- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agustosdaki ilk tüp denememdi, kimyasal gebelik oldu. Eylülde kaan hoca ile tedaviye basladik, daha gelisme yok.Amin inşallah . Sen ne durumdasın ?
Umudum- canım sende han pıhtılaşması varmı ona baktirin
Eşine de sperm DNA hasar testi yaptır.bence en önemlileri bunlar.tabi bilmiyorum sorununuz kimde
Neler Yaptıniz eylülden bu yana ?Agustosdaki ilk tüp denememdi, kimyasal gebelik oldu. Eylülde kaan hoca ile tedaviye basladik, daha gelisme yok.
Malesef canm aynen onca emegimize yazık bebişimiz olsun sonra kpss çalışıriz inşallah :)Sende mı atanamayanlardansıno da ayrı bır stres aklıma geldıkce uzuluyorum onca emege
![]()
Emodex kullanmistik 3 ay o şekilde bekledik tüp bebekten önce ama yine bir gelişme olmadı . Yine de kullanmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı .ama kürtaj sonrası ne kadar süre beklemem gerektiğini filan bilmiyorumUmudum- hatta yerinde olsam canım hemen başlarım emodex e.cunku bu süreç uzun.hemen düzelecek değil.esin kullansin
Sana en az 3ay korun diyecekler muhtemelen,ama eşin bu zamanı boş gecirmesinEmodex kullanmistik 3 ay o şekilde bekledik tüp bebekten önce ama yine bir gelişme olmadı . Yine de kullanmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı .ama kürtaj sonrası ne kadar süre beklemem gerektiğini filan bilmiyorum
Takviye vitamin, trental ve ari sütü kullaniyoruz, elden geldikce diyete uyuyoruz, öyle canim.Neler Yaptıniz eylülden bu yana ?
catliyodur canim bende ara ara bi sknti var midir diye dusunuyorum ama yoktur icimizi ferah tutalim.kızlar bısey sorcam merak ettıgım bısey var her ay duzenlı adet goruyorsak yumurtamız catlıyoodur degılmı bu aralarda ona taktım yumurtam catlıyomu catlamıyormu dıye![]()
Aynen oyle canjm :) bu yıl hazırlanmayı dusunuyordum bebıs suprız oldu. Kısmet boyleymıs. Insallh en kısa zamanda sen de bebegıne kavusursun canım :*Malesef canm aynen onca emegimize yazık bebişimiz olsun sonra kpss çalışıriz inşallah :)
Gunaydın canımm :) senı o kadar ıyı anlıyorum kıAllahim ne kadar da uykucu bir topik![]()
Cnm inanki içimde senle ilgili pozitif şeylerin olacağı hissi var inşşşşşşşşKizlarrrr gunaydin hepinize
Dun gece yine agla agla esimi de uzdum kendimi de
Ne zaman bebegimiz olacak bizim diye sordum...
Canim benim nasil uzuldu kiyamam ben ona
Suanda bile gozlerim doldu
Ameliyat ol diyorsan hemen olayim diyor
Bende duzelecegini bilsem hemen ol dicem ama o da ayri bir kararsizlik
Pzt yine dr.a gidecek
Oda varikosel var derse olacak sanirim
Tup bebegi ertelicez
Yok derse tup bebek yaptircaz
Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip et
Her dua edenin duasini kabul et Ya Rabbim...