Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doğru ozaman olabilir canım ama inşallah öyle birşey yoktur.iyi düşünelim
Adet düzeni bozukluğu yakışıklılığın olduğunun bir işareti olabilir mi? Ben bazen 30 bazen 32,33,35 çok değişken bazen de 50 güne çıkıyor 5,6 ayda bir... strese bağlıyorum ama kötü birşey varmıdır bilmiyorum. :(

Kızlar geçen okulda arkadaşlar la konuşuyoruz birine bekarken demişti doktor senin çocuğun olmaya bilir.
Diğerinde adet düzensizliği var geç adet olmuş evlendiği ay hamile kaldı bence tamamen kader bunlarda bahanesi biz böyle imtihan oluyoruz.

Adet düzeni bozukluğu yakışıklılığın olduğunun bir işareti olabilir mi? Ben bazen 30 bazen 32,33,35 çok değişken bazen de 50 güne çıkıyor 5,6 ayda bir... strese bağlıyorum ama kötü birşey varmıdır bilmiyorum. :KK43:
Canim benim hep 30 gnde bi 3 gun yogun 2 gun az olurdu hepsi degisince doktor stres de olabilir ama dusukler rahimi etkilemis olabilir emin olalim dedi

Bu arada kızlar ben eğri çayır dan arı sütü kapsülü ve poleni sipariş ettim ,eşim için,hatta bunları tüp bebek tedavisinde kadınlara kullandiriyorlar mis.cok araştırdım bakalım inşallah faydasını görürüz.

Günaydın kızlar bugün rüyamda bebek emzirdim . Bir hafta oldu kürtaj olalı . Göğüslerim den hala sıkınca süt geliyor . Bir tuhaf im yine bugün . Annem ve kaynanam da yanımdaydı onlar da gidecekler 1 saate . Bir hüzün sardi yine... Beth18 Beth18
Ne güzel canım kafa dağıt . Seni görünce aklıma hep transfer sonrası tatil planın geliyor . Yanlış hatırlamıyorum değil mi ? Transferden sonra sanki tatile Gidecektin de gitmedin .
Canim Allah sabir versin insallah icindeki boslugu yenisiyle doldursun .

Kızlar bugün değerim 105. 6 çıktı. Çarşamba akşamı 53 çıkmıştı. Bugün 30. Günüm. Nasıl sizce?????
Icini ferah tutmaya calis sonradan bir anda yukselenler okudum burda cok fazla .Nasibinde varsa betan yakinda tavan yapar .Elini karnina koy 99 kere Ya Mûbdi c.c oku :KK200:

Bu aksam ablamlar gelcek hazirlik yapcam
Ama yemegi disarda yicez
Enistem guzel yemek yemeyi cok sever
Evde de yaparim ama ugrasmak istemiyorum
Disariya cikalim guzel vakit gecirelim
Yarin da kalacaklar
Sonra yola cikacaklar
Eksikler var evde onlari alcaz
Biraz kafamiz dagilir iyi gelir bize de
(Bende burayi gunluk gibi kullaniyorum kusura bakmayin ama sizlerde yazin sohbet edelim. Ben herkesten cok sizlerle muahbbet ediyorum. Surekli bebek konusunca ister istemez stres yapiyoruz. Ama hamis olanlarimiz ayri onlar hep bebek konusabilir. Cunku yeni asklari bebekleri onlarin :KK200::KK200:)
Ne guzel misafirlerinle guzel zaman gecir bir sey dusunme ben ablami senede toplam 10 gun falan goruyorum ozlem hic bitmiyor .
Kizlar bana dua edin ya sabaha kadar hic uyumadim dunden beri 3 kere bogazim kanadi surekli biseyler iciyorum konusunca oksuruk basliyor yatmaktan darlandim .Esim gelse dr a götürecek o da gelemedi

Canim Allah sabir versin insallah icindeki boslugu yenisiyle doldursun .

