:
uzulme sende rabbım yardımcımız olsun ınsalah bı gun bızde anne olcaz ınanıyorum ben bızım sınavımızda bu demekkı rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın :dua:
Keske birbirimizin derdine deva olsak
Günaydın kizlarrr iyi haftasonlari herkese.
Beth18 Beth18 ne güzel canım ablanlar la zaman gecirirsin. Hele yeğenler de varsa. Biz maalesef çok uzagiz kimse gelemiyor buraya. Ancak tatillerde memlekette bulusabiliyoruz.
bizde az gorusebiliyoruz ama denk getirdik bu sefer guzel olacak insallah

Kızlar bugün değerim 105. 6 çıktı. Çarşamba akşamı 53 çıkmıştı. Bugün 30. Günüm. Nasıl sizce?????
canim degerin guzel ama biraz daha fazla olmasi gerekir gibi geldi ama dr.un iyi dediyse sıkıntı yoktur

Ahh ah keske oyle olsa canim. Bazen diyorum uzulmiim ama yinede engel olamiyorum kendime

Ayy hadi insallah canim ne tupe ne ameliyata gerek kalmaz insallah opuyorum hamişimi ❤
evet savasacagiz en sonunda kazanacagiz En Büyük KKEn Büyük KK

evet canim tatile gitmemistik dogru hatirliyosun ama olmayinca olmuyor.

Keske birbirimizin derdine deva olsak
bizde az gorusebiliyoruz ama denk getirdik bu sefer guzel olacak insallah

canim degerin guzel ama biraz daha fazla olmasi gerekir gibi geldi ama dr.un iyi dediyse sıkıntı yoktur
Dr da biraz düşük dedi biraz daha yüksek olması gerekiyordu dedi. Moralim çok bozuk :( yine kimyasal olabilir....

Kızlar günaydın uyanınca ilk aklıma siz geliosunuz :KK49: hemen tele bakıyorum kızlar napıo die.size bişe dicem belki faydam olur die söylüyorum hani biz kaan hocanın söylediklerinin yanında takviye de kullanıyoruz ya sanırım onlardan l arginine olanı eşimde istek artışına da neden oldu.bende demekki fayda görüyoruz maşallah dedim sizle paylaşmak istedim bide testte artış olursa süper olur onuda size hemen sölerim herkese i tatiller topikcanlar:KK200:

Dr da biraz düşük dedi biraz daha yüksek olması gerekiyordu dedi. Moralim çok bozuk :( yine kimyasal olabilir....
Daha önce test yapmasaydın adetin henüz geçtiği için ilk bugün test yapsaydın bu değer iyi bir değer. Hemen moralini bozmamalısın.
48 saatte 2 kat artması lazım ama yüzde 60 da yeterli diyorlar. Tam 2 kat artmış ama çarşamba akşam yaptırmıştın sanırım. Bugün kan verdiğin saatte pazartesi tekrar vermen mümkün mü?

Daha önce test yapmasaydın adetin henüz geçtiği için ilk bugün test yapsaydın bu değer iyi bir değer. Hemen moralini bozmamalısın.
48 saatte 2 kat artması lazım ama yüzde 60 da yeterli diyorlar. Tam 2 kat artmış ama çarşamba akşam yaptırmıştın sanırım. Bugün kan verdiğin saatte pazartesi tekrar vermen mümkün mü?
10.30 da bugün verdim pazartesi 10:50 de bitiyor dersim. Muhtemelen 11:10 gibi veririm kanı.%60 ‘ a göre normal ama yinede şüphelerim oluştu. Bu beta Hcg 106 dün akşam 8/10 gibi çıksaydı tamam derdim %100 artmış derdim ama arada 10 ,12 saat var. 150 olur diyordum. % 60 artması normal mi yaniiiii ?

zeynepppppppp zeynepppppppp canım benim stres yapıyorsun yapma böyle size kötü yansıyacak, iyi şeyler düşün pozitif ol Allah’a emanet et hiç birşey olmayacak merak etme. Sadece teslim ol ve dua et. Sen şimdi bebeğine patik düşün çorap düşün yatak düşün. Ben çok üzüldüğüm zaman bebeğimin odasını hayal ediyorum ve daha çok inanıyorum bazen gözümü kapatıyorum ben murfaktayken koşarak geldiğini şaşkın bir ifadeyle bana bakarak yaptığı yaramazlığın üstünü örtmeye çalıştığını hayal ediyorum. :KK61::KK61: Şimdi bunları senin yapman lazım :) çünkü sen artık bir annesin stresten zarar gelmesin yavruna gerisi de Allah’ın taktiri biliyorsun. Ben inanıyorum hiç birşey olmayacak inşallah.

