• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öncelikle hosgeldiniz, spermiyogramda diğer değerler nasıl?
hoşbulduk :) toplam sprem sayısı : 159 bın ılerı harketlı %60 morfolojıde 3 tu ona 4 ay once flan baktırdık kaan hoca sayısımız morfolojıde bı sıkıntı olmadıgı soyledı sonrasındada hasara bakldı dedıgım gbı bu ay dusmus cok sukur dna panelı yaptırdık mıkrogende oksıdaf stres dıye bı testımız yuksek cıkmıs umarım ona kotu bırsey soylemez :/ esımın durumu bu sekılde devlet hastanesı tup bebekten baska sansınız yok demıstı :)
gelelım bana :) karı koca sorunluyuz bız :) bendede sag tüp tıkanıklıgı var onla ılgılı muane oluyorum bkalım bat beklıyorum normalde yarın ama sarkmaz ınsallah pazartesı gıderım tekrar bu sekılde :)

hoşbulduk :) toplam sprem sayısı : 159 bın ılerı harketlı %60 morfolojıde 3 tu ona 4 ay once flan baktırdık kaan hoca sayısımız morfolojıde bı sıkıntı olmadıgı soyledı sonrasındada hasara bakldı dedıgım gbı bu ay dusmus cok sukur dna panelı yaptırdık mıkrogende oksıdaf stres dıye bı testımız yuksek cıkmıs umarım ona kotu bırsey soylemez :/ esımın durumu bu sekılde devlet hastanesı tup bebekten baska sansınız yok demıstı :)
gelelım bana :) karı koca sorunluyuz bız :) bendede sag tüp tıkanıklıgı var onla ılgılı muane oluyorum bkalım bat beklıyorum normalde yarın ama sarkmaz ınsallah pazartesı gıderım tekrar bu sekılde :)
hosgeldiniz degerleriniz baya iyi masallah benimde sag tupum tikali bununla ilgili dr. Ne tur bir tedavi uyguluyor

hosgeldiniz degerleriniz baya iyi masallah benimde sag tupum tikali bununla ilgili dr. Ne tur bir tedavi uyguluyor
degerler evet dustu en cokta dna hasarına sevınıyorum raabbım en kısa zamanda kucagmızı doldurur ınsalah cok zor bı surecmıs rabbım hepımızın yardımcısı olsun :)
canım ben devlet hastanesıne gırıyorum ankaradayım rahım fılmı cekındım sol tupte gecıs oldu ama sag tupte olmadı rahım fılmını ceken doktor mıyom olabılır belkı dedı ama henuz ne oldugu belı degıl ondan bır ay sonrada hıstereskopı oldum rahım ıcınde bı sorun varmı mıyom ordamı dıye bakıldı cok sukur rahım ıcı temız cıktı sıradakı asamayıda bılmıyorum acıkcası ben yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorum ama yumurtam catlıyomu bazı topıklerde gordum aklıma takıldı acıkcası :/ bu ay onu soylıycem bakalım doktor adetın 1 gunu gel dedı muane edıp amelıyat tarıhı verelım dedı tupun acılması ıcın ama ben suan olmayı dusunmuyorum esım tedavı surecınde ve bosa gtmesını ıstemıyorum amelıyattan sornada bılıyosunuzdur belkı 5 hafta ılıskı yasak bakıcaz bakalım bu sekılde :( sana ne dedıler canım sen ne dusunuyosun sende fıkır ver bıraz bana :(