Icini ferah tutmaya calis sonradan bir anda yukselenler okudum burda cok fazla .Nasibinde varsa betan yakinda tavan yapar .Elini karnina koy 99 kere Ya Mûbdi c.c oku :KK200:
Okudum şimdi cnm. Allah razı olsun. İçimi rahatlattın. Dua et bana nolursun.

Okudum şimdi cnm. Allah razı olsun. İçimi rahatlattın. Dua et bana nolursun.
2 gün bekle tam saat dolunca vermeye çalış düşmesin de artsın .Soyle düşün hizli kosmak ve yavas kosmaknhedefe variliyor er gec .Senin betacik da biraz yavas .Duadan baska care yok .Bazen diyorum soyle ultrason cihazım olsa 5 dk da bir kontrol etsem kalbi atiyor mu diye:olamaz:

2 gün bekle tam saat dolunca vermeye çalış düşmesin de artsın .Soyle düşün hizli kosmak ve yavas kosmaknhedefe variliyor er gec .Senin betacik da biraz yavas .Duadan baska care yok .Bazen diyorum soyle ultrason cihazım olsa 5 dk da bir kontrol etsem kalbi atiyor mu diye:olamaz:
Doğru diyorsun. Acaba bu değerler hangi saatte artıyor? Yoksa her dakka mı artıyor. Cnm kalp dinlemek için öyle bi alet varmış internette satılıyormuş bi arkadaş almıştı.

Doğru diyorsun. Acaba bu değerler hangi saatte artıyor? Yoksa her dakka mı artıyor. Cnm kalp dinlemek için öyle bi alet varmış internette satılıyormuş bi arkadaş almıştı.
Biliyorum duymustum ama psikopata baglarim yavas miydi hizli miydi dakikada kacti filan diye :KK76:
Vücut kabullenmeye calisiyor ve hormonlar yavas yavas degisiyor bence saati yoktur ben bazen aksam verdim bazen sabah ama 2 gunu tam doldurdum hep

Biliyorum duymustum ama psikopata baglarim yavas miydi hizli miydi dakikada kacti filan diye :KK76:
Vücut kabullenmeye calisiyor ve hormonlar yavas yavas degisiyor bence saati yoktur ben bazen aksam verdim bazen sabah ama 2 gunu tam doldurdum hep
Aslında çok kafaya takmamakta fayda var. Hayırlısı artık...

Ne guzel misafirlerinle guzel zaman gecir bir sey dusunme ben ablami senede toplam 10 gun falan goruyorum ozlem hic bitmiyor .
Kizlar bana dua edin ya sabaha kadar hic uyumadim dunden beri 3 kere bogazim kanadi surekli biseyler iciyorum konusunca oksuruk basliyor yatmaktan darlandim .Esim gelse dr a götürecek o da gelemedi
Canım ya dikkat et kendine çok önemli bir dönem inşallah çabuk atlatirsin

Canım ya dikkat et kendine çok önemli bir dönem inşallah çabuk atlatirsin
Insallah canim tr deki en kirli havaya sahipmisiz faranjiti hava kirliligi cok tetikliyor .Sans iste yemeden icmeden kesildim nefes alamiyorum suyu bile yutamiyorum

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bütün topiklerden morfoloji ile ilgili konulara bakıyorum. 4 sene hala uğraşan 0 morfolojiyle bir türlü hamile kalamayan kadınlar var. Bu kadar okumak iyi değil sanki. Kendimi durduramıyor bütün derdim morfoloji oldu.. Çok endişeleniyorum zaman geçmiyor sürekli geri sarıyor sanki.

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bütün topiklerden morfoloji ile ilgili konulara bakıyorum. 4 sene hala uğraşan 0 morfolojiyle bir türlü hamile kalamayan kadınlar var. Bu kadar okumak iyi değil sanki. Kendimi durduramıyor bütün derdim morfoloji oldu.. Çok endişeleniyorum zaman geçmiyor sürekli geri sarıyor sanki.
Cnm Allah ol derse 0 morfolojiyle bile olur. Kafana takma. Bide ilişkiyi görev gibi yapma cnm.

Back