Beth18 Beth18 inşallah senin için herşey güzel olur canım. Biz de ikinci ameliyatı düşünüyoruz Ocak ayında testlere falan başlıcaz. İnatla aşılama veya tüp denemiyorum normal olsun çok istiyorum allahım hepimize nasip eder inşallah. Bunun haricinde finaller yaklaşıyor ders çalışıyorum ders çalışırken düşünmeye fırsatım olmuyor. :) annem rahatsızdı onunlaydım bir süre fazla aktif değildim. Ablanda geliyormuş güzel vakit geçirin bol bol sohbet edersiniz artık. : )

zeynepppppppp zeynepppppppp canım benim stres yapıyorsun yapma böyle size kötü yansıyacak, iyi şeyler düşün pozitif ol Allah’a emanet et hiç birşey olmayacak merak etme. Sadece teslim ol ve dua et. Sen şimdi bebeğine patik düşün çorap düşün yatak düşün. Ben çok üzüldüğüm zaman bebeğimin odasını hayal ediyorum ve daha çok inanıyorum bazen gözümü kapatıyorum ben murfaktayken koşarak geldiğini şaşkın bir ifadeyle bana bakarak yaptığı yaramazlığın üstünü örtmeye çalıştığını hayal ediyorum. :KK61::KK61: Şimdi bunları senin yapman lazım :) çünkü sen artık bir annesin stresten zarar gelmesin yavruna gerisi de Allah’ın taktiri biliyorsun. Ben inanıyorum hiç birşey olmayacak inşallah.
Cnm desteğin için çok teşekkürler. Allah’a sırtımızı dayadık bekliyoruz. Nasibimizde varsa olur inş.... duanı eksik etme lütfen....

10.30 da bugün verdim pazartesi 10:50 de bitiyor dersim. Muhtemelen 11:10 gibi veririm kanı.%60 ‘ a göre normal ama yinede şüphelerim oluştu. Bu beta Hcg 106 dün akşam 8/10 gibi çıksaydı tamam derdim %100 artmış derdim ama arada 10 ,12 saat var. 150 olur diyordum. % 60 artması normal mi yaniiiii ?
İyidir normaldir demiyorum ama panik yapmak için erken diye düşünüyorum. Bu iş nasip işi. Tüp bebek tedavisinde bir arkadaşın 9.gün ilk değeri 94 dü 2 gün sonra 127 gibi bir değerdi yani tam sayıyı hatırlamıyorum ama o civarda bişeydi artış yetersizdi. 2 gün sonra tekrar kan verdi normal bir artış çıktı 3.de. Ve daha sonra tek yumurta ikizlerine hamile olduğunu öğrendik.
Transfer sonrası betahcg değerleri ile ilgili bir topik var orayı hatmettim son transferde ilk değerim düşük çıkınca ve ordan vardığım sonuç senin için şuanda panik yapman için erken. Takibe devam.
2 günde yüzde 60 veya 3günde yüzde 100 normal diyen görüşler var.

İyidir normaldir demiyorum ama panik yapmak için erken diye düşünüyorum. Bu iş nasip işi. Tüp bebek tedavisinde bir arkadaşın 9.gün ilk değeri 94 dü 2 gün sonra 127 gibi bir değerdi yani tam sayıyı hatırlamıyorum ama o civarda bişeydi artış yetersizdi. 2 gün sonra tekrar kan verdi normal bir artış çıktı 3.de. Ve daha sonra tek yumurta ikizlerine hamile olduğunu öğrendik.
Transfer sonrası betahcg değerleri ile ilgili bir topik var orayı hatmettim son transferde ilk değerim düşük çıkınca ve ordan vardığım sonuç senin için şuanda panik yapman için erken. Takibe devam.
2 günde yüzde 60 veya 3günde yüzde 100 normal diyen görüşler var.
Cnm bekleyip göreceğiz Pazartesi’yi. Eğer 210 civarı çıkarsa tamam ama çıkmazsada yapacak birşey yok. Nasip kader kısmet....

Cnm 48 saatte %100 artması lazım. Benim az bu değere göre.
Canim biz tüp bebek topiginde de bu konuyu cok konustuk, arkadasin dedigi gibi 2-3 gune bir iki kat artmali. Yani tam 2 gunde yuzde 60 da normal. Aklina kötü seyler getirme. Üzülmekten kotu düsündügün sey basina gelmesin. Dua et, pozitif olsun.Zaten hayirlisi ise olsun öyle düsün. Insallah sağlicakla gelsin bebiş.

Cnm desteğin için çok teşekkürler. Allah’a sırtımızı dayadık bekliyoruz. Nasibimizde varsa olur inş.... duanı eksik etme lütfen....
İnan canım namzlardan sonra dahi bu topikteki herkes için ve hamilelerimiz için bile dua ediyorum. Çünki kendimi biliyorum ve sizlerimde ne hallerde olup hangi yolları geçtiğinizi az çok tahmin edebiliyorum. Biz hiçbir çıkar gözetmeden sadece Allah rızası için birbirimizi tanımadan dua ediyoruz. Bundan daha makbulü var mı? Sende dualarına beni kat canım. Sabredenler felaha erenlerdir. Sabrediyoruz sen sonundasın inşallah az daha dayan kuzum.

Back