degerler evet dustu en cokta dna hasarına sevınıyorum raabbım en kısa zamanda kucagmızı doldurur ınsalah cok zor bı surecmıs rabbım hepımızın yardımcısı olsun :)
canım ben devlet hastanesıne gırıyorum ankaradayım rahım fılmı cekındım sol tupte gecıs oldu ama sag tupte olmadı rahım fılmını ceken doktor mıyom olabılır belkı dedı ama henuz ne oldugu belı degıl ondan bır ay sonrada hıstereskopı oldum rahım ıcınde bı sorun varmı mıyom ordamı dıye bakıldı cok sukur rahım ıcı temız cıktı sıradakı asamayıda bılmıyorum acıkcası ben yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorum ama yumurtam catlıyomu bazı topıklerde gordum aklıma takıldı acıkcası :/ bu ay onu soylıycem bakalım doktor adetın 1 gunu gel dedı muane edıp amelıyat tarıhı verelım dedı tupun acılması ıcın ama ben suan olmayı dusunmuyorum esım tedavı surecınde ve bosa gtmesını ıstemıyorum amelıyattan sornada bılıyosunuzdur belkı 5 hafta ılıskı yasak bakıcaz bakalım bu sekılde :KK43: sana ne dedıler canım sen ne dusunuyosun sende fıkır ver bıraz bana :KK43:
bende ankaradayim
Benimde ilk once rahim filmi gecen haftada histeroskopi yapildi. Sag tup tikali ama rahim ici temiz cikti. Tupun acilmasi icin neden ameliyat dediler sonucta tek tupun var ve bu sekilde de hamile kalabilirsin degil mi? Bana dr. Ameliyat demedi. Bu arada ameliyat dedigin laporoskopi di mi?

İnş cnm sende raporla mı aldın o iğneleri raporla alırsam 250 teymiş eczaneye sordum raporsuz 600 tl tutar dedi @Afilim92 bu arada bugünde tekrar novafertil e gittim Fuat hocaya bide ona göstermek istedim çok ilgilendi bir kuruş para almadı Ali hoca ile birebir aynı şeyleri söyledi novafertil bence para tuzağı olan bir yer değil İnş ihtiyacım kalmaz da tüp bebek olursa ben oraya giderim
Evet raporla aldım benim 1 iğnem evde 2 side eczane de duruyor şuan aşılama için. Eşimle ilgili kısım hallolursa tekrar gidcm Ali hoca ya.

bende ankaradayim
Benimde ilk once rahim filmi gecen haftada histeroskopi yapildi. Sag tup tikali ama rahim ici temiz cikti. Tupun acilmasi icin neden ameliyat dediler sonucta tek tupun var ve bu sekilde de hamile kalabilirsin degil mi? Bana dr. Ameliyat demedi. Bu arada ameliyat dedigin laporoskopi di mi?
Evet laproskopiden bahsettim canim bilemiyorumki aslinda ne oldugu bile belli degl zaten olmayida dusunmuyorum suan sen hangi hastaneye gidiyosun bide senin suanki asaman nedir nolcak yani simdi
Tek tuplede kaliniyo evet ama int okudugum bi bilgiye gore bi ay yumurtanin biri diger ay biri catlarmis o yuzden 2 ayda bi hamile kalma olasiglim var esimdede sorun oldugu icin surec uzuycak diye korkuyorjm

Geçmiş olsun, 159 bin mi milyon mu ? Bin ise sayi düsük degil mi ? Simdi sana şu kürü yap bu kürü yap dicem ama bizim topigi okumussundur zaten :) hep beraber ne duyarsak deniyoruz, ha bir de hep beraber nohut yemegi yapiyoruz :D

Canım bu ilk sayfayı yeni görüyorum beni de ekleyiver. En umutsuz vaka benim sanırım. Hamile kalırsam bayagğı umut olurum insanlara :KK49::KK49:
Yaşım 31, 5,5 senedir evliym. 2 tüp 4 aşılama negatif. Bir tane kendiliğinden hamilelik var ama 8 haftalıkken kalbi durdu. Eşimde dna hasarı çıkmıştı. Şuan düzelme var ama sayımız var hareketliliğimiz morfolojimiz de düştü.. Durumlar böyle..:KK51::KK51:
Ilk basta herkes kendisini en kötü olan saniyor ama öyle değil canim, cogumuz zor yollardan geciyoruz, kendini yalniz hissetme.Hepimiz bir gün güleceğiz insallah.

degerleri hala duzelmedi mi canim? Nerede yaptirdiniz peki?
Eskiye göre toparladi sayidan ziyada hareketlilige etkisi oldu. Bi devlet hastanesinde mikro cerrahi yöntemiyle olmuştu. Doktorumuz gayet iyidi memnun kaldi eşim. Ağrısı cok oluyordu özellikle gecti şükür. Tekrarlar mi bilmiyorum.

Back