• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnş cnm valla senle konuşunca rahatlıyorum çok şükür. Bugün 29. Gün adet günümdü. Yarın öğlen giderim kan testine inş. Bakalım inş artmıştır. Valla ben iyiyim aslında şimdilik her teneffüs 4 kat in çık sıkıntı olur diyor arkadaşlar. 2 gün nöbet tutmak falan sıkıntı oluşturur dediler. Ama bizim müdür gıcık rapor alırsam bi dünya laf eder. Rapor almamda derse girersem aşağı inmem bi süre. Dersim biterse aşağı inerim öyle yaparım artık. Nasip dediğin gibi olacaksa her türlü olur. Olmazsa da pamuklara sarsanda kendini düşüp gider. Ama şöyle düşünüyorum. İlk gebeliğimde adet günü beta hcg 6.01 çıkmıştı. Ama bu gebelikte adet gününden 4 gün önce 20 çıktı. Sağlıklı bi gebeliktir böyle düşününce diyorum. Yani inş. :dua::dua::dua:
6 cikmasi zaten kimyasal göstergesi .insallah senle kalcak keseyi gorcen kalbi atcak kulaklarina dolacak :KK200:nöbetle ilgili rapor yazdirabilirsin nobet tutamaz diye onun dışında rahatsiz olmazsan derslerine devam et insallah rahst atlatirsin ben gibi zorlanmazsin

6 cikmasi zaten kimyasal göstergesi .insallah senle kalcak keseyi gorcen kalbi atcak kulaklarina dolacak :KK200:nöbetle ilgili rapor yazdirabilirsin nobet tutamaz diye onun dışında rahatsiz olmazsan derslerine devam et insallah rahst atlatirsin ben gibi zorlanmazsin
İnş cnm inş. Desteğin için çok teşekkür ediyorum. :KK200:

3 yıllık evlilik , 23 yaşını doldurmuş 39 yaşından gün almamış olmak , 900 günlük sigorta primi , devlette 2 kere iğne li asilama yaptırmak . Ama sperm sayisi az olunca ya da bayanda yumurta rezervi az olunca iki asilama şartı olmadan tüp bebeğe geçiyorlar. Bende öyle oldu sperm sayisi az olduğundan direkt tüp bebek yaptirdik
Sizin sayınız kaçtı biZim toplamda 10 milyonda olurmu yani cnm

İyi aksamlar kızlar.. hamısler cogalıyor ne guzel :) darısı basınıza ınsallah. 10.haftama gırdım ama nedense kaybedecekmısım gıbı bır hıs olusmaya basladı :( dun de esım yurt dısına gıttı calısmaya moraller sıfır :(

Canım hoşgeldin.oncelikle çok geçmiş olsun.cok acıdır kavuşmuşken kaybetmek.
Neden düştü bebeğin hasar mi vardi?benimde 2dusugum var.esimde hasar çıktı tedavideyiz,
Hiç bilmiyoruz ki . Henüz daha çok yeni . Bebek patoloji ye gitti . Hasar olduğu nasıl anlaşılıyor ? Neler yaptırmam gerekli onu da hiç bilmiyorum . Şuan için kendi doktoruma gidemem zaten ankarada tedavi olmuştum . Çalışıyorum mecburen sömestr tatılıni bekleyeceğm . Ama neler yapmam gerek nelere baktirmam gerek hiç bilmiyorum

İyi aksamlar kızlar.. hamısler cogalıyor ne guzel :) darısı basınıza ınsallah. 10.haftama gırdım ama nedense kaybedecekmısım gıbı bır hıs olusmaya basladı :KK43: dun de esım yurt dısına gıttı calısmaya moraller sıfır :KK43:
Canm öyle düşünme iyi düşün iyi olsun kötüyü aklına getirme sakın

Elde degıl canım 2 dır ruyama gırıyor hmıle oldugumuda ruyamda gormustum :KK43:
Cnm şakın öyle düşünme ya inş öyle birşey olmaz. İyi düşün ki iyi olsun. Rüyalarla bu işler yürüseydi 5. Bebişim olurdu. Aklını takma böyle şeylere. Bak ne güzel 10. Haftadasın. 3 aylık olunca riskte kalkar ortadan. İyi düşün iyi olsun. İyilik perisi :) bence eşin Yok diye öyle düşünüyorsun. Allah eşinle sizi kavuştursun inş.... :KK200:

Cnm şakın öyle düşünme ya inş öyle birşey olmaz. İyi düşün ki iyi olsun. Rüyalarla bu işler yürüseydi 5. Bebişim olurdu. Aklını takma böyle şeylere. Bak ne güzel 10. Haftadasın. 3 aylık olunca riskte kalkar ortadan. İyi düşün iyi olsun. İyilik perisi :) bence eşin Yok diye öyle düşünüyorsun. Allah eşinle sizi kavuştursun inş.... :KK200:[/QUOT yenı anniş nasılsın ? :) senı gorunce nasıl mutlu oluyorum :* amın canım cok tesekkur ederım.. haklısın sanırım :) evrene pozıtıf msj yollayalım bakalım :*

Hiç bilmiyoruz ki . Henüz daha çok yeni . Bebek patoloji ye gitti . Hasar olduğu nasıl anlaşılıyor ? Neler yaptırmam gerekli onu da hiç bilmiyorum . Şuan için kendi doktoruma gidemem zaten ankarada tedavi olmuştum . Çalışıyorum mecburen sömestr tatılıni bekleyeceğm . Ama neler yapmam gerek nelere baktirmam gerek hiç bilmiyorum
Canım benim eşim varikosel ameliyatı oldu iki kere hamile kaldım ama düşük oldu.sobr DNA hasarini duyduk yaptırdık 54cikti.hayli yüksek Kaan hoca düşükler i buna bağladı
Tabi benide arastirdilar sorun var mı die ama bende bir problem cikmadi

